IGN: gamemine1
Na eggwars mi přijde že by se měli přidat nějaké věci, pro zlepšení hratelnosti. V poseldní době jsem viděl že se rozvinul tzv. ''camping'' kdy hráči na mapách kde je domácí diamantový generátor (dále dia. generátor) získávají věci a ostatní mají velmi malou šanci proti nim bojovat. Proti tomuto aby se to zmírnilo doma kde jsou dia. generátory tak aby byli na úrovni rozbitý aby hráči byli nuceni jít do středu. Táke možná přidat ender pearly aby je nemohli hráči doma střílet luky. Knocback meč by měl být dostupný v obchodu, né jenom v kit scout. Také se rozvinula taktika ''množení'' kde hráči s kitem spadají do voidu aby mohli získat nové věci. Především je to hrozné když hráč má kit boss, kde dostane diamanty. Poté nemusí jít do středu a začne jak už jsem řekl ''camping''. Toto by se dalo vyřešit tím že kit by byl soulbound, takže by ho nemohl vyhodit ani dát do truhly. Kdyby by něco koupil tak by to nebylo soulbound ale bránilo by to v koupi lepšího luku s infinty, protože by diamanty, zlato ani irony nemohl množit.