Žádost o unban - Darkerak • Minicraft.cz

Darkerak
VIP

5 postů
0 reputace

IGN: Darkerak
Od Darkerak » okolo 1 měsíce

1. Důvod banu: Nevhodna stavba  (pipik)

2. Datum a čas banu: 21:46

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočaasny

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @Nikolczsk

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: nemam čo večer robit chlastat sa mi nesce a pri CSku si skor rozbijem PC D:

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): mal by byt ale urobila inak ako mi pisala D:

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Moderatorka NikolCZ napisala ze pre dnesok to necha tak  a nebude ma riesit no aj tak dala ban D: + LORD14 jej postavil to co som ja postavil skrz to ze mu pisala ze nemusi nic stavat

9. Důkazní materiál: stihla mi dat ban  nemam ziaden

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: v LORD14 v reske

NikolCZSK
Moderátor

9 postů
0 reputace

IGN: NikolCZSK
Od NikolCZSK » okolo 1 měsíce

Ahoj, chápu že se nudíš, ale na serveru jsou děti, kteří vážně nepotřebují vidět nevhodné stavby. Lord14 postavil kus stavby, která se vůbec nepodobala tomu čemu by mělo a za času přestal stavět, když jsem ho na to upozornila. Avšak ano, řekla jsem že to pro dnešek nechám tak, ale v tu dobu jsem myslela že jsi to zníčil ty sám a ponaučil ses. Ne, nezníčil si to. No, pro dnešek ti ban zkrátím o půlku. Doufám že tě tohle vytrestá a ponaučíš se.                                                                                                                                                                                                                     Přeji pěkný zbytek dne.

Huh?

Darkerak
VIP

5 postů
0 reputace

IGN: Darkerak
Od Darkerak » okolo 1 měsíce

ahoj , a jo ano pouzil sice ine blocky a chybalo mu asi 4-5blockov hore ale inak to sedelo D: on ani nemusel zacat stavat kedze si mu asi 2x pisala nech to nestava