IGN: Spiker2321
1. Důvod banu: Tpakill
2. Datum a čas banu: 9.7.2025, 19:19
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @Deryanah
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban:
Zdravím momentálně jsem dostal ban na serveru z duvodu Tpakill. Řeknu co se stalo.
takže nekdo jmenem lzoa.... delal nejaky blbosti s hracem tadeus... ja jsem se portnul na hrace lzoa.. s invisible potionem pro jistotu aby me nezabiily. kdyz mi vyprsel portnul jsem se zase za nim uz s vecma abych neumrel a kdyz jsem se portnul tak me zacal hitovat. Ja si takove veci nenecham libit tak jsem ho zabil. Potom kdyz nikdo nic nedelal a portnul jsem se tam zatky potom protoze nekdo rikal at ho nezabiji tak jsem tam sel a nejak max... a jeste nekdo me zacali hitovat tak jse je zabil a rekl ze kdyz rikam stop tak at me nezabiji. Pak jsem se portnul domu abych dostavel svoji farmu na suger cane. Pak me zacali obvinovat z toho ze jsem nekomu ukradl lopatu,rekl jsem ze jsem nikomu nic neukradl a sel zase stavet. Pak jsem jim chtel dat dia lopatu z litosti ale oni se na me portnuli ( do mi resky) a zacali me zabijet byl to lzoa a jeste jeden. To mi uz fakt nastvalo a zabil jsem je a sel zase stavet farmu. a pak sjsem dostal ban. to je vse a preju hezky vecer
Spiker2321
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ne
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Obrana
9. Důkazní materiál: nemam
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Survival