Survival-plošný lektvárky • Minicraft.cz

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

IGN: _Impro
Od _Impřej » přes 9 let

Zdarec ... na survivalu verze 1.9 jde nějakým způsobem z dračího dechu udělat elíky který potom mají plošnej dýl trvající efekt ...že třeba jednou za sekundu berou nějaky HP po dobu třeba 10ti sec.. a tyhle lektvary jdou házet i když jste u někoho v rezidenci nebo na eventu kdekoliv a dávají Dmg i když je vypnutý pvp .....

dál bych se chtěl zeptat jestli nepřemejšlíte nad něčím jako zakázat dělat warpy u cizích hráčů v residenci .. když si udělám prostor kde mám vstup .. prijde prvni sponzor udělá tam warp a pak to všichni obcházej .. peace _Impřej

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím Impro, máš pravdu stím druhým a stím prvním sem se nesetkal, ale na residenci můžeš zakázat hráče aby tam nemohl jít, nevím jestli to pomůže, nic víc nevím, 

to je vše :)

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

Od _Impřej » přes 9 let

já jak jsem dělal včera právě ten event  s kupou lidí tak tam přišli týpci naházeli tyhle lektvary a půlka no VIP lidí přišli o elytry a tak páč tohle vůbec nečekali a já taky ne teda. .že mi někdo vyvraždí lidi v residenci .. .

no zakázat move jim můžeš .. ale já chci aby tam chodili ,,pouze nechci aby si tam udělali svůj warp .. :)

saffers
Majitel

5722 postů
7923 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 9 let

Zdravím, opraveno.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

Od _Impřej » přes 9 let

a co pvpkit a ta otrava u magica .. už je to zmenčený z dvou minut na 1:30 ... každopádně když jste na kitu a jde do vás magic tím stylem že hodí lektvary a uteče potom čeká než vám to vyprchá a pak zas přibehne naháže a uteče ... nejde ho dohonit ani zabít žádným způsobem a když tam pak sem hodinu a mám hodinu v kuse otravu páč na mě furt někdo nabíhá hodí a uteče to mi příjde trošku nanic ,,,, ale řekněte k tomu taky sví :)

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Jojo, to mně taky štvalo, byl to olakskiller nebo nějak tak, ten mně u toho celkem taky štval, ale vždy sem mu utíkal a nestihl mi dát ten poison 

takže furt utíkat ;) :D

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Co ti brání si koupit taky kit magic? S updatem KitPvP na 1.9 budou nějaké kity trochu pozměněny, magic bude mít víc typů lektvarů, takže už nebude moci pořád házet jen poisony.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

Od _Impřej » přes 9 let

okej super ... no nebrání mi nic ale mě to nebaví hrát páč s tím nic nezabiješ .. nejde mi o to to hrát .. jde mi oto že ten týpek tam běhá ale nechce nikoho zabít .. jenom nás naschvál štve těma poisnama když je to na 1:30 a týpek běhá furt dokola tak to není příjemný furt bejt v otravě .. :) každopádně na 1.9 jsem zvědavěj ,,, spíš sem to myslel tak že oni toho využívají jen aby nás naštvali .. :) ale jestli to tak má bejt tak cose dá dělat každopádně behat tam hodinu v otravě když stejně neumřu není příjemný :)