Seznam Všech SPONZORÁCKICH Věci na F. Creative? • Minicraft.cz

🍭🐱
Hráč

29 postů
8 reputace

IGN: CandyCat141
Od 🍭🐱 » přes 8 let
Takžte, v posledném čase se mi dejou moc divné věci. Například že mi v domě polítáva ArmorStand - co je zřejmě niaky hráč - sponzor. Létal jak ArmorStand s menovkou a dákym brnkom, a kdyš múj "bf" napsal že je to vtipný, bylo mu odepsáno ( @NicoFilippo - dej screeny).

Takźe jo. Chcela bych vědet všechny Sponzorácky výhody na F. Creativu - bez cenzury (pošlete je třeba na mail - larissa.chova@gmail.com nebo kde chcete ;) ). Múj bf je také sponzor a neví o tom nic. Pravdepodobne proto, lebo nic neskouší - staví si redstone xD

Takže tak. Dík za odpověď! 

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

IGN: NicoFilippo
Od NicoFilippo » přes 8 let
Sorry, @LarissaLilly . Nemôžem dať screeny kvôli NSFW...

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let
Vše je popsané v seznamu výhod: http://www.minicraft.cz/sponzor.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

🍭🐱
Hráč

29 postů
8 reputace

Od 🍭🐱 » přes 8 let
RandomJmeno said: Vše je popsané v seznamu výhod: http://www.minicraft.cz/sponzor.

Hmm. Jak pak vysvětlíte ten lítajíci Armor Stand? Niaky hráč mi přišel do domu a lítal jako Armorstand s niakymi věcmi... Fakt! Poslala bych screeny, kdyby je měla.

P.S.: Ty výhody se mi zdají ponekud chabí. Kdyš je Sponzor tak drahý, proč tam toho není víc, jako /repair na Survivelu, nebo /vanish nebo ja nevím co ješte. /heal ?

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

IGN: NicoFilippo
Od NicoFilippo » přes 8 let
LarissaLilly said:
RandomJmeno said: Vše je popsané v seznamu výhod: http://www.minicraft.cz/sponzor.

Hmm. Jak pak vysvětlíte ten lítajíci Armor Stand? Niaky hráč mi přišel do domu a lítal jako Armorstand s niakymi věcmi... Fakt! Poslala bych screeny, kdyby je měla.

P.S.: Ty výhody se mi zdají ponekud chabí. Kdyš je Sponzor tak drahý, proč tam toho není víc, jako /repair na Survivelu, nebo /vanish nebo ja nevím co ješte. /heal ?
Som ti vravel, že mal Stojanové štúdio. Ale to že bol 'Invisible', už vysvetliť neviem...

A čo sa tých výhod týka, tiež sa mi zdá že je toho málo xD - To už je ale iná téma ;)

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

V menu armostandového studia si můžeš zapnout neviditelnost.

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

🍭🐱
Hráč

29 postů
8 reputace

Od 🍭🐱 » přes 8 let
@RandomJmeno . ten hráč byl neviditelný, ne armorstand

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

Tak měl buď gamemode 3 nebo lektvar neviditelnosti.

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram