IGN: LeitoCz001
Zrušení nesmyslné ankety, když se ptal na práci:
https://ctrlv.cz/F2Zf
Nezrušení též nesmyslné ankety, jelikož to bylo hezké gesto:
https://ctrlv.cz/RHZo
https://ctrlv.cz/Tdvu
https://ctrlv.cz/gzU4
https://ctrlv.cz/rx3Q
Jednomu hráči je smazaná anketa a druhému ne, jelikož dobré gesto? Všude tam všichni řeší hrozně pravidla, ale pak když se jedná o "dobré gesto", tak to je v pořádku?
Já tam psal taky dobry gesto a od čeho se to teda liší od té ankety? Buď si za těch 10k pak koupí ty diamanty a nebo by je dostal zadarmo, jelikož bych taky udělal "dobré gesto" a i stejně jak on porušil ty pravidla, tak v čem by byl pak rozdíl? Kde by byla pak teda ta logika?
A to ani nemluvím o tady tomto:
https://ctrlv.cz/OZxP
(Odpovědi od natalkiis a od Szyho27 neberu vážně, jelikož se sobě podřizují a zastávají se navzájem, děkuji).
Čuuuuus, jak je lidi? Snad máte nervy
IGN: Szyho27
Ahoj, jako první napíšu že ano, o zbytečnou anketu se jednalo, s tím souhlasím a smazat jsem jí chtěl. Proč jsem tak ale neudělal jako u jiných hráčů? Osobně mě zajímalo, jestli hráč splní svůj slib, co v anketě napsal. Poté co jsem si všiml, že začal hráčům, co dali ano peníze posílat, rozhodl jsem se anketu nechat, přišlo mi to jakožto něco, co se málokdy na serveru vyskytne. Myslel jsem si také, že taková anketa nikomu neuškodí, když spoustu hráčů (včetně tebe) hlasovalo pro ano. Ale jak jsem již řekl, anketa zbytečná byla, hráč měl využít jiný způsob a při využití tohoto způsobu mu měla být anketa smazána, proto se ti také omlouvám, že jsem to nesmazal. Slibuji tedy že se to nebude opakovat a při dalších takových podobných pokusech anketu smažu.
-Doplňuji: Hráče jsem zpětně varoval v chatu, jelikož byl stále online. Takže byl potrestán.
IGN: natalkiis
Ahoj, stejne jako psal syo, tak ano skutecne se o zbytecnou anketu jednalo, nicmene jak jsem i psala v chatu - prislo mi to jako hezke gesto, ale meli jsme anketu smazat a hrace odkazat aby to napsal do chatu. K tomu tvemu dobremu gestu, dle meho je docela rozdil napsat anketu, kde hrac nabizi dat svoje penize za hlasovani a nebo hrube porusovat pravidla s pouzivanim zakazanych texturepacku ci modu a tim kazit zazitek hry ostatnim.
K tomu teleportu, hrac mi sam napsal /msg ze chce aby jsi odesel, jelikoz jsi mel /lay tak jsem si nebyla 100% jista ze by te prikaz /res kick opravdu vyhodil a proto jsem te odportovala sama, jelikoz to jsou dva pluginy, ktere proti sobe fungovat nemusi. Samozrejme ty zpravy co jsem napsala potom, jsem myslela s nadsazkou, primo zpravy "mam dobrou naladu _p" a "jsem si te chtela portnou osobne pryc..." - Samozrejme jestli ti takove zpravy vadi, nebudu ti to psat, myslela jsem to v dobrym a pratelskym smyslu. Hrace si dale obtezoval a nevim jak, /res kick a /res pset move f byl nejaky zabugovany, hrac mi nekolikrat psal ze te stale v residenci ma, ipresto ze pouzil komandy - obrazek
Vyckej tedy az se ti sem vyjadri Gamma_Lucy.
IGN: l3x4ur1n
LeitoCz001 said: Dobře, hráč si tam podal anketu s tím, že hledá práci a nejspíš ani neznal přesně ty příkazy, které tam jsou (/inzerat), a tak mu anketa byla smazaná, za kterou pak zaplatil dvakrát, jelikož si podal ještě ten inzerát.Pak druhý hráč nabízí peníze. Též to není anketa, ale anketa mu smazaná nebyla, tak prostě, i když to bylo dobré gesto, tak anketa nebyla smazaná, i když to mohl napsat volně do chatu, jelikož kolikrát se tam někdo ptá "kdo chce peníze?" (stejně jak jeden hráč tak 15 minut poté se pak taky ptal, že kdo chce 1100 a byl jsem jedinej kdo se ozval), takže i tím pádem, když si podal tu anketu, tak to byla jeho blbost, že i za to zaplatil, když to jde též napsat normálně do chatu nebo taky použít ten inzerát.A ohledně toho týpka, tak to pak neni muj problém, že neumi napsat správně command nebo poskládat písmenka na to tak, aby neudělal v té větě chybu (což lze vidět i na té fotce kde vidíš ten příkaz co píše/enear) a jelikož jsem ho nijak neobtěžoval, nijak neotravoval a byl jem tam, tak v čem byl jako hned ten problém a nemluvě o tom, jak mně pak hned bezdůvodně nadával, až to konečně dokázal napsat správně ten move f.Taky nerad furt řeším takovy problémy, ale tak když už se jedna anketa smaže, tak proč by se mělo vyhovovat někomu druhému a měnit tak pravidla podle toho, jak se to kdy hodi.A zrovna bych teda i chtěl, aby se tady ryuumeow vyjádřila k tomu, jak Szyho27 hodlal řešit tpakill, když se i mě poté musela ptát, jestli to tak vážně je, to co jí psal.LeitoCz001 said: Dobře, hráč si tam podal anketu s tím, že hledá práci a nejspíš ani neznal přesně ty příkazy, které tam jsou (/inzerat), a tak mu anketa byla smazaná, za kterou pak zaplatil dvakrát, jelikož si podal ještě ten inzerát.Pak druhý hráč nabízí peníze. Též to není anketa, ale anketa mu smazaná nebyla, tak prostě, i když to bylo dobré gesto, tak anketa nebyla smazaná, i když to mohl napsat volně do chatu, jelikož kolikrát se tam někdo ptá "kdo chce peníze?" (stejně jak jeden hráč tak 15 minut poté se pak taky ptal, že kdo chce 1100 a byl jsem jedinej kdo se ozval), takže i tím pádem, když si podal tu anketu, tak to byla jeho blbost, že i za to zaplatil, když to jde též napsat normálně do chatu nebo taky použít ten inzerát.A ohledně toho týpka, tak to pak neni muj problém, že neumi napsat správně command nebo poskládat písmenka na to tak, aby neudělal v té větě chybu (což lze vidět i na té fotce kde vidíš ten příkaz co píše/enear) a jelikož jsem ho nijak neobtěžoval, nijak neotravoval a byl jem tam, tak v čem byl jako hned ten problém a nemluvě o tom, jak mně pak hned bezdůvodně nadával, až to konečně dokázal napsat správně ten move f.Taky nerad furt řeším takovy problémy, ale tak když už se jedna anketa smaže, tak proč by se mělo vyhovovat někomu druhému a měnit tak pravidla podle toho, jak se to kdy hodi.A zrovna bych teda i chtěl, aby se tady ryuumeow vyjádřila k tomu, jak Szyho27 hodlal řešit tpakill, když se i mě poté musela ptát, jestli to tak vážně je, to co jí psal
No, moje vyjadreni je takove: Nechápu moc proč to bylo diskutabilni když podeme po teleportu daval hrac lavu. Od poslani /tpa nebyla zadna dlouha doba (video je zrychlene ale i tak to nebyla snad ani minuta) Více info ve screenech :) https://ctrlv.cz/D26W https://ctrlv.cz/uGMu
Nechci tu delat zle ani se priklanet na neci stranu, pouze me Leito poprosil abych se vyjadrila. Natalku i sya mam rada taktez jako Leita takze tu zadny zle delat nebudu. Samotne video s tpakillem: https://youtu.be/HEp20ykfpaQ (do lávy jsem poprvé omylem skočila sama, to neznamena ze se o tpakill nejedna dle meho). (hrac byl potrestan. jen davam vyjadreni jak si Leito přál).
s laskou ryu.
IGN: Gamma_Lucy
Ahoj,
situáciu som si prešla. V oboch prípadoch sa jednalo o zbytočné ankety, ktoré by mali byť zmazané. Členovia si svoju chybu uvedomili a ospravedlnili sa, hráč bol dodatočne potrestaný. Verím, že v budúcnosti sa podobné problémy nevyskytnú. Myslím si, že to môžeme pokladať za vyriešené.
Čo sa týka situácie s portovaním - pokiaľ hráč robí v reske nejaký bordel a majiteľ resky má problémy s napísaním potrebného príkazu, tak s portnutím alebo iným zasiahnutím od člena AT problém nevidím. V tomto prípade sa hráč sťažoval na to, že ho otravuješ a nefungujú mu príkazy, aby ťa z resky dostal, takže ťa členka portla preč. Mimo tých správ, ktoré tam byť nemuseli neurobila nič zlé. Každopádne som sa s členkou porozprávala a na podobné veci si bude dávať pozor.
Na koniec ten tpakill - tu úplne netuším, aký presne je problém, pokiaľ bol hráč potrestaný, ako bolo spomínané. Pokiaľ k tomu niečo máš, tak to sem, prosím, dodaj.
S pozdravom,
Lucy
IGN: Szyho27
K situaci s tpakillem, hráčce jsem se omluvil za můj přístup k řešení problému v soukromých zprávách, vysvětlil jsem situaci z mého pohledu, uznal svoje chyby které komplikovali řešení a přislíbil, že to budu řešit lépe.
Gamma_Lucy said:Ahoj,
situáciu som si prešla. V oboch prípadoch sa jednalo o zbytočné ankety, ktoré by mali byť zmazané. Členovia si svoju chybu uvedomili a ospravedlnili sa, hráč bol dodatočne potrestaný. Verím, že v budúcnosti sa podobné problémy nevyskytnú. Myslím si, že to môžeme pokladať za vyriešené.
Čo sa týka situácie s portovaním - pokiaľ hráč robí v reske nejaký bordel a majiteľ resky má problémy s napísaním potrebného príkazu, tak s portnutím alebo iným zasiahnutím od člena AT problém nevidím. V tomto prípade sa hráč sťažoval na to, že ho otravuješ a nefungujú mu príkazy, aby ťa z resky dostal, takže ťa členka portla preč. Mimo tých správ, ktoré tam byť nemuseli neurobila nič zlé. Každopádne som sa s členkou porozprávala a na podobné veci si bude dávať pozor.
Na koniec ten tpakill - tu úplne netuším, aký presne je problém, pokiaľ bol hráč potrestaný, ako bolo spomínané. Pokiaľ k tomu niečo máš, tak to sem, prosím, dodaj.
S pozdravom,
Lucy
Mně šlo o vyřešení toho, že jsem tam ani nic neudělal tomu hráči, jen jsem tam byl na jednom mistě a hned mě portla pryč, jelikož neuměl asi psat a dělal furt překlepy, protože asi po několika pokusech to pak zvládl a ani mně nenapsal ten hráč ať jdu třeba pryč.
A ohledně toho tpakillu, tu šlo tak nějak o podobnou věc jak s teou anketou, že když jsou nějaky pravidla, tak by se neměly dělat takovy vyjímky, jelikož se mně ryu ptala, jestli se to dá považovat za tpakill a na to jsem ji odpověděl, že jo, ale podle pravidel už ne, jelikož to bylo i po nějakém tom intervalu. Pak když mně říkala, co jí na to odepsal člen AT, tak to spíš vyznělo tak, že si za to může i sama, že to /tpa na něj vůbec poslala, u toho jak psal, že to je diskutabilní.
IGN: Gamma_Lucy
Podľa logov hráč písal príkazy správne, takže sa jednalo a nejakú inú chybu, za ktorú on nemohol. Členka to teda urobila za neho.
Ohľadom toho tpakillu - za tpakill sa berie i keď je hráč zabitý po niekoľkých minutách. V tomto prípade sa jednalo o zabitie po 1-2 minútach, takže sa o tpakill jednalo. Situácia bola vyriešená tak, ako byť mala, hráč bol potrestaný.