IGN: matolka
Zdravím, dneska v 19 hodin cca jsem dohrál arénu na superanni, pak když jsem přišel do lobby chtěl jsem se kouknout kdo je online, klikl jsem na "Name Tag" a nic to nedělalo, zkoušel jsem to 10x cca a i tak to nešlo a když jsem napsal /kamarad list tak mi to napsalo tohle : MySQL error ! See your log. to je vše co to napsalo, tak to sem píšu jelikož je to u mně nefunkční, nevím jestli to funguje u ostatních ale u mně prostě ne...
To je vše co sem píšu a doufám že bude nějaká oprava :)
Díky a zatím.
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: RandomJmeno
Zdravím, již o tom vím, bude to funkční po restartu serveru.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
Zdravím, děkuji moc za odpověď a ještě mám jednu věc, vždy když dám na survivalu ( Na 1.9 ) /kamarad list tak mně to kickne ze serveru nevíte proč? není to tím taky? nebo je to něčím jiným?
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: MyDarkDesires
IGN: LuKeX
IGN: MyDarkDesires
@matolkacz jak jsem řikal nejsem sice u mého počitače ale to neznamená že nebudu aspoň připojenej k forum :D
..
@TylerC824 :o :D
-matolka