Smazání resky • Minicraft.cz

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

IGN: tenDawidoff_
Od TheBecky_ » přes 9 let

Ahojky zdravím , 

mohl bych poprosit o smazání cizí resky s jménem Sannysklad . Majitel resky je dlouhodobě neaktivní a je tam jen pár beden.

Chtěl bych rozšířít resku a tato res mi překáží. Předem děkuji a hezký zbytek dne

TheBecky > tenDawidoff

TramvajTatraT3
Sponzor

220 postů
13 reputace

IGN: TramvajTatraT3
Od TramvajTatraT3 » přes 9 let

@Javorickyparek Zdravím,vzhledem k tomu že je to něčí RES a né např. tvého kamaráda tak nevím jak by jsi zjistil že majitel je dlouhodobě OFFLINE.Může na server chodit ale v tu dovu kdy ty nejsi ON-LINE.Ale musíme k tomu nechat vyjádřit AT. @saffers @RandomJmeno @Zexen @Ziky

113%20front2.gif   sorcityfinal.gif   Karosa_1.gif  AE%20front.gif  soldpp.gifGTQYe.gif  21retro4.gif

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

Zdravím i tebe 

Jelikož na Survivalu hraju nějakou dobu , a nikdy jsem ho tam neviděl a resku tvoří 1 pec a 4 beden , tak usuzuji že tam nikdo už nebydlí.

Ale máš pravdu, že se na to musí kouknout AT.

TheBecky > tenDawidoff

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 9 let

Zdravím,

Hráči, ktorí sú dlhodobo neaktívny a vlastnia rezidenciu sa po nejakom tom čase automaticky zmaže.

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

AHoj 

To jsem věděl , ale když ta reska je od mého domu asi 50 bloků , a za měsíc tam nikoho nevidíš a ani nevidíš žádný posun ve stavbě , tak je vidět, že tam už nehraje 

TheBecky > tenDawidoff

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Majitel residence se na server připojil jsen jednou a to před rokem. Residenci jsem smazal.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

@RandomJmeno Zdravím , děkuji moc 

TheBecky > tenDawidoff

TheBecky_
Sponzor++

77 postů
142 reputace

Zjistil jsem, že tam má ještě jednu resku spawnersanny :D Mohl bych taky poprosit o její smazání ? Předem děkuji moc 

TheBecky > tenDawidoff