Ban ze teaming • Minicraft.cz

PalTravuNeUhli
Hráč

12 postů
10 reputace

IGN: lelebooom
Od PalTravuNeUhli » přes 8 let

Dobrý den.

Chtěla bych nahlásit neoprávněný ban za teaming na kitpvp. Pro upřesnění byla jsem v zadní části mapky a jen tak ničila blocky kolem sebe a čekala až se vrátí jeden hráč. Poté mi byl udělen ten ban. Omlouvám se jestli píšu do špatné části forka ale nevěděla jsem kam to napsat.

cojevole

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let

Je možné, že si kolem sebe měla hráče, kteří do tebe neútočili.. To by se dalo počítat jako teaming i když je to takové.. Nevím.. Nechť se vyjádří někdo z AT.

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

PalTravuNeUhli
Hráč

12 postů
10 reputace

IGN: lelebooom
Od PalTravuNeUhli » přes 8 let

Nevím jestli jsem kolem sebe měla hráče. Silně jsem ignorovala okolí. Spíš mě zajímá jak si AT představuje team.

cojevole

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let

Nebo je také možné, že jde o screen z někdy a ten se poslal AT, tudíž jde o ban, který jsi dostala po nahláčení dodatečně.. 

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

Otoko
Sponzor

63 postů
100 reputace

IGN: Otoko24
Od Otoko » přes 8 let

Když na vás někdo neútočí je to považováno za Teaming? To mi příjde naprosto směšné. Nikde není naspsáno jak si A-team představuje teaming a potom to dopadá na normální hráče. 

MINIMALIST

TheNightN
Hráč

273 postů
93 reputace

IGN: TheNightN
Od TheNightN » přes 8 let

Já si představuji teaming, když hráči útočí společně na jeden cíl a vzájemně se snaží do sebe neútočit. Pokud jsou hráči dost daleko od sebe, aby neútočili na stejného protivníka a účel jejich spolčení je pouze neútočit do sebe, tak to považuji za jak hráči a ostatní říkají ,,mír", což já netrestám... Bohužel, je třeba odpověď admina který trest udělil (@MrLemonCZ), jelikož nám nemusíš říkat zcela pravdu, tak se tedy počká na tu odpověď, aby napsal co vlastně viděl a co z toho je pravda.

Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn

MrLemonCZ
Sponzor

234 postů
29 reputace

IGN: MrLemonCZ
Od MrLemonCZ » přes 8 let

Zdravím, jak tak jsem vás chvíli sledoval, tak jsem si všiml, že několik hráčů kolem sebe chodí a do sebe nejdou. To beru jako takovej ,,mír", to trestám pouze když je to v nějakém větším čísle (5,6,7..). Jestli se nepletu, tak vás takhle bylo 5.  Někteří si pomáhali a chodili do stejného cílu. To byl jeden z důvodů.  Ten druhý byl, že vás v tom ,,míru" bylo víc. Jak popisovala leleboom, tak možná někdy nevnímala ale v tu dobu se něco takového stalo víckrát v ruzných částí mapy.