Žádost o unban - lodickach • Minicraft.cz

autobus2104
Hráč

16 postů
0 reputace

IGN: autobus2104
Od autobus2104 » 22 hodin

1. Důvod banu: multiucet

2. Datum a čas banu: 06:09:2025

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): trvaly ip

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @Hauvik

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Protožže saffers me psal na email že si můžu zažádato unban a že pravděpodobně mě dá unban

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ano

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:

9. Důkazní materiál:

Dobrý den,

zašlete tedy žádost o unban na našem webu nebo prostřednictvím ticketu na našem Discordu.

Na webu ji naleznete v záložce "Další" -> "Žádost o unban" po přihlášení (pokud jste se na webu ještě neregistroval/a, tak budete muset provést registraci).

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: normalní survival

autobus2104
Hráč

16 postů
0 reputace

Od autobus2104 » 22 hodin

PS: Sice jsem si žádost o unban psal na jméno autobus2104 ale chci unban na jméno lodickach na kerym mě nejde se na váš web přihlasit store mě píše u jména lodickach neplatné údaje tak sem se alespoň mohl přihlásit na jméno autobus2104 na kterém mě váš web nepíše neplatné udaje.

autobus2104
Hráč

16 postů
0 reputace

Od autobus2104 » 21 hodin
PS2: K tomu jméno lodickach určitě nesedí datum čas jméno ateamu který mě dal ban protože ve skutečnosti jsem ban na jméno lodickach dostal davno dlouho dozadu zpátky ale ve skutečnosti si nepamatuji od jaky člena ateamu a v jaký den a v jakou hodinu jsem dostal ban tak kvůli tomu protože sem musel něco do formuláře žádosti o unban napsat napsal alespoň údaje které mě píšete u toho dyz jste mě dali můj poslední ban.

Hauvikk
Moderátor

88 postů
64 reputace

IGN: Hauvikk
Od Hauvikk » 18 hodin

Ahoj, ban nemáš za "multiucet" máš ho za neustále obcházení banu, na jiném účtě kde máš ban si hrubě porušil pravidla. Přepokládam že ti nemusím vysvětlovat za co to bylo...

S pozdravem Hauvik ;)

autobus2104
Hráč

16 postů
0 reputace

Od autobus2104 » 16 hodin

,,chapu" to ze sem mel multiucet ,,je hrube poruseni" pravidel zvlast protoze nikdy sem nikomu nikdy nic uchylnyho nez coz uznavam ze je hruba chyba a hrube poruseni pravidel ze sem nikdy nikomu nic uchylnyho nepsal

autobus2104
Hráč

16 postů
0 reputace

Od autobus2104 » 16 hodin

,,ateam" kery ,,se umi chovat" slusne a hezky si na me akorat vymysli schvalne bezduvodne lzi ze sem nekdy nekomuneco uchylnyho ,,psal"

MajklPlayer
Hráč

2 postů
5 reputace

IGN: majk3l_cz
Od MajklPlayer » 15 hodin

Předem se omlouvám, vím že by se hráči do žádostí vyjadřovat neměli, ale tenhle případ je něco extra...

Tak co Lukáši? Pořád lovíš holky mezi 14-18lety? A pořád máš ty svoje úchylky na močení? Doufam, že tě brzo zavřou do nějakýho kamenolomu.
Jedinej kdo se neumí chovat seš ty, tak tu ze sebe nedělej chudáčka a zalez zpátky do toho svýho hnusnýho pedofilskýho koutku a neotravuj tady. 

ChocolateLPCP
Builder

136 postů
111 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » 14 hodin

Zdravím, ban sic odemne není ale mám informací ohledně tebe, předem upozorňuji že screenshoty jsou dosti zacenzurované jelikož nehodlám tvé výjevy dále rozposílat.

Tvé chování se nese roky, již pod tvým původním nickem 'lukajdino' na tebe chodili reporty o tvém vyjadřování a spamování. Z té doby bohužel mám jen screen tvého spamu Imgur: The magic of the Internet to až tak moc nevadí.

Za ty roky jsi se moc nezměnil, stále spamovaní a vypisování dosti nechutných věcí do soukromých zpráv, tu máš z minulého roku Imgur: The magic of the Internet a Imgur: The magic of the Internet a zde z tohoto Imgur: The magic of the Internet

Jestli se stále divíš za co máš perma ban zde na serveru tak nevím jak jinak ti to vysvětlit, tvé chování nikdy nebylo adekvátní natož žádoucí a lhát, že si AT vymýšlí bezdůvodné lži je velice zajímavé.

autobus2104
Hráč

16 postů
0 reputace

Od autobus2104 » 3 hodin

muzete me Zmrdi z ,,hodneho ateamu" kery se bezduvodne chova jako Dobytek a Zmrdi kery lidem delaji bezduvodne peklo a zle ze zivota to vysvetlit a vysvetlovat tak ze me budete psat pravdu zvlast lidi bezduvodne trestate za to dyz lzou ale Zmrdi z ateamu ,,muzou lhat protoze je to v poradku a normalni"

autobus2104
Hráč

16 postů
0 reputace

Od autobus2104 » 3 hodin

proc mě bezdůvodně nenecháte hrát na minecraft serveru minicraft na kerym sem nikdy nehral ikdyz na facebooku píšete ze všem lidem ste dali unban a já sem nejenom nic neudělal ani nemohl nic udělat špatného na minecraft serveru minicraft protože sem nikdy na minecraft serveru minicraft nehral anebo dyz uz ,,sem hral" tak sem se akorat ,,hodnych spoluhracu" ptal slusne a normalne jestli s nejakym clovekem nemuzu bydlet ???