Unban-Velká inteligence Sponzora • Minicraft.cz

XXLukasXX
Sponzor

5 postů
0 reputace

IGN: XXLukasXX
Od XXLukasXX » přes 9 let

Ahoj tady Lukás na napor admina jsem byl zabanovan duvod je prej kill aura :D admin me zacal psat ze at mu poslu video co jsem natacel jak jsem snim bojoval ... kdybych mel hacky sakra tak me to kickne nekicklo jeho hp byli asi 3 stdicka tak se odportil to je poruseni pravidel.... psal me kdyz se priznam ze hackuju ze trest bude kratsi . rekl jsem mu ze nic nemam. a on me rekl ze tak ahoj za 3 mesice jak me posles video tak te unbanuju tak sakra nemam hacky nemam nic jen sekeru a mec. o on porusil pravidlo Pri boji se neportuj je to poruseni pravidel .. VIdeo moje ******* obs nejde spustit jde videt jen cerna obrazovka a jak to bezi. Tak jak me mohl odsoudit 

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Už jsem ti napsal, že jsem se odpojil z důvodu, že nemám čas si neustále shánět věci. Mám je na prozkoumání, zda-li hráč nepoužívá zakázaný script v klientu (KA).
Dále, pokud máš malý reach/range na killauře, tak tě anticheat zřejmě nekickne. A pokud máš ten tvůj skill, nebo co si myslíš, že máš, tak to natoč na jiném serveru.
Odsoudil jsem tě ze zřejmých důkazů, které jsem kolem tebe nasbíral. Od začátku jsi psal: ,,Ani admin by mě neporazil :D". Ano, to máš pravdu... Jak by asi. Tedy,
toto ve mě nabudilo menší podezření. Neodolal jsem, a hned jsem tě prozkoumal. Od začátku mě klamal ten fire aspect, ale po několika rad ze zad, co jsi byl otočený ode mě s DMG na meči jsem si byl vědom, že KA (nebo něco takového) používáš.

Nemám k tomu co dodat, buď postupuj, jak jsem ti řekl, nebo si kup unban, NEBO!: Natoč to video na jinném serveru, aby jsi obhájil svůj skill.

btw. Věděl jsem, že si budeš stěžovat na fórum, tak jsem vyčkával, kdy už napíšeš :D. Neber si to tak, že se ti vysmívám, ale že jsem to čekal...

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 9 let

Tady se musím taky vyjádřit.

Podle toho co píše TheNightN, tak bych udělal to stejné.

Neber si to špatně že podporuji AT, ale sem věrný serveru :)

GejmronCZ.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

XXLukasXX
Sponzor

5 postů
0 reputace

IGN: XXLukasXX
Od XXLukasXX » přes 9 let

DOBŘE to video ktere bylo natocene na OBS je jen cerna obrazovka ...... ja jen chtel docilit toho ze jsem porazil admina v pvp .. nevim zda mel slabe brnko ale sel down ja jak kokos delam na pvp souteze kdo me zabije koupim sponzora/vip jen for fan a date me ban za nesmyslnou vec

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Nemyslím si, že záležitost s cheatama je zrovna ,,For Fan" a že ty cheaty jsou jak ty říkáš ,,Nesmyslná věc". Když začneš psát, že si cheaty neměl, že to byl rovný boj a takové hlouposti, tak ti to nějak pomůže... Chce to jasný důkaz, který nám bohužel zřejmě nepředvedeš.

*LOCK

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn