IGN: Obchodnik003
Zdravím, na vanille je rozbombený /spawn. Hráči sa spawnujú v diere z ktorej sa nedá vyjsť - zatial som tam doviezol aspoň loďku, aby sa dalo aspoň kliknutím vytiahnuť von, hodilo by sa to opraviť. Tiež mám pocit že seed tam je iný než vo FAQ, ale možno som sa len pohyboval v načítaných chunkoch
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
Ďakujem, ešte poprosím vo svete "world" rozšíriť hranice späť na 16500 ak je to možné (asi sa to včera zmenilo), mám tam rezidenciu Obchodnik a keď sa na ňu portnem píše že som "left confines of this world" a spawnem sa pri kópii spawnu od MetialGamer. Ak je to intentional aby sa hralo len na "world2" tak poprosím preniesť tú rezidenciu alebo aspoň dočasne povoliť prístup nech si popresúvam aspoň itemy, vďaka.
Tiež by som rád resku v world2_the_end "End" prenechal autoritám (pôvodne som to tam dával len preto aby si tam nikto iný nedal move F resku) - ak sa tam nastavia správne vlajky (place, destroy, move...), rád by som aby si to niektorý z adminov prevzal (alebo spraviť nový End ¯_(ツ)_/¯ nech znova majú hráči prístup ku elytre, shulkerom alebo Armor trimu), ďakujem.
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
Ak s tým vyššie uvedeným neviete nič spraviť, čo už... ale hodilo by sa nastaviť spawn v netheri, lebo ak niekto nema postel tak ho to tam killlockuje