Nespravedlivý ban • Minicraft.cz

MC_and_RS_KING
Hráč

14 postů
8 reputace

IGN: MC_and_RS_KING
Od MC_and_RS_KING » přes 8 let

Tvůj nick na serveru : MC_and_RS_KING
Proč jsi dostal/a ban? : Teaming (KitPvP)
Datum banu : 28:9.2016 - 19:08
Druh banu (IP Ban, Perma, Dočasný) : Dočasný - 6 hodin
Nick Admina, který ti dal ban : MrLemonCZ
Uveď proč chceš unban ? : První věc, kterou chci zmínit je to, že jsme byli v teamu pouze 3.. Jmenovitě - Já, EnderGirl9, SUPERONTI..
Věc druhá je to, že jsme si prohlíželi BanList a zjistili jsme že všichni dostávají ban za teaming na 1 hodinu.. A proč jsme tedy zrovna my dostali teď na 6 hodin? Si u vás můžou admini říct "Ok tak tohohle moc nemusím tak dostane Ban na delší dobu", nebo jak to mám chápat?
Lemonovo vyjádření k tomuhle bylo "Nebaví mě dávát jim bany jenom na 1 hodinu" 

Prosím o vysvětlení..

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

IGN: MrLemonCZ
Od MrLemonCZ » přes 8 let

Zdravím, bylo vás 6 na jednom místě a nikdo do nikoho nešel (vyjímka: Někdo tam šel s někým 1v1). O tom se ale nebudu dohadovat. K těm šesti hodinám.. Banoval jsem na 1 hodinu, jak říkáš. Ale hráči to nebrali vážně, takže jsem přitvrdil. Inspiroval jsem se od Zexen, to mi přišlo jako moc, tak dávám 6 hodin. Není to podle obliby. Všichni jste dostali 6 hodin. Už takto banuji asi druhý den.

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

IGN: knije
Od knije » přes 8 let

Zdravím , jenom se chci zeptat Lemone , když sem já dostal ban za Teaming nad 3 hráče , ten ban jsem dostal na 1 den , myslím si že tem ban  by měl být na 1-3-6 hodin.

( ͡° ͜ʖ ͡°) Hi my name is knije ( ͡° ͜ʖ ͡°)

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

IGN: MrLemonCZ
Od MrLemonCZ » přes 8 let

Zdravím, jednou nebo 2x jsem takto banoval jako Zexen. Potom jsem to snížil. Tresty bych vám zkrátil, kdyby jste si hned nezakoupili unban.

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 8 let

Zdravím,

Myslím jsi že když někdo dostane ban na 1 hodinu za Teaming tak to moc nepomůže.

Ideální je tak na 6 hodin až 1 den.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz