Žádost o unban - GejmronCZ • Minicraft.cz



SadEmo
Sponzor++

210 postů
318 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » 6 měsíců

Chápu tvůj pohled na věc, no stále nechápu v čem je teda tak moc zvýhodněn? Jakože kdyby byl zvýhodněn v předhánění v buildbattle tak to pochopím ale tu není nijak zvýhodněný maximálně jak jsi sama napsala tak že normální hráč takto ty blocky bez módů nepoloží.. ale to samé (a tím to odpovídalo na závěrečný dotaz) je že hráč bez módů beeInfo a ShulkerTooltipu nedokáže říct kolik je honeylvl beeHivu a nebo co vse je v shulkerboxu... Hráč s těmito módy je pak také zvýhodněný oproti normálnímu hráči bez těchto módů. A ulehčuje si tím práci protože nemusí pokládat pořád shulkery aby našel věci co hledá. A taky to dle mého ulehčuje hraní od otravného pokládání a kopání shulkeru a nějaký ten požitek nebo jak jsi to napsala tam je.

Více méně vím co chceš říct ale tyhle extrémní případy bych řešil jak jsem zmiňoval X krát v případě build battlů a nebo kdyby byla stavitelská soutěž ale ne v případě kdy si hráč staví sám pro sebe nebo pro server 💀🙃🙃

Logika, kterou jsi tohle celé pojala by se dala přelomit a brzy můžete začít banovat lidi co mají OptiFine protože oproti normálním vanilla hráčům budou mít lepší FPS rate a budou pak lepší i v PvP apod... 

A jak jsem psal tohle fakt řeš až ho to reálně bude nějak zvýhodňovat v soutěžích nebo buildbattle... Ohánět se tu co požitek je a co není je docela subjektivní názor obecně tedy s tím že bych držel hubajznu kdyby mu to givovalu blocky a nemusel je mít v inventu a pracně si je natěžit/získat.

Jak jsem říkal.. nebanujte si zbytečně lidi, kteří na tom serveru ještě rádi hrají a snaží se ho něčím obohatit.

PS: Sám vím, že následně upravit pravidla není takový problém ale např sám mám 1 mód, který jsem ukazoval a i si s ním psal s TomasC jménem Tweakaroo. Umožňuje mi pokládat blocky šikmo a nebo směrem kam nevidím. Mám to hlavně pro stavění/pokládání redstone repeaterů apod. kdy bych jinak musel rozkopat polovinu obvodů abych se k tomu bez /gamemode spectator dostal.... Sám Tomáš mi řekl, že dokud to nezneužívám nijak např v soutěžích tak v tom on tehdá problem neviděl a hlavně abcyh se vyvaroval používání jej na The Bridge apod. minihrách, protože s tímto módem mohu poločit block do vzduchu zrovna tak jako gejmron a to i vertikálně a nepotřebuji k tomu žádný hologramový block... Vím co mi tehdy TomasC řekl (a vždy jsem se ho na podobné hovadiny ptal stejně jako s mým tehdejším odpalováním bedrocků) a vím, že nikdy žádný z mých módů nebyl využit k sebeobohacování se nedej hůř ke kažení hry ostatním.

Buď si tedy přiznejme, že se Gejmron tímhle módem nijak neobohacoval nýbrž stavěl hezkou stavbu na Vašem projektu, kde můžete být rádi za pár lidí, co tam chce stále stavět a přispět tak komunitě.... A nebo si vybanujde 70% serverové populace protože mohou dělat s módy věci co normální vanilla hráči nemohou.
A jestliže se uchýlíte časem k 2. variantě.... Amen se servertem a saffovou peněženkou a nervami v Emailech.... 

Zde pár tipů které znám a vím o nich:

Accurate Block Placement - Stačí držet tlačítko a staví to blocky (normální hráč musí vždy klikat)
AdvancedChatCore - mohu vidět čas odeslání zprávy (normální hráč musí do %appdazta% a tam složky logs)
AdvancementInfo - Mohu vidět jaké achievementyxx mi v MC chybí a co udělat pro jejich splnění (normální hráč musí na minecraft Wiki)
Axolotl Item Fix - Vidím jakého Axolotla mám v kyblíčku (normální hráč musí pokládat kyblík a zase chytit axolotla)
Beenfo - Vidím Honey lvl a kolik je v BeeHivu včel (normální hráč toto nemá skoro jak zjistit a já to tam mám jak na stříbrném podnose napsané)
Better Mount HUD - Na koni vidím i svá HP a Hunger (normální hráč vidí jen HP maunta)
Better PVP Mod - Vidím jak je na tom můj armor a kolik mám v invu šípů aniž bych se musel dívat do inventáře (normální hráč musí otevřít inventář) ---> O Xaerově minimapě asi psát nic nemusím že?
Better Third Person - Mohu být v F5 a otáčet se dle libosti (kamera normal hráče se otáčí s ním takže v F5 nepořidí tak hezký úhel skinu jako já)
Better F3 - vidím vše přehledně a nemusím v F3 hledat věci 5 let (normální hráč tu stráví mlátí než najde XYZ v chunku pro nalezení pokladu na 9 Y 9)
Boat Item View Fabric - oproti normal hráči mohu vzít mapu v lodi do ruky a zobrazí se mi v minimalistické verzi a ne přes celý monitor jako na A3 papíru... (normáslní hráč skrze tu mapu pomalu nevidí na cestu)
Bobby - Doslova "Allows for render distance greater than the server´s view-distance setting." víc snad ani dodávat nemusím protože už jen kupovat si sponzora++ jen abych si na mini mohl vyfortit svou velkou stavbu je docela paytowin v mém pohledu...
Boosted Brightness - mohu si nastavit Gammu světla na kolik chci klidně na night vision lvl a nemusím si kvůli tomu craftit potion jako vaniolla hráč nebo kupovat VIP a držet v ruce torch abych měl nightVision
Cat Eyes - stejný mód jako Boosted Brightness jen bez nastavení úrovně gammy
Camera Utils - Mohu si F5 nastavit např s odstupem kamery 20 blocků namísto 5 nebo kolik je defaultně (oproti normal hráči mám kameru výše a vidím za různé kopúečky a dále ua obzor)
Crafting Tweaks - nemusím klikat jednotlivě do políček ale mám v craftingu toolky na posouvání itemů (normal hráč by to musel pracně naklikávat a přesouvat)
Distant Horizon - mechanika snad už dnes všech her kromě MC co zhořší kvalitu upozaděných objektů a mě tak zvýší render distance (normal hráč za 8 chunků vidí max modrý void)
EasierVillagerTrading - nemusím po každém obchodu znovu naklikávat jen jednou kliknu a villager mi trejdne co chci (normal hráč aby se zde uklikal a vyrostl mu bicák na ukazováčku)
Inventory Tabs - Stojím mezi 5 bednami otevřu jednu a z té jedné mám nahoře lištu a nemusím se na ní dívat nebo zavírat GUI bedny abych se dostal do druhé (hráč musí zasvřít bednu a podívat se na jino uaby jí otevřel)
Lithematica - vidím hologram staveb a mohu na ně kliknout a samo mi to hodí block do ruky (normálkní hráč kdyby kliknul na místo kde já mám hologram... tak se nic nestane jen bude jak tatar klikat do vzduchu)
MiniHUD - Jeden z nejzákladnějších módů, kde si mohu nastavit i render pro conduit a beacony (normal hráč musí počítat blocky od beaconů aby mu to vycházelo kdež to já to krásně hologramově vidím kam beacon dosáshne)
MoreChatHistory - vidíum zde text co si psal Šalamoun s vladařem a co se vyprávělo o Ježíši (normální hráč vidí na survivalu chat sotva 2 minuty do historie s tím jak moc se spamuje s hráčskými shopy a casíny)
Mouse Tweaks - Mohu kolečkem miši si určit kolik blocků chci přesně vyndat nebo dát do beden (opět normální hráč aby si uklikal nervy)
Roughty Enough Items - Vidím recepty a mohu vyhledávat jednotlivé itemy v search baru i v survival gamemodu (normální hráč si může googlit a zapínat Minecraft Wiki :)))
ScreenShot to Clipboard - Nemusím lézt do složek abych udělal screen a jen dám Ctrl + V (normal hráč -> %appdata% -> .minecraft -> screenshots)
Shulker Box Tooltip - Nemusím pokládat shulker a vyndávat ho z bede nabych viděl co v něm je (normal hráč sbohem za púět let než najde co hledá)
Sign Tools - Mohu skopírovat celou cedulku a jen dát tlačítko paste (normal hráč tu cedulku musí 50x opisovat)
Status Effect Bars - Ukazuje mi na jak dlouho mám ještě potion efekty a nemusím kvůli tomu otevírat Invent (normal hráč hledá čas v inventu)
Time to Live - Mám nad TnT odpočet kdy bouchne (hráč bude asi spoléhat na śtěstí)
Where Is It - V inventu dokážu díky search baru najít item a pokud je vmé nastavené blízkosti tak mi to ukáže a duhově zvýrazňuje bednu kde se ten item nachází pokud jsem tu bednu už někdy otevřeů (Normal hráč aby hledal 20 let :)))
WI Zoom - Vidím tak 50x dále než normální hráč bez zoomu

A teď módy, které už jsou bannable např.
Zmiňované Tweakaroo - využívám jej čistě ke stavbám a ne k zvýhodnění se v minihrách jako TheBridge nebo buildbattle a TomasC jsem o tomto módu informoval snad už to bude rok a půl nazpět.
Free Cam mód - přepne mě do spectator módu a mého panáčka nechá stát na místě = dokud nepovím co jsem viděl nikdo nikdy nepřijde, že tam poletuji ve spectatoru
InvMove - Nemusím se zastavovat pro přerovnání inventu pro mě ideál u stavění kdy se nerad zastavuji u práce... pro někoho ideál na přerovnání soupek v Kitku.
Xaerova Minimapa, která je součástí hromady mod clientů nebo jiných módů např Better PvP Mod - dokáže zobrazovat i armorstandy a jednotlivé např minecarty jako entity v mineshaftech.
Accurate Block Placement - idéální na the bridge apod kde mohu rychlostí blesku dělat SpeedBridge zatímco jiní musí klikat.

Hele jak jsem psal suma sumárum mi to je asi jendno jen nerad vidím server, ke kterému jsem měl tak blízko padnout na takovou úroveň, kde si radši vybanují 70% populace než aby řešili reálný problém aneb např ta lithematika na build battlech nebo zneužití lithematiky aby si hráč udělal hologram na mapě v TheBridge a tam skládal blocky do vzduchu out of nowhere...
Mějste se tu krásně a nebanujte prkotiny.
Mír s Vámi - Peace
Emo






Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt



samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » 6 měsíců

No takto, vyjadrím sa k tomu aj ja. Vôbec nechápem ten ban ktorý patrí gejmronovi. Vôbec nič zle nerobí. Nie je to fly ani killaura alebo autocliker. 

Niektorý tu podávate básnické výkony ani som to nečítal. 

Vraj je tu  človek čo dostal ban za to že je autista twf? Ani admin team už nemôže spraviť takú kravinu. 

Ban ktorý dostal Gejmron je len preto že sa builderi nudia a nemajú koho banovať. Tak zabanujú hráča za takú hovadinu ktorá nijako neškodý hráčom ani serveru. 

Ja osobne sa čudujem že si tam tak dlho vydržal Gejmronček môj zlatý. 

Na tvojom mieste by som MC vymazal a nechal server nech sa zničí sám. Ved aj tak to už robia :D 

Každý člen at bude brániť člena. Takže to je jedno nech napíšeš čokoľvek oni sú tý dobrý a tý ten dement. 

A na koniec, len tak dalej admin team, zabanujte aj tých ktorý ostali na serveru aj napriek tomu že sa tam nič nezmenilo že ste neaktívny a nulový rešpekt voči hráčom. 

Ste len banda neaktívnych hráčov a poznám 10x lepšie servery kde je admin team aktivnejší aj napriek tomu že chodia do školy alebo do roboty. A to že nemáte čas? Tak načo tam ste? Kvôli tomu že si moderátor, admin alebo HL.builder? Jaj, pustím do gadí ked uvidím admina na servery :D 

Tak nech sa darí a dúfam že do pol roka vám tam už nik neostane.








ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » 6 měsíců

Samo, netreba byť až tak arogantný a skeptický :D..

Jednoducho, tento ban je úplne zbytočný a ak ten ban nezrušia, bude to otázka len ega, ničoho iného. Myslím si, že ak by sa Gejmronovi napísalo, že to používať už nemá a prípadne by sa to hodilo aj do pravidiel, tak je natoľko rozumný, že to používať nebude. Argumentov tu padlo dosť, to ako sa nakoniec rozhodne už tak či tak my nezmeníme, však to tu poznáme..








ChocolateLPCP
E.Builder

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » 6 měsíců

Já nemám problém přiznat kdy se mýlím podle mě, někdy tvrdohlavá jsem to pravda - Gejmrona tedy odbanuji, pro mě je hlavně důležité aby se trochu uvědomilo že to přecijen nějaké zvýhodnění oproti ostatním je, nemám problém dojet to dohodou Bote, napíšu tedy ať se to přidá pod dané pravidlo a Gejmrona tedy odbanuji s dohodou že se to určitě opakovat nebude a že se dané pravidlo přídá.
(ps.: upřímně jsem radši když si někdo z AT myslí že pravdu nemám ať raději napíše to než aby mě kryl)

//edit: byla bych ráda kdybys mi do pm napsal kdo s členů ti řekl že si to používat mohl / sledoval jak to používáš, ráda bych si do s nimi dovyřídila








piskoty
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: geymroncz
Od piskoty » 5 měsíců

já tak miluju se vracet na tohle forum a číst tyhle ****

GEJMRON XDD a výhružky soudem kvůli nějakýmu autistovi XDDDDDDDDDDDDDD

 

EDIT: odebrány vulgarity








wojstr
Sponzor++

1 postů
0 reputace

IGN: wojstr
Od wojstr » 4 měsíců

Gejmrone, souhlasím s tebou ten A-team už dělají to co by neměli dělat. Většinou se ptám na něco a vůbec si mne nevšímají a zajímají se jenom o eventy což by měl dělat eventer. Tenhle server s tímto chováním brzo skončí ...








YoursBalenciaga
Sponzor++

21 postů
11 reputace

IGN: YoursBalenciaga
Od YoursBalenciaga » 4 měsíců

Chill, snazi se vybanovat vsechny og hrace. xd






Do not fear the inevitable.