IGN: LuKeX
Zdravím.Včera,22.3 jsem se rozhodl si poprvé otevřít extrémní truhlu pokladů na lobby 1 a čekal jsem nějakou super věc když jsem měl narozky :D
No jenže mi to dalo 3000 munice do nějakýho gadgetu -_-
Mohli by jste mi pokud možno 10 000 coinů vrátit a ten gadget odebrat ? Jmenuje se Quake Gun
Díky :D
IGN: matolka
Přesně jak psal epicman, věci s truhly se už nedaj vrátit ( coiny ) je to přesně random, můžeš dostat gadgety, coiny a dále už toho moc nevím :D
Já taky dostal s nejlepší truhly 3k munic do gadgetu, a je mi to jedno :)
každej je někdy lucky, a někdo i unlucky, teď si byl unlucky ale přiště můžeš dostat dobrou věc :)
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: TheNightN
Ještě že mám zdravý rozum a tu truhlu za 10K jsem neotevíral :D (#NO HATE). Smůla se mi lepí na paty. Mě by nepadly ani gadgety, ani coiny, dokonce ani kity! Ale padlo by mi Nothing... Sad Story
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: matolka
TheNightN said:Ještě že mám zdravý rozum a tu truhlu za 10K jsem neotevíral :D (#NO HATE). Smůla se mi lepí na paty. Mě by nepadly ani gadgety, ani coiny, dokonce ani kity! Ale padlo by mi Nothing... Sad Story
rip Night tudududududu.... ( sad story of night ) Nikdy neotevře chestku za 10k, a já jsem skočil s okna.. Wait, tohle už je mimo...
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka