IGN: TheNightN
Není to pravda. Hráči tam chodí tak jako tak a nic jim tam nevadí. Pokud ti na PvP něco chybí, napiš to sem a uvidíme co se dá dělat.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: MyDarkDesires
lolakova123 když se podívám na PVP je tam skoro vždy minimálně 5-8 hráčů zatím jsem tam neviděl 2 hráče
..
IGN: MyDarkDesires
Že se to "tobě" nelíbí není jejich vina :-) libí se to většině hráčů takže pokud budou 2 nebo 3 proti tak to nic nezmění :-)
..
IGN: Bloodlife
Taky se k tomuto postu vyjádřím. Můj názor je takový, určitě tam nejsou jen 2 jediní hráči.. Jestliže jsi na serveru v 8-9 ráno, tak dost možná ano, ale odpoledne zde hraje cca 10+ hráčů.
Osobně bych také PVP změnil, přijde mi to trochu chudé. Ale nenapadá mě nic, co by se mohlo vylepšit.
Bloodlife
IGN: GejmronCZ
Zdravím, mě něco napadá :D
Já bych změnil doly a PVP které tam dosud je.
Doly nedělat tak dlouhé a tak úzké uličky, podle mě by stačily 3 sirový bez těch zdí co tam jsou uprostřed.
PVP celkem pěkné ale dalo by se nějak vylepšit, jako třeba že by vám nezmizeli věci kdyby vás zabili a věci by se v PVP zóně nerozbíjeli jako v KitPvP.
Toto je jen takový nápad co by šlo udělat.
Děkuji :)
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."