Annihilation Map by : Ziky • Minicraft.cz

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 9 let

Zdravím, jsem Ziky Youtuber na serveru Minicraft, jsem velice rád že jsem u vás Youtuber.

Na serveru jsem postavil již několika map na minihry, ale i jedno lobby na Parkour.

Řekl jsem si že pro Minicraft budu stavit dále s pomocí MyshelinCZ i když nejsme Buildeři.

Moje práce neboli stavby se líbí, hlavně Dudumanovi.

Proto stavím novou mapu na minihru Super Annihilation, jenže nemam nápady jak by taková mapa měla vypadat podle hráču, tak že mi napiště nějaké návrhy a nápady co by jste na mapě chtěli vidět, samozřejmě že mapa bude na ostruvku. Tak že návrhy a nápady pište.

minicraft.cz/ziky

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Ahoj. Jak jsi psal, že nejsi builder, tak ti tento post mohu z poloviny umožnit. Jak již bylo v novinkách řečeno: ,,Pracuje se na organizaci BuildingClub". BC je skupina stavitelů, kteří staví stavby pro minicraft. Nebereme jen tak ledajaké hráče, chceme mezi nás jenom ty nejlepší... Pokud máš zájem, můžeš zde, na forum odepsat a dále to probereme In-Game.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

Ve Stavění nejsem nejlepší jsem dobrej podle toho jak se chytnu do daného prostředí co mam postavit klidně bych stavěl ale spíše jsem takovej pomocník při stavění takže bych nejlíp bral s někým duo a moc rád se zapojím když to pomůže minicraftu :)

..

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

Tylere postav něco na creativu, udělej tam warp a já se na to kouknu. Pokud mě to nějak uchvátí, budeš moct nám pomáhat se stavbami.

Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

Okey Pokusím se něco postavit ale teď momentálně nemůžu jsem momentálně pryč od mého herního PC a tady tohle je jen na rozjetí internetu

..

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

Od _Ziky_ » přes 9 let

Zdravím, TheNightN ano rád bych se připojil k tomuto projektu BuildingClub, ale raději stavím sám s mojí kamarádkou MyshelinCZ máme spoustu nápadu a chceme i poslat přihlášku do vašeho Teamu.

Již ted' pracujeme na nové mapě na minihru Super Anni tato mapa má být určena podle hráču na strenght rushe. 

Máme vlastní server na kterým tyto mapy budujeme.

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

Ano, ziky se o tom již zmiňoval a pokud bude mít možnost, tak jsem si jist, že opraví..

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

Od _Ziky_ » přes 9 let

Jojo, tyto chyby jsou opraveny, psal jsem Dudumanovi.

Kdyby jste něco chtěli přidat napište Dudumanovi.