IGN: dracice11
Dobrý den, snad nejsem první kdo nahlašuje tyto chyby, ale rači to tu připomenu :D (obě upozornění se týkají minihry SheepWarfare). 1. Néjen mě, ale i většinu hráčů kopne z areny ,,ovce na dálkové ovládání''. Dle mého je to spůsobene tím, že při hodu ovcí se postava stává stojanem a hra si to vyloží jako afk hráče. S naváděnou ovcí můžete dělat cokoliv, ale stejně Vás to většinou kopne (Pozor! Je důležité slovo ,,většinou'', jelikoš tato šance není stoprocentní. Ale na drouhou stranu, proč tuto chybu tu i tak nechávat. . .)
2. Tento problém je i na jiných minihrách, ale jen v této se to nejvíce projevuje. De o to, že pokud máte někoho přes příkaz ./f na serveru, může se k vám teleportovat do areny ve hře. Jestli že se ihned po teleportu jako spektrátor odpojí a pak zase teleportuje k vám, arena ho zobrazí jako vyditelného zůčasněného hráče bez fly. Tento člověk se automaticky stává nesmrtelný, ale zároveň může dávat poškození hrajícím lidem, bez ohledu na barvu týmu. Jedinou věc co nemůže dělat je ničení bloků, používání dveří a nebo házení ovcí, protože mu areny nic nedávají.
Douchám že se to opraví, nebo aspoň se omezí žance na tyto chyby. Protože je to poprvé, co nahlašuji na stránkách :D, klidně mě upozorněte jestli nemám něco špatně nebo to mám psát jinam. Předem děkuji za Vaše vyřízení, nebo odpověď.