BAN - UltimateDragonCZ • Minicraft.cz

WICRO
Hráč

230 postů
43 reputace

IGN: WicroGames
Od WICRO » přes 9 let

Zdravím.

Jelikož mám své tajné zdroje, tak se mi do ruhou dostal tento text.

Proto navrhuju prodloužit ban pro hráče UltimateDragonCZ. Může být rád, že se mu IPban zkrátil.

[18:54:41] GlenAaron 𝓞𝓡𝓘𝓖𝓘𝓝𝓐𝓛  #GlenAaronArmy: to jooooooooooooooooooooo :D
[18:54:47] GlenAaron 𝓞𝓡𝓘𝓖𝓘𝓝𝓐𝓛  #GlenAaronArmy: muj předchudce :D
[18:55:58] GlenAaron 𝓞𝓡𝓘𝓖𝓘𝓝𝓐𝓛  #GlenAaronArmy: DRAGONE!!!!
[18:56:00] GlenAaron 𝓞𝓡𝓘𝓖𝓘𝓝𝓐𝓛  #GlenAaronArmy: TOMASOVI
[18:56:01] GlenAaron 𝓞𝓡𝓘𝓖𝓘𝓝𝓐𝓛  #GlenAaronArmy: JE
[18:56:11] UltimateDragonCZ ㋡ ®: 18?
[18:56:14] UltimateDragonCZ ㋡ ®: :P
[18:56:17] GlenAaron 𝓞𝓡𝓘𝓖𝓘𝓝𝓐𝓛  #GlenAaronArmy: O HODNE MIN NEZ 15
[18:56:25] GlenAaron 𝓞𝓡𝓘𝓖𝓘𝓝𝓐𝓛  #GlenAaronArmy: MA MORPH VOX PRO
[18:56:30] GlenAaron 𝓞𝓡𝓘𝓖𝓘𝓝𝓐𝓛  #GlenAaronArmy: Nejlepsi menic hlasu
[18:56:35] UltimateDragonCZ ㋡ ®: já to tušil!
[18:56:41] UltimateDragonCZ ㋡ ®: že je to negramotná mrdka!

BTW: Napište, co si o tom myslíte.

(Pro AT/Nedal jsem to k nám, jelikož s chci kouknout na názory hráců.)

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 9 let

A co to má společnýho se serverem ? Tohle je prostě nějaká obyčejná konverzace mezi dvěma hráči. V pravidlech je, že se nesmí neslušně mluvit na serveru (co je mimo server jsou podle mě jen záležitosti hráče, ať si třeba nadává doma mámě, na nějakém cizím chatu nebo na youtube kanálu nějakému youtuberovi, ale na serveru rozhodně nikoliv), kdybych tě nahrál v realném světě na video třeba v dobu, kdy budeš taky nadávat, tak to neznamená, že hned dostaneš zde ban. Navíc na serveru za urážky se ponejvíc dává MUTE.

Také je známo, že tenhle hráč prostě nemá toho youtubera v lasce a když s někým komunikuje v chatu (nejspíš s kamarádem) mimo server, tak je zřejmé, že hold použije i ostřejší slova. Za neslušné chování ho může vyhostit tak akorád jeho kamarád z toho chatu.

Co jsem koukal na jeho příspěvky na foru tak urážlivá a vulgární slova nepoužívá, často u něho vidim spíš nějakou kritiku, narážku nebo připodobnění. Podlě mě byl ban na týden pro něho docela velkou lekci. Jesliže takhle bude mluvit i na serveru nebo foru, tak potom souhlasím s potrestáním.