IGN: GejmronCZ
Zdravím,
Mám nápad do KitPvP a to ten, že seznamy TOP hráčů (zabití,smrtí) by nebyli pouze cedulky, ale místo hlav tam dát postavy jako dáváte ty speciální kity Santa,Hellowen atd.
Dále bych udělal speciální kity pro TOP killery = 1.TOP = Dia armor full protect 5 + thorns 3 + sharpness 5 >>>BossBossu
= 2.TOP = Dia armor full protect 4 +thorns 2 + sharpness 4 >>>UltraBoss
= 3.TOP = Dia armor full protect 4 + thorns 2 + sharpness 3 >>>MegaBoss
= 4.TOP = Dia armor full protect 4 + thorns 1 + sharpness 3 >>>SuperBoss
= 5.TOP = Dia armor full protect 3 + thorns 2 + sharpness 3 >>>BloodBoss
Pokud by tohle vyšlo tak vám moc děkuji a nemyslím že to je špatný nápad :)
Dále jsem členem BC na tajném serveru kde stavíte mapy a stavby pro server a podíval jsem se na lobby co plánujete a opravdu musím říct že to máte moc hezké a nemůžu se dočkat až to bude nahrané :)
Děkuji za váš strávený čas semnou v této diskuzi.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: MyDarkDesires
Souhlasím s Top Hráči ale zase nemohu souhlasit s těma kitama pro ně.Nedává to tak trochu smysl dostali jsme se tak daleko a ještě aby nám nadržovali ? buďme trochu ohleduplnější pro ostatní lidi
..
IGN: TheNightN
Tyler má pravdu, abych řekl. Mimochodem gejmrone, nejsi člen BC, jen jsem tě dočasně přidal. Až dostavíš ten tvůj projekt s frakcemi, odeberu ti ten BC a pokud se mi ani ten projekt nebude zamlouvat, odeberu i ten pozemek...
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: matolka
Stěma kitama bych nikdy nesouhlasil.Bylo by to dost nefér pro ostatní.
A ještě ktomu chci říct, že když je to podle tebe.A jsi první v top 1 tak tohle mně urazilo že zrovna ty jsi tohle napsal protože tě nechci nějak urazit, ale podle mně to chceš pro sebe.Abys dostávál více killů atd..A tohle nenávidím u lidí který jsou TOP 1 a chtěl úplně Ultra věci pro sebe kvůli tomu že jsou nejlepší v té minihře.Omlouvám se ale ne...
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: GejmronCZ
Tak částečně souhlasím, ale pro sebe to nechci. Je to návrh na nový kity to je vše a to co mě napadlo to sem napsal :D
Nebo tyto kity můžou být pouze pro AT, který do PVP vleze 1 za 150 let :D
Nicméně podle tohoco jsem viděl v 1.9 tak by ste to měli přijmout protože tam dává sharp.5 10 DMG a to je dost málo když teď v 1.8 dává sharp.3 10.75 DMG
Tak jen nápad :)
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: TheNightN
AT není od toho, aby dostával vymoženosti, ale aby plnil povinnosti profese. Pokud jde o mě, tak mi bohatě stačí kit Boss, který je už i tak moc O'P'.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
AT má hlavně povinnost hlídat server popřípadě banovat hackery atd a mutovat hráče za nadávky, podstatě hlídat se taky o server, jak psal Night, "AT není od toho, aby dostával vymoženosti, ale aby plnil povinnosti profese. Pokud jde o mě, tak mi bohatě stačí kit Boss, který je už i tak moc O'P'." naprostá pravda.
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
Ahoj tomiku, jelikož k tomu co jsi napsal, stím nesouhlasím kvůli těm kitům, ostatní okey. už by to nebylo už porovnaní než např stím Bossem, proti bossovy se dá ( kit boss ) ale aby ta top 5 měla úplně 2x lepší věci než Kit boss, tak to už se nedá, tohle je můj názor.
Díky.
-matolka
IGN: MyDarkDesires
Hele řeknu to takhle podle mého jsou ty kity úplná blbost.Když už něco přidat tak třeba k hráčum z top 5 v kit PVP tak bych jim tam dal třeba na hlavu nějakej banner nebo nějakou poznávací značku (nic by to nemělo dělat prostě jen doplňek na vzhled :-) )
..