Informace k eventům na Survivalu • Minicraft.cz

Luukee_
VIP

6 postů
7 reputace

IGN: Luukee_
Od Luukee_ » 2 měsíců

Zdravím, 

během mého hraní na Survivalu bylo spuštěno několik eventů, mnohé z nich mi byly cizí, neznámé a tak poté co se Helpeři či Eventeři, kteří eventy spustily většinou moc neměli k tomu hráčům předem odpovídat o co v eventu jde, aby byli informováni zkusil přijít na nějaký příkaz nebo prostě něco, co by mi na tuhle otázku odpovědělo, bohužel marně.

A tak vzhledem k této skutečnosti navrhuji vytvořit nejlépe příkaz, který by otevřel či zobrazil v chatu seznam eventů a informace k nim jako třeba cíl eventu, co v něm dělat, jaké má podmínky, nějakou jeho charakteristiku a podobně nebo případně hráče portnul někam, kde tyhle informace budou vypsány. Myslím si, že nebudu sám, kdo se už několikrát raději na event nepřipojil, protože mu byl jeho název cizí či nezajímavý a mít k dispozici před portem na něj informace co daný event obnáší by mohlo hrát roli v rozhodování, zda se na něj hráč chce připojit či nikoliv.

K dalším výhodám této funkce by se dalo přiřadit možnost hráčů vybrat si jaký event chtějí právě díky tomu příkazu, konkrétní člen Admin Teamu by nemusel vysvětlovat o co v eventu jde, ale pouze odkázat na onen příkaz, hráči by mohli být klidnější, lépe připraveni před eventem a když bude příkaz dobře prezentován tak by takto zveřejněné informace též mohly zvýšit zájem o eventy. Určitě by šlo najít další výhody, ale myslím si, že těchto pár co mě napadlo je dostačující proto, aby nad tímto návrhem bylo alespoň uvažováno. Kdybych měl napsat naopak i nějakou nevýhodu, tak ani nevím jakou, nejsem schopen jakoukoliv vymyslet, možná jen práce navíc pro toho, kdo by to dělal, ale výsledek by mohl stát za to.

Vzhledem k tomu, že v poslední respektivě nedávné době alespoň mě přišlo, že eventy prošli jakýmsi updatem a bylo vytvořeno, spuštěno několik nových eventů, nebo minimálně eventů, které jsem ještě na Survivalu neviděl (a to už taky nejsem žádný nováček), tak si myslím, že jejich doplnění o takovouto možnost, přes kterou si hráč může předem zjistit informace k nim by byla na místě.

Věřím tedy, že můj návrh bude mít úspěch a o něco zase zpříjemní hraní na Survivalu tohoto serveru.

S přáním pěkného dne

Luukee_

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » 2 měsíců

+1 Souhlasím, hodilo by se pro mladší hráče.

Šulínek.

Gamma_Lucy
Vedení AT

38 postů
33 reputace

IGN: Gamma_Lucy
Od Gamma_Lucy » 2 měsíců

Ahoj,

ďakujeme za návrh. Prejdeme to a príkaz prípadne pridáme. Hodim ti pár coinov na lobby ako odmenu.

Lucy

EldoradoX7
Sponzor

10 postů
0 reputace

IGN: nej_kluk_10
Od EldoradoX7 » 1 den

Souhlas