IGN: MyDarkDesires
Zdravím zajímalo by mně zda se banuje po případě kickuje za Kopírování nějaké známe osoby. Pokud ano Chci Nahlásit Hráče "ExploadingTNT"
..
IGN: TheNightN
Já bych hráče nebanoval. Je jejich rozhodnutí jak se budou jmenovat... Bylo by velmi absurdní, kdyby se někdo jmenoval podobně jako známá osobnost + měl originální MC a najednou by dostal ban...
btw. Ani nemusí tušit, že Exploding TnT je youtuber. Navíc, jeho jménem se jmenuje už nějaká většina hráčů, ale ne úmyslně... Je to jen schoda náhod.. A pokud vím, ten youtuber se jmenuje ExplodingTNT a ne ExploadingTNT... Za mě bych nechal hráče dále hrát pod tímto nickem.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: Bloodlife
Je nutné podotknout, že je rozdíl mezi kopírováním a kopírováním...
Night má dost možná pravdu, že si to danný hráč ani neuvědomil nebo neví, že je to jméno YouTubera.
Kdyby si byl vědom toho, že je to nick YouTubera nebo by se za něj chtěl vydávat, tak by se tak i choval. Příjde mi, že ani nic netuší.
Myslím to tak, že se nepřipojí na server a nezačne psát : Hey Guys, its me ExploadingTNT.
Nebo něco v tom smyslu xdd.
IGN: TheNightN
Ano... Já bych nejdřív zkontroloval chování údajného fejka, pokud ho bude nějak napodobovat, šlehnul bych mu ban, ať si změní nick... V opačném případě se za něj nějak nevydává a jen neví, že se tak jmenuje nějaká významná osobnost, ušetřil bych ho banu (Pokud se teda nejmenuje uplně stejně..) A jestli jen nick nosí kvuli tomu, že je to známá osobnost, ale nemá zájem se za daného člověka vydávat, tak bych ho nápodobně nechal hrát... Jsem divný, ale takhle by se měla chovat spravedlnost :D
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
Pokud bude online na serveru a budu online i já Ověřím ho a kdyžtak udělám screen
..