Sonicka_cz - Je opravdu dobrý eventér? • Minicraft.cz



WolfinkaCZE
Sponzor++

10 postů
7 reputace

IGN: WolfinkaCZE
Od WolfinkaCZE » 8 měsíců

Upřímně už mě tohle rozčiluje, nikdy v životě jsem neviděla horšího eventéra jako je sonicka... Neberu jí to že je to eventérka ale sakra taky ať aspoň si nastuduje co eventér má správně dělat, jinak jestli mi bude někdo tvrdit že když se někdo hlásí na eventéra tak se kouká i do jeho banlistu Upřímně tohle je prasárna všech prasáren, když se hlásila tak je 99% pravděpodobnost že se nikdo ale nikdo nedíval do jejího banlistu. Takže už to chápu... Ten kdo se hlásí na eventéra tak může nadávat hráčům ale AT ne? Ano mluvím o Magi která chtěla být eventérka, dokonce se i snažila. Nakonec vidím že si někdo toho eventéra bohatě zaplatil aniž by se někdo do toho koukal. Takže asi thank you že máme tak podělanýho eventéra co jen tyhle eventy všem jen hnusý a už se dopustila několik velkých chyb. 

Hráč nemá co rozkazovat co chce za eventéry a taky když je to nějakej ten bohatý frajer a pošle do /ddr 100mil. a je jen za to mrňavej eventér ve kterém se běžně hraje o 500k. A taky od kdy je v murderovy jen 10min. na zabití každýho hráče? Když byl Hauvik a ještě někdo (nevzpomenu si na jméno) tak byl čas nejmíň 25min. Lidičky tyhle eventy jdou pěkně do pr*ele :)

 








ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » 8 měsíců

Nie že dostaneš infarkt z toľkého hnevu








Gamma_Lucy
Admin

28 postů
23 reputace

IGN: Gamma_Lucy
Od Gamma_Lucy » 8 měsíců

Ahoj,
nemyslíš, že to už trochu preháňaš? Vyvetraj si hlavu a ukľudni sa. 
Sonicka má eventera krátku dobu, stále sa učí, takže nevidím dôvod na taký obrovský hnev. O žiadných "veľkých chybách" sama neviem, naopak, jej eventy prebiehali pomerne hladko na to, že je stále nová. Ku tomu tvojmu kontrolovaniu banlistu sa vyjadrovať asi ani nemusím, vôbec nevidíš ako to celé je a naviac za dobu, ktorú má eventera (a pomerne dlhú dobu predtým) sa žiadne problémy s jej správaním neobjavili, takže mi to momentálne príde ako zbytočný hnev kvôli tomu, že sme niekoho, koho zo srdca nenávidíš vzali na eventera a niekoho iného zase nie.
Je len na nej, aké výhry bude dávať. To, že niekto do rozpočtu pošle 100M neznamená, že spraví o všetky tie money event, takto to veru nechodí. To isté platí o Murderovi, o ktorom píšeš. 
Nikto nepíše, že jej eventy sú perfektné, chybička sa vyskytne občas u každého, daj tomu čas, každy sa učí. Každopádne si rozhodne nemyslím, že eventy nejako "kazí" alebo čosi podobné, o čom píšeš.

Lucy






 

 

                   



tophx
Developer

1006 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » 8 měsíců

Zdravím, zkus si občas po sobě přečíst a logicky pouvažovat nad tím co si napsala, protože to vůbec nedává smysl.

Příště zde zkus napsat fakta která můžeme řešit a ne bláboly.

Co jsem sledoval, tak sonička je dost dobrá eventerka pro tento post.






Poslat zprávu na webu.


E-Mail: dev@minicraft.cz



xJankoo
Sponzor++

12 postů
21 reputace

IGN: xJankoo
Od xJankoo » 8 měsíců

Ahoj Wolfinko,

zřejmě nevíš jaké to je být pod tlakem 50 hráčů a nemáš ještě pořádnou znalost příkazů. Nedej bože, že Eventer chce (aspoň to tak bylo za mě) být originální a není lehké se s prominutím srát s mapou kvůli lidem a investovat do toho svůj čas. Nedej bože, že zrovna někde nemáš danou subzonu s waterportalem který nefunguje. Toto je strašně hloupý vlákno. Já bych ti přál zažít spam několik desítek hráču a stížností, že opravdu něco nejde, my jsme jen lidi a nejsme roboti a takové obvinění je řekněme od 14 letého děcka co nedostalo peníze z Eventu. Pokud se podívám do DDR a bereš z toho, že se hraje o 500K tak se zamysli. Eventer musí s těmi penízi přemýšlet, protože to není nekonečný (aspoň to bylo za mě, my jsme museli manipulovat s penězmi něžně) a dělat to tak, aby to bylo vyrovnané vůči začátečním hráčům.

 

Přeju ti krásný den a chladnou hlavu. <3

xJankoo






Nikdy nic nevzdávej , protože těžká dřina poráží talent !



kubikber
E.Builder

31 postů
28 reputace

IGN: kubikber
Od kubikber » 8 měsíců

Zdravím,

Zas a znovu píšeš dětinské obvinění, ze kterého jde akorát vidět tvoje zaujatost vůči někomu, kdo se ti prostě nehodí. Za mě je to naprosto zbytečné vlákno a to co tu psali ostatní členové AT dává mnohem více logiky, než to co jsi psala ty, takže se ve svém věku prosím už konečně zamysli, před tím než něco veřejně napíšeš, přinášíš si jen ostudu a také to, že spousta dalších hráčů na tebe bude hledět negativně.

S pozdravem, kubikber.






Discord: ArOgAnTnÍ_jAkUb_S_zAbOu#6969