IGN: Kr3jzy_
Ahoj, chtěl bych poprosit alespon o zkrácení banu pokud nebude možnost zrušení, protože mi přijde dost nefér za hacky které jsem nikdy na VAŠEM serveru neměl.. Ban jsem dostal za X-Ray, XRay jsem používal, ale né tady.. Tady jsem hrál pouze na KitPvP nebo Dropper.. K čemu by mi byl xray na těchto minihrách? Nezdá se vám to už jako ubohé banování? +Ban je na furt.. To už fakt dodělává všechno.. Ban za hacky které jsem neměl na furt.. CG..
Můj nick: Kr3jzy_
Důvod Banu: "X-Ray" který "mám" ve složce .minecraft.. ale v souboru .DAT což znamená že je nefunkční.. +Prosil bych o důkazy kde jistý X-Ray používám.. Díky :)
Kdo mi dal ban?: Skrytý Admin :3 Není vám už blbé dávat bany od někoho kdo si schová nick? Ale ok..
Čas: cca 21:30 7.10. 2016
Díky.. ještě vám sem dohodím jedno videjko :) PS. Promiňte za vulgaritu ve videu, ale všechno to je pravda..
Video: https://www.youtube.com/watch?v=7CfE2qpavU4&feature=youtu.be
IGN: TomasC
Sorry, ale za to celkové chování z toho videa ( https://www.youtube.com/watch?v=y4JqDVocoWI ), jsis ten BAN i docela zasloužil (za to chování na měsíc BAN určitě). Tak nadávat na adminy jaké jsou p... a jiné vulgarismy, že nepoznají hacky. Tak se možná hold někdo splete, to neznamená, že ho hned budeš takhle urážet. Začneš tam hrdě a pyšně ukazovat složku, jak jsi strašně poctivý a ejhle ty jsi spíš neuvěřitelně hloupý, když si ani neuvědomíš, že tam máš složku s cheaty (takže jsi tam v tom videu lhal ne ?). To zda byly funkční, to z nás nikdo už nepozná, klidně sis mohl před tím videem ty složky pozměnit (a nevšimnout si těch souborů), aby se nic nepoznalo, to my už nepoznáme. Kdybys v tom videu řekl: Viz ty věci nahoře, že jsi používal cheaty, ale ne na tomto serveru, atd. ..., a kdybys tam nemluvil neslušně, tak věřim, že by to "Skrytý admin" nechal klidně být, ale tys spíš začal neslušně mluvit ještě víc. Takhle sis jen nevšiml své tuposti a teď se to snažíš zachránit tím komentářem nahoře a potopit tím videem dole (https://www.youtube.com/watch?v=7CfE2qpavU4). Jinak důkazy k tomu, že používáš x-ray nejsou potřeba, ty ses vlastně sám nechtěně udal tím videem.
A rozhodně bych tohle vlákno nenazval "Opět bezdůvodný ban". Spíš si to nazvy "Tak a mám konečně ban". Být tebou, tak bych ty videa okamžitě stáhl a nahrál nějaké smysluplné video, kde se TY omlouváš. Admini jsou přeci taky jenom lidi, myslím si, že by ti ten ban potom klidně zmírnili.
IGN: TheNightN
Složka X-Ray něco.. by mohla být součástí nějakého módu, ne zrovna od cheat clienta, tak to ESC ještě zvaž... Za nadávky AT se rozhodně neponechává permanentní ban a za ten očividný X-Ray dle mého také ne. Když už jsme u těch nadávek, nemyslím si, že ,,Nadávky" a ,,Nadávky AT" je něco jiného, prostě se hráč choval tak jak by neměl a komu nadával už může být všem jedno... Ještě kontaktuji saffa s takovým tím ,,banovacím pořádkem".
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: UltimateDragonCZ
Absolutní souhlas s @TheNightN ... Všichni berou A-Team jak bohy, i když je v podstatě úplně stejný jako běžní hráči, krom jejich permissí... @TheESC asmozřejmě by se neměl vyjadřovat neslušně, ale já se mu nedivím.. A jestli má ban na měsíc za nadávky ve videu mimo minicraft... Tak to je snad ještě horší než banovací ,,systém" Lemona se Zikou..
IGN: MrLemonCZ
@UltimateDragonCZ To že nás nemusíš neznamená, že se nás musíš pokoušet neustále urážet. Můj banovací systém se shoduje s většinou AT. Nevím, jak ty můžeš vědět, kdo má jaký banovací systém. Pokud vím, tak nejseš já, takže nemůžeš vědět, jak co beru a trestám.
IGN: UltimateDragonCZ