IGN: lelebooom
Dobrý den.
Chtěla bych nahlásit neoprávněný ban za teaming na kitpvp. Pro upřesnění byla jsem v zadní části mapky a jen tak ničila blocky kolem sebe a čekala až se vrátí jeden hráč. Poté mi byl udělen ten ban. Omlouvám se jestli píšu do špatné části forka ale nevěděla jsem kam to napsat.
cojevole
IGN: AlexikCz
Je možné, že si kolem sebe měla hráče, kteří do tebe neútočili.. To by se dalo počítat jako teaming i když je to takové.. Nevím.. Nechť se vyjádří někdo z AT.
Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)
Všem Vám přeji krásný Nový rok :)
IGN: lelebooom
Nevím jestli jsem kolem sebe měla hráče. Silně jsem ignorovala okolí. Spíš mě zajímá jak si AT představuje team.
cojevole
IGN: TheNightN
Já si představuji teaming, když hráči útočí společně na jeden cíl a vzájemně se snaží do sebe neútočit. Pokud jsou hráči dost daleko od sebe, aby neútočili na stejného protivníka a účel jejich spolčení je pouze neútočit do sebe, tak to považuji za jak hráči a ostatní říkají ,,mír", což já netrestám... Bohužel, je třeba odpověď admina který trest udělil (@MrLemonCZ), jelikož nám nemusíš říkat zcela pravdu, tak se tedy počká na tu odpověď, aby napsal co vlastně viděl a co z toho je pravda.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: MrLemonCZ
Zdravím, jak tak jsem vás chvíli sledoval, tak jsem si všiml, že několik hráčů kolem sebe chodí a do sebe nejdou. To beru jako takovej ,,mír", to trestám pouze když je to v nějakém větším čísle (5,6,7..). Jestli se nepletu, tak vás takhle bylo 5. Někteří si pomáhali a chodili do stejného cílu. To byl jeden z důvodů. Ten druhý byl, že vás v tom ,,míru" bylo víc. Jak popisovala leleboom, tak možná někdy nevnímala ale v tu dobu se něco takového stalo víckrát v ruzných částí mapy.