Bug na Creativu • Minicraft.cz

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 9 let

Čautě všichni.

Jak už možná víte tak je už dlouho bug na creativu a to ten že SPONZOR má mít přece 4x rychlejší WE ne?

Nemá, má ho stejně rychlý jako normální HRÁČ :/

Děkuji za pochopení :)

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Jak jsi to testoval? Teď jsem to zkoušel s vytížením, kdy je na creativu přes 120 hráčů a hráč - 50 bloků/sec., Sponzor - 200 bloků/sec.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

Testoval sem to tak,že jsem byl dříve VIP což mi dal saffers jako náhradu za stracené stavby při použití starého saveu.

S VIP jsem dělal kus mého stromu na pozemku což bylo dost rychlý, ale pak sem si koupil SPONZORA a ta stejná plocha už se dělá rychlostí normálního hráče :/

Prosím o napravení :)

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

saffers
Majitel

5722 postů
7923 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 9 let

Zdravím, přibližně v říjnu jsem rychlost všem snižoval, kvůli vysokému vytížení creativu, ale poměr mezi hráčem a Sponzorem zůstává vždy stejný. Zkusím rychlost na zítřek zvýšit a pokud server s tím nebude mít problémy, tak to nechám.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

Děkuji zatím vyřešeno :)