IGN: danielnovky133
1. Důvod banu: Tpakill
2. Datum a čas banu: 23.07.2025 13 24
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): Dočasný
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @NikolCZSK
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban:nebyl to tpa kill a nenavadel jsem k poruseni pravidel ale k obchazeni pravidel to je velky rozdil
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: nebyl to tpakill protoze to bylo 5 minut po jakem koliv portu me nebo toho hrace ktereho jsem tedka zabil
9. Důkazní materiál: v logu jsou prikazy jake a kdy jsem je psal tak se muzes podivat :) a v banu mam napsany ze zneuzivani dynmapy za ucelem okradeni hrace nevzal jsem mu ani jednu vec tak asi tezko za ucelem okradani hrace ne?
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: survival
IGN: NikolCZSK
Zdravím, kde ti bylo řečeno, že do 5min od portnutí to není tpakill? Tpakill to stále je, když je vidět, že jsi se portnul za účelem tpakillu. Ty jsi stál nad reskou v invisu, aby si tě hráč náhodou nevšiml a potom co vylezl z resky a stál, tak jsi ho zabil. Předtím si nabádal ještě hráče k tomu aby to dělali taktéž. Tudíž si tímto si porušil pravidlo 1.23 - "Je zakázáno úmyslně nabádat ostatní hráče k tomu, aby využili příkaz nebo akci, který jim může uškodit bez předchozího upozornění (vymazání inventáře, smazání residence, ukončení aj.)" A nikde není v pravidlech dáno, že by čas v tpakillu hrál roli. Tudíž žádost o unban zamítám.
c: