IGN: Obchodnik003
No na Eggwars som sa bil do krvi.
Dal som si ench jabko a to najlepsie co slo zohnat, poznate to Potion of strength, Regen, Armor, Meč (Sh 3) a siel som do duelu, sice som sa trafil len niekedy, no neubralo mu to tolko aby som videl srdce-particle (0,5 HP nanajvys) boj trval asi 15 sekúnd, ale ench jabko mi zarucilo vyhru, a daný človek ma zabanoval za killauru. NIE kilauru nemám, a zato že som ťa porazil po 30 minutach čo si bol v miestnosti 9x9 blockov máš právo chytiť rage, ale si ku*va helper tak rozmyslaj a nezneužívaj svoje privilégiá. Týmito prívetivými slovami žiadam o unban.
dolupodpísaný Obchodnik003
Obchodnik003
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
Jo a zabudol som udaje:
Obchodnik003
No weapon cooldown/killaura
30.9.2016
Docasný (mesiac)
ESCGamer55
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
IGN: RandomJmeno
IGN: Lukaskastyl
@RandomJmeno rychlejši bude když mu to napišeš
Na co koukáš?😃
Nic tady není.🙄
IGN: ESCGamer55
Zdravím. V PvP módu 1.9 jsi mi dával Fly combo. Nevím, jak je to možné s tím weapon cooldownem (nebo prostě tím limitem 1.10), a to, že jsi měl strenght, ti s fly combem nepomůže. Zvedal jsi mně i při A + D strafe, takže KillAura tam vidět byla.
Sak ale combat limit (ta sranda z 1.10) funguje len na damage (frekvencia klikov je nepriamo úmerná poškodeniu). Klikam tak rychlo ako chcem. Ak máš niekde tajne utajovaný záznam tak si pozri ze po prvých 2-3 útokoch som ti dával dmg okolo pol srdiecka za zásah. Jo a vygooglil som si to "Fly combo" a (pokial som spravne pochopil) sak je logicke ze budes furt vo vzduchu ked som o block nižšie a furt mlátim, a nemáš sa kam uhnúť. Síce to znie ako že teraz sem nakoniec napíšem dvadsať krát pls ale nie. Mám pravdu, či už to uznáš alebo nie... Tak je mi to tak povediac jedno.