Zase bezdůvodný ban.. • Minicraft.cz

Kr3jzy_
Hráč

8 postů
9 reputace

IGN: Kr3jzy_
Od Kr3jzy_ » přes 8 let

Ahoj, mohl bych se zeptat proč jsem dostal ban za "urážky" buildera? Maximálně co jsem mu napsal bylo: Banuj vole nebo si jdi stavět domečky.. (něco takového) Ok, ban na 1-2 bych pochopil.. Ale né WicroGames je originální.. za toto mi dá ban na měsíc :3 Tohle už je ubohost.. fakt.. bylo by lepší aby builder měl práva na stavění atd než tohle.. Killauru nepozná tak jde banovat "urážky" 

Proč jsem mu psal Banuj vole? No jelikož jeden hráč (JakubSK nebo tak nějak..) se tam točí jak baletka a ban nedostane.. já napíšu tohle a ban na měsíc.. Gratulace fakt..

Podle vzoru: 

1. Tvůj nick na serveru : Kr3jzy_
  2. Proč jsi dostal/a ban? : To bych taky chtěl vědět.. 
  3. Datum banu : 17.10. 18:30 cca
  4. Druh banu (IP Ban, Perma, Dočasný) : Dočasný na 30 dní
  5. Nick Admina, který ti dal ban : WicroGames
  6. Uveď proč chceš unban ? : Protože takový důvod banu je ubohý.. zbytek je napsán nahoře
  7. Žádám o prohledání počítače : Ne..

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

IGN: MrLemonCZ
Od MrLemonCZ » přes 8 let

Zdravím, za toto je ban na měsíc opravdu moc. Navrhuji zkrátit ban na jeden nebo dva dny. @WicroGames

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

No, Kr3jzy, zase nesuď hned od začátku. To že ti dá jednou ban ještě neznamená že je blbej, i když o tom vím své :D. každopádně jasný, souhlasím  se zkrácením banu @Wikrouš

Odeslaný screenshot obrázek

__Silver__
Hráč

7 postů
8 reputace

IGN: __Silver__
Od __Silver__ » přes 8 let

Co je na tom urážlivého? Je to builder takže stavět jako asi má. A banovat může takže kde je problém? Nevim,ale přijde mi,že tam lidi psali horší nadávky a ban neměli a vůbec nechápu proč na měsíc.

PalTravuNeUhli
Hráč

12 postů
10 reputace

IGN: lelebooom
Od PalTravuNeUhli » přes 8 let

Popravdě se denně setkávám s nadávkami typu ku*** a ban ty lidi nikdy nedostali. A i kdyby tak ban na měsíc je opravdu hodně.

cojevole

WICRO
Hráč

230 postů
43 reputace

IGN: WicroGames
Od WICRO » přes 8 let

Byl to nejrychleší reflex. Ban zkracuju na zbývajících 23hodin do jednoho dne. (+-) Navic už to není poprvé co mám chuť ti ban dát..

Kr3jzy_
Hráč

8 postů
9 reputace

IGN: Kr3jzy_
Od Kr3jzy_ » přes 8 let

Nejrychlejší reflex? Co to jako... wtf? to jsem nepochopil.. Rychlý reflex bych chápal kdybych měl hacky.. ale ban za nadávky můžeš psát v klidu :) To i počká víš? Každopádně děkuju za zkrácení banu.. ale příště přemýšlej..

WICRO
Hráč

230 postů
43 reputace

Od WICRO » přes 8 let

Zmatkoval jsem.. Na serveru byl i hacker (jak jsi psal). Proto byl tohle nejrychleší reflex. (ban jsem kdykoliv schopen zkrátit)

Jinak, když si za tím tak stojíš, tak si ty domečky budu klidně stavět.

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

IGN: MrLemonCZ
Od MrLemonCZ » přes 8 let

@lelebooom @__Silver__ Pravděpodobně myslíte normální nadávání v chatu. Toto bylo urážení člena AT, to je trochu rozdíl.

WICRO
Hráč

230 postů
43 reputace

Od WICRO » přes 8 let
MrLemonCZ said:

@lelebooom @__Silver__ Pravděpodobně myslíte normální nadávání v chatu. Toto bylo urážení člena AT, to je trochu rozdíl.

heh :D

A Night mi psal, že je to úplně stejné :D