IGN: Kr3jzy_
Ahoj, mohl bych se zeptat proč mám ban za Cheating? Nepamatuju si že bych na serveru měl nějaké hacky..
Pokud máte nějaké důkazy jiné než že mne to 2x za "hacky" kicklo, tak prosím ukažte.. Je to podle mne celkem nefér že dáváte bany těm co umí PvP a né těm co doopravdy hacky mají..
Ok. teď podle vzoru
Můj nick: Kr3jzy_
Proč jsem dostal ban?: Cheating
Druh banu: Dočasný - 30 dní
Nick admina co mi dal ban: RandomJmeno
Proč chci dostat unban?: Jelikož 2 roky hraji bez hacků a na tomto serveru je plno lidí co potvrdí že hacky nemám.. ._. a ještě mi přijde celkem nefér dávat bany těm co umí PvP a těm co doopravdy mají hacky ban nedáte.. Chtěl bych znát důkaz mích "Hacků"
IGN: ESCGamer55
IGN: RandomJmeno
Zdravím, opakovaně jsi se otáčel nahoru a hitoval tam. Viz. záznam.
Email: randomjmeno@minicraft.cz
IGN: WicroGames
V záznamu jdou jasně vidět známky aimbotu. Stejně rychlé pohyby kamery nahoru a dolů. I kdyby jsi tzv. KA neměl, tak se dá ban počítat i jako ban za aimbot..
Kr3jzy_ said:Jelikož 2 roky hraji bez hacků a na tomto serveru je plno lidí co potvrdí že hacky nemám..
Ty dva roky si odpusť.
IGN: MrLemonCZ
Zdravím, s hráčem se znám dlouho již 2 roky. Nepamatuji si, že by hackoval. Jediné co k tomu mohu dodat, tak je třeba zhodnotit to, že opravdu mu pvp jde. Nechci dělat žádnou reklamu ale dám sem jedno video, co by to mohlo dokázat. https://www.youtube.com/watch?v=ppES-5RWiqo
Je to pouze na @RandomJmeno. Já k tomu řekl své.
IGN: RandomJmeno