Žádost o unban - Itz_Fonziikq • Minicraft.cz



Itz_Fonziikq
VIP

1 postů
0 reputace

IGN: Itz_Fonziikq
Od Itz_Fonziikq » 4 měsíců

1. Důvod banu: Podvod

2. Datum a čas banu: 15.6 23:05

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @ TestrGames

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Je to ban neprávem, bojoval jsem v /warp pvp s jednim clovekem a zabil jsem ho. potom tam nabehl nejakej hráč a sebral všechny věci páč jsem mel cely invent plny xp lahvema, strenghtama, totemama atd. meli jsme dohodu ze mu věci vrátím. muzete mi vysvetlit jak za toto mohu dostat ban kdyz jsem ho zabil a nejaky deges ukradl věci?? tak jako rád bych věděl proc mam za to ban. nechapu to vubec D: za toto ja fakt nemohu. dělal jsem reklamu kdo me zabije tak dostane 3M... tak si někdo proste vyčkal a sebral všechny věci.. za to já přece nemohu. je to ban neprávem. děkuju za pochopení :)) předem děkuji za odpověd

 

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:

 

9. Důkazní materiál:

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:








testrgames
Admin

223 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » 4 měsíců

Zdravím,
Pokud to nechápeš tak ti to moc rád vysvětlím.
Hráč BobrNaSuchu přišel na PvP přesně ve 14:00:05. Ve 14:01:15 jsi zabil hráče LetoATY, ve 14:01:45 hráč BobrNaSuchu odchází na svůj home společně s věcma toho hráče a ty se ve 14:02:10 portuješ za ním přes tpa. Poté probíhá rozdělení věcí a hned si to cpeš do ender truhly.
Dále se v msg chováš, že daného hráče moc neznáš a nevíš kdo to je, přitom již nějakou dobu předtím na sebe vypisujete různé zprávy, které mají hráče na warp pvp nalákat.
Navíc když jsem si otevřel i nějaký tvůj pozdější log ender truhly tak jsem tam také nalezl věci zabitého hráče, tak tady nevykládej pohádky že o tom nic nevíš a nebylo to domluvené.
Plus to byla blbost to dát do dražby, ale alespoň si mi to tím ulehčil.


Žádost zamítám.






S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_