Pár věcí ohledně survivalu... • Minicraft.cz

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

IGN: LuKeX
Od LuKeX » přes 9 let

Zdravím,dnes když mám narozeniny,tak jsem si dal survival den.

/kit elytra jsem si už dal a jsem spokojen.Jinak velikonoční kit jste udělali dobře že to je jednou za rok.

Ale teď k tématu.

Nejdříve mám otázku : Respawnuje se drak v endu ?

Dále pár nápadů :

Napadl mě plugin , který jsem už někde viděl , že si VIP a Sponzoři budou moci do normal slepičích vajec chytit jakéhokoliv moba a pak si ho dát domů.Například když třeba 2000 bloků od svého domu najdete psa a chcete ho,tak ho nemáte jak dostat domů.

Dále ohledně endu :

Našel jsem 2 end city,oba vybrané.Což je celkem problém protože kdo by nechtěl endercity že ? Jde o to,že EnderCity se hodně špatně hledají a když je náhodou někdo najde,jsou většinou prázdná , tak mě napadlo jestli by se to nedalo udělat třeba že by se ty dimenze s end city jednou za čas restartovaly,stejně tak i normální END.Pokud se drak nerespawnuje,jak mají hráči získat dragon head a dračí dech ? Příjde mi to celkem složitý ...

-ŁukeX

angry

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím LuKeXi, 

"Nejdříve mám otázku : Respawnuje se drak v endu ?" nerespawnuje se, bohůžel 

"Napadl mě plugin , který jsem už někde viděl , že si VIP a Sponzoři budou moci do normal slepičích vajec chytit jakéhokoliv moba a pak si ho dát domů.Například když třeba 2000 bloků od svého domu najdete psa a chcete ho,tak ho nemáte jak dostat domů." Skvělej nápad, je to jak kdyby si měl módy jak např. FutureCraft jak si tam mohou vzít moby a dát si je domu, ale bohůžel nevím jestli takovej plugin je do normál serveru.

"Našel jsem 2 end city,oba vybrané.Což je celkem problém protože kdo by nechtěl endercity že ? Jde o to,že EnderCity se hodně špatně hledají a když je náhodou někdo najde,jsou většinou prázdná , tak mě napadlo jestli by se to nedalo udělat třeba že by se ty dimenze s end city jednou za čas restartovaly,stejně tak i normální END.Pokud se drak nerespawnuje,jak mají hráči získat dragon head a dračí dech ? Příjde mi to celkem složitý ..." Je to pravda, endercity a end by se mohli občas restartnout, ale proto je větší sranda hledat endercity, od toho je survival, ale i tak. 

Btw ktomu velikonočnímu kitu super nápad to je :)

to je vše co sem píšu a zatím :)

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

Od LuKeX » přes 9 let

@matolkacz Ohledně těch vajec,jo je to na normal server,už jsem na jednom takovém hrál .

angry

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

@LuKeX výborně, konečně budem možná přenášet zvířata ( world logic lvl 3000) :D

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

_Impřej
Hráč

44 postů
5 reputace

IGN: _Impro
Od _Impřej » přes 9 let

Draka respawnout můžeš .. pomocí end crystalu ..

a k těm vajíčkům nevím pes když už ho ochočís se za tebou portuje a většinu zvířat přeneseš lanem ,, ale pokud by to nikomu nebylo proti gustu asi by mi to vyloženě nevadilo .. :)

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Ajo, na end crystali jsem zapoměl, a ty vajíčka by byla zajímavá.

-matolka

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

Od LuKeX » přes 9 let

@_Impřej Ohledně těch endercrystalů už to vím,zapoměl jsem to tu napsal,zjistil jsem to chvíli po napsání příspěvku.

angry

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

@LuKeX plugin sa volá EggCatcher a používa sa dosť často avšak myslím že VIP a Spoznory majú už dosť výhod, neviem či by to bolo fér voči bežným hráčom pridávať niečo také, zo bolo by to však o to viacej  "pay to win" ... Plugin je to dobrý ale ako už _I'mPro písal survival nemá byť zbytočne ľahký, stále je tam to lano a tá výzva, ver mi že tú zver si budeš vážiť viac ak si ju donesieš na tom lane a budeš sa o ňu pozornejšie starať.

Osobne si myslím že máme väščinu potrebných pluginov.

Mimochodom, k endu, end sa nekonečne generuje, ak ho neobmedzíte hranicami takže stačí hľadať , k vhodnému mestu sa dostaneš, a Elytra sa na survivalu predáva po 500-600k čiže je to podľa mňa výzva, prácou vieš spraviť 100 000 za 2 hodiny vrámci nočného bonusu , čiže 50 000 v bežných hodinách len sa treba snažiť.

Čo je ľahké, nieje zaujímavé a ani zábavné a rýchlo omrzí ;)

BiXo

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.

LuKeX
Hráč

125 postů
8 reputace

Od LuKeX » přes 9 let

@bixo Ok  ok :D Tak by to bylo pro všechny mně to je jedno :D Mě jde jenom o to jestli se to přidá :D A pro mě je vydělávání těžký a žádnej noční bonus jsem ještě neviděl.Možná tak v 6 ráno a to jsem si jenom něco stavěl ._. Nejsem člověk kterej hraje na kompu až do půlnoci a pak se mu nechce stávat.

angry

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

@Lukex ani ja nie som človek čo hráva do polnoci ale ako pracujúci často začínam až o osmej, desiatej večer, a nočný bonus je od 22:00 do 6:00 ak viam dobre, možno do 7:00. Počas tohoto nočného bonusu získaš 2x toľko xp a penazí z prác. Neboj časom sa ti režim zmení :D
Mimochodom zarábať môžeš obchodom a aktuálne som vypracoval návrh obchodnej štvrti ktorý si môžeš pozrieť v návrhoch ktoré som komentoval, avšak potrebujem vyjadrenie dosť ľudí nato aby som to mohol vypracovať.

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.