Viac coinov za parkur a denne odmeny • Minicraft.cz

andrejko445
Sponzor

1 postů
0 reputace

IGN: andrejko445
Od andrejko445 » 4 měsíců
Nazdar chcel by som či by bolo možné za dokončenie niakeho parkúru viac coinov. A to isté za denne odmeny aspoň od 20 dňa do 30 dňa viac coinov lebo za mňa je to docela málo napríklad keď chces si našetriť 200k alebo 100k lobby coinov a chceš to premeníť na surmoney tak na to si budeš veľmi dĺho šetriť napríklad nvm 2-3roky a to keď príde niaki nový hráč a bude si chceť šetriť a uvidí ten rozdiel tak za mňa hneď ten server leavne. Budem rád za odpoveď AT.

Gamma_Lucy
Vedení AT

39 postů
33 reputace

IGN: Gamma_Lucy
Od Gamma_Lucy » 4 měsíců

Ahoj,

ďakujeme za návrh. Odmeny za parkour mapy sú prispôsobené ich náročnosti - platí teda, že čím ťažšia mapa, tým viac coinov dostaneš. Čo sa týka denných odmien - myslím si, že coiny, ktoré vieš týmto spôsobom získať sú dostatočné. Zisk veľkého obnosu coinov by nemal byť jednoduchý, je to len niečo naviac a nemyslím si, že je to dôvod, aby nejaký hráči odchádzali.
Vieš si každopádne coiny našetriť mnohými inými spôsobmi - hlasovanie, lucky crates na surve/OB/SB, vypĺňanie všelijakých dotazníkov, ktoré sú občas zverejnené na našom discord serveri, účasť a prípadne umiestnenie na väčších eventoch či iných súťažiach apod..

S pozdravom,

Lucy