Opět bezdůvodný ban • Minicraft.cz

Kr3jzy_
Hráč

8 postů
9 reputace

IGN: Kr3jzy_
Od Kr3jzy_ » přes 8 let

Ahoj, chtěl bych poprosit alespon o zkrácení banu pokud nebude možnost zrušení, protože mi přijde dost nefér za hacky které jsem nikdy na VAŠEM serveru neměl.. Ban jsem dostal za X-Ray, XRay jsem používal, ale né tady.. Tady jsem hrál pouze na KitPvP nebo Dropper.. K čemu by mi byl xray na těchto minihrách? Nezdá se vám to už jako ubohé banování? +Ban je na furt.. To už fakt dodělává všechno.. Ban za hacky které jsem neměl na furt.. CG..

Můj nick: Kr3jzy_

Důvod Banu: "X-Ray" který "mám" ve složce .minecraft.. ale v souboru .DAT což znamená že je nefunkční.. +Prosil bych o důkazy kde jistý X-Ray používám.. Díky :)

Kdo mi dal ban?: Skrytý Admin :3 Není vám už blbé dávat bany od někoho kdo si schová nick? Ale ok..

Čas: cca 21:30 7.10. 2016

Díky.. ještě vám sem dohodím jedno videjko :) PS. Promiňte za vulgaritu ve videu, ale všechno to je pravda..

Video: https://www.youtube.com/watch?v=7CfE2qpavU4&feature=youtu.be 

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

Sorry, ale za to celkové chování z toho videa ( https://www.youtube.com/watch?v=y4JqDVocoWI ), jsis ten BAN i docela zasloužil (za to chování na měsíc BAN určitě). Tak nadávat na adminy jaké jsou p... a jiné vulgarismy, že nepoznají hacky. Tak se možná hold někdo splete, to neznamená, že ho hned budeš takhle urážet. Začneš tam hrdě a pyšně ukazovat složku, jak jsi strašně poctivý a ejhle ty jsi spíš neuvěřitelně hloupý, když si ani neuvědomíš, že tam máš složku s cheaty (takže jsi tam v tom videu lhal ne ?). To zda byly funkční, to z nás nikdo už nepozná, klidně sis mohl před tím videem ty složky pozměnit (a nevšimnout si těch souborů), aby se nic nepoznalo, to my už nepoznáme. Kdybys v tom videu řekl: Viz ty věci nahoře, že jsi používal cheaty, ale ne na tomto serveru, atd. ..., a kdybys tam nemluvil neslušně, tak věřim, že by to "Skrytý admin" nechal klidně být, ale tys spíš začal neslušně mluvit ještě víc. Takhle sis jen nevšiml své tuposti a teď se to snažíš zachránit tím komentářem nahoře a potopit tím videem dole (https://www.youtube.com/watch?v=7CfE2qpavU4). Jinak důkazy k tomu, že používáš x-ray nejsou potřeba, ty ses vlastně sám nechtěně udal tím videem.

A rozhodně bych tohle vlákno nenazval "Opět bezdůvodný ban". Spíš si to nazvy "Tak a mám konečně ban". Být tebou, tak bych ty videa okamžitě stáhl a nahrál nějaké smysluplné video, kde se TY omlouváš. Admini jsou přeci taky jenom lidi, myslím si, že by ti ten ban potom klidně zmírnili.

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 8 let
Jako Kr3jzy sorry, ale tohle chování a nadávky na Admin Team.. Za to sis ten Ban zasloužil. Souhlasím se @TomasC že bych ti ten Ban klidně stáhnul, ale za tohle chování...

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 8 let

Složka X-Ray něco.. by mohla být součástí nějakého módu, ne zrovna od cheat clienta, tak to ESC ještě zvaž... Za nadávky AT se rozhodně neponechává permanentní ban a za ten očividný X-Ray dle mého také ne. Když už jsme u těch nadávek, nemyslím si, že ,,Nadávky" a ,,Nadávky AT" je něco jiného, prostě se hráč choval tak jak by neměl a komu nadával už může být všem jedno... Ještě kontaktuji saffa s takovým tím ,,banovacím pořádkem".

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Absolutní souhlas s @TheNightN ... Všichni berou A-Team jak bohy, i když je v podstatě úplně stejný jako běžní hráči, krom jejich permissí... @TheESC asmozřejmě by se neměl vyjadřovat neslušně, ale já se mu nedivím.. A jestli má ban na měsíc za nadávky ve videu mimo minicraft... Tak to je snad ještě horší než banovací ,,systém" Lemona se Zikou..

Odeslaný screenshot obrázek

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

IGN: MrLemonCZ
Od MrLemonCZ » přes 8 let

@UltimateDragonCZ To že nás nemusíš neznamená, že se nás musíš pokoušet neustále urážet. Můj banovací systém se shoduje s většinou AT. Nevím, jak ty můžeš vědět, kdo má jaký banovací systém. Pokud vím, tak nejseš já, takže nemůžeš vědět, jak co beru a trestám.

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let

Promiň, ale od toho existuje banlist...A taky si dost protiřečíš..

Odeslaný screenshot obrázek