MaxTroll, Hoit a TheHopper2 BAN !! • Minicraft.cz

M0nToSK
Sponzor

1 postů
0 reputace

IGN: M0nToSK
Od M0nToSK » přes 9 let

Ahojte, píšem sem preto lebo ma to už prestalo baviť (kitpvp). Prestalo ma to bavit preto lebo týto 3 tam neustále HACKujú a nikto stým nič nerobí.Tento server je dobrý ale keď sem dojdu takýto ludia proste.. mam aj 2 videá ako majú HACKy a konkrétne : Auto soup + Antiknodbeck + Kilaura . Nechcem nadávať na server ale vypadá tu to tak zle že až no . Chcel by som aby sa na to niekto pozral z Wanishom atd. Tie videá možem predložiť ale nemám ich zostrihané. Určite napíšte . Dakujem za pochopenie :) !!!!

Buď nájdeme cestu, alebo si ju vytvoríme. 

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 9 let
Zdravím, na tohle si založte téma v sekci nahlašování hráčů.

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, jak psal Epic, musíš mít důkazy nato že maj hacky, do tehle sekce to nepatří.Příště si kdyžtak založ vláken na Nahlašování hráčů.

Peace

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

IGN: _Impro
Od _Impřej » přes 9 let

Souhlasim s montem už tam běhaj tak 3tí den na všechny jsem poslal rep.. a nikdo nic. .nikdoto neřeší takže doufám že se to nějak pohne ..

a věřte mi nebo ne .. ban stačit nebude páč to jsou hráči co tu normálně hrají akorát mají jiný nicky kvuli hackum ..

sorry i když se to sem nehodí musel jsem se k tomu vyjádřit ..čuzz _Impřej

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

M0nto nahlašuješ ale co ten tvůj Double Click co používáš v Kit PVP ? myslíš že když tě porazím i s tvojím doubleclickem hned musim mít hacky ?

..