PVP!!! • Minicraft.cz

Ceonejlep
Hráč

198 postů
10 reputace

IGN: lolakova123
Od Ceonejlep » přes 9 let

Zdravím, to originální PVP je nejhorší, ale KitPVP je nejlepší. A víte o tom, že na originální PVP nikdo ani nechodí? Zkuste ho trochu zlepšit. Děkuji, lolakova123

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 9 let

Není to pravda. Hráči tam chodí tak jako tak a nic jim tam nevadí. Pokud ti na PvP něco chybí, napiš to sem a uvidíme co se dá dělat.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

Ceonejlep
Hráč

198 postů
10 reputace

kdyt mě ukazuje že je tam maximálně 2 hráčů normálně dřív bylo hodně jo a jednou PVP nešel

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

lolakova123 když se podívám na PVP je tam skoro vždy minimálně 5-8 hráčů zatím jsem tam neviděl 2 hráče 

..

Ceonejlep
Hráč

198 postů
10 reputace

jo ve dne už tam vidím víc hráčů ale mě se ten PVP trochu nelíbí :D ale můžete lock

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

Že se to "tobě" nelíbí není jejich vina :-) libí se to většině hráčů takže pokud budou 2 nebo 3 proti tak to nic nezmění :-)

..

Bloodlife
Hráč

14 postů
5 reputace

IGN: Bloodlife
Od Bloodlife » přes 9 let

Taky se k tomuto postu vyjádřím. Můj názor je takový, určitě tam nejsou jen 2 jediní hráči.. Jestliže jsi na serveru v 8-9 ráno, tak dost možná ano, ale odpoledne zde hraje cca 10+ hráčů.
​Osobně bych také PVP změnil, přijde mi to trochu chudé. Ale nenapadá mě nic, co by se mohlo vylepšit.

Bloodlife

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 9 let

Zdravím, mě něco napadá :D

Já bych změnil doly a PVP které tam dosud je.

Doly nedělat tak dlouhé a tak úzké uličky, podle mě by stačily 3 sirový bez těch zdí co tam jsou uprostřed.

PVP celkem pěkné ale dalo by se nějak vylepšit, jako třeba že by vám nezmizeli věci kdyby vás zabili a věci by se v PVP zóně nerozbíjeli jako v KitPvP.

Toto je jen takový nápad co by šlo udělat.

Děkuji :)

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."