Bezdůvodný ban • Minicraft.cz

Kr3jzy_
Hráč

8 postů
9 reputace

IGN: Kr3jzy_
Od Kr3jzy_ » přes 8 let

Ahoj, mohl bych se zeptat proč mám ban za Cheating? Nepamatuju si že bych na serveru měl nějaké hacky..

Pokud máte nějaké důkazy jiné než že mne to 2x za "hacky" kicklo, tak prosím ukažte.. Je to podle mne celkem nefér že dáváte bany těm co umí PvP a né těm co doopravdy hacky mají..

Ok. teď podle vzoru

Můj nick: Kr3jzy_

Proč jsem dostal ban?: Cheating

Druh banu: Dočasný - 30 dní

Nick admina co mi dal ban: RandomJmeno

Proč chci dostat unban?: Jelikož 2 roky hraji bez hacků a na tomto serveru je plno lidí co potvrdí že hacky nemám.. ._. a ještě mi přijde celkem nefér dávat bany těm co umí PvP a těm co doopravdy mají hacky ban nedáte.. Chtěl bych znát důkaz mích "Hacků"

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 8 let

@RandomJmeno

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let

Zdravím, opakovaně jsi se otáčel nahoru a hitoval tam. Viz. záznam.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Kr3jzy_
Hráč

8 postů
9 reputace

Od Kr3jzy_ » přes 8 let

No přesně tak :D Ono kdyby sis někdy zkusil hacky, tak to dělá něco jiného.. tam nevidíš jak se otáčíš.. tam jen vidíš jak hituješ.. Přesně tohle jsem dělal schválně aby si ten týpek myslel že mám hacky, ale co nevěř mi to.. :D

WICRO
Hráč

230 postů
43 reputace

IGN: WicroGames
Od WICRO » přes 8 let

V záznamu jdou jasně vidět známky aimbotu. Stejně rychlé pohyby kamery nahoru a dolů. I kdyby jsi tzv. KA neměl, tak se dá ban počítat i jako ban za aimbot.. 

Kr3jzy_ said:

Jelikož 2 roky hraji bez hacků a na tomto serveru je plno lidí co potvrdí že hacky nemám..

Ty dva roky si odpusť.

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

IGN: MrLemonCZ
Od MrLemonCZ » přes 8 let

Zdravím, s hráčem se znám dlouho již 2 roky. Nepamatuji si, že by hackoval. Jediné co k tomu mohu dodat, tak je třeba zhodnotit to, že opravdu mu pvp jde. Nechci dělat žádnou reklamu ale dám sem jedno video, co by to mohlo dokázat. https://www.youtube.com/watch?v=ppES-5RWiqo

Je to pouze na @RandomJmeno. Já k tomu řekl své.

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 8 let

Udělil jsem unban.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

Kr3jzy_
Hráč

8 postů
9 reputace

Od Kr3jzy_ » přes 8 let

Děkuji :)

+WicroGames... Ty dva roky si odpusť? Jako nevšiml jsem si že existuje jenom tento můj nick a taky jenom tento server..