tophx_ - problém, co musí pryč • Minicraft.cz



samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » 8 měsíců

@Adam653 Máš pravdu, Developeri to majú ťažké. Ale ak sa na ten post uchádzali museli vedieť čo ich čaká. Museli vedieť že im do zoberie dosť voľného času. Ak toho času nemajú tak to potom asi robiť nemali nie? Dobrovoľne ste tu všetci, to je jasné. Každý ma svoj život..... Ale mali ste vedieť že byť členom admin teamu vyžaduje obetovať aj svoj voľný čas pre server a hlavne pre nás, aby sme sa na servery cítili čo najlepšie. To čo robia developeri, builderi, admini..... To predovšetkým by ste mali robiť pre nás a pre naše pohodlie na servery. Chrániť pred cheatermi ktorý nam zneprijemňujú hru. Mať lepšie a prepracovanejšie pvp arény.......

 








cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » 8 měsíců
GejmronCZ said:

@cybooo Na takovou snůšku blitek nehodlám vůbec ztrácet čas odpovídáním. To by bylo plný sprostejch slov.

BTW jo, píšu si příběh, jen nevim do kolika knih se vejde. Je to spíš scénář než knížka. Aktuálně tak 8, ale bude minimálně 9. Síla no. Už teď bys to četl aspoň 3 hodiny.

@Adam653 Musím uznat, že tohle si napsal hezky. Konečně normální post, děkuju. Nicméně s něčím z toho nesouhlasím, ale to už asi víš z minulých postů s čím.

Jinak, tady je pár hráčů, co se snažili něco změnit a já patřím k nim. Nicméně se stejně nikdy nic nezměnilo. No a pokud se nezmění váš přístup k těm věcem, tak se ani nic nikdy nezmění. Tenhle server je odepsanej a můžete si za to sami. V mailech, na fóru nebo ve hře je miliarda nápadů, návrhů na vylepšení, ale všechno moc práce ačkoliv to mnohdy není pravda. Proto lidi odcházej, protože vědi, že se tu nic nezmění a viděj mrtvej server. Radši půjdou jinam, kde budou jejich nápady oceněny.

@tophx
To ohledně přepojování z lobby na lobby tam je. Mě bylo řečeno, že to byl tvůj nápad.
Když rozdáš třeba miliardu jen tak, tak se to těm dotyčným taky bude líbit. To je úplně stejnej příklad. Jenže pak je někdo, kdo musí koukat za tyhle populistický kraviny na ty důsledky a to už se pak lidem nelíbí. Hlavně ne tomu, koho imič to poškozuje. V tomhle případě tebe.

No vidíš, díky tomu, že se díky mě začala řešit ekonomika, tak je hned miliarda včudu. Neskutečná vychcanost to udělat takhle, aby se neřeklo, že nic neděláš.

Tím končím diskuzi, akorát to tu čím dál víc smrdí nulovým intelektem a bez řádných argumentů.
Další posty nehodlám číst, pokud se nevyjádří vedení, což bych celkem ocenil.

 

Jestli zakládáš veřejný debaty a odmitáš pak odpovídat na negativní reakce na ně, nechápu pointu proč to teda píšeš veřejně, je v pohodě uznat že ti dochází argumenty. :D

Night už ti tu vyvrátil téměř všechny tvoje absurdní nesmysly a výmysly, tudiž už ani nevidím pointu pokračování tohoto threadu, může se rovnou locknout.








gh0sted_
Developer

10 postů
28 reputace

IGN: gh0sted_
Od gh0sted_ » 8 měsíců

Pokud máš nějaké objektivní důvody k vyhození člena, proč z toho vytváříš vlákno na fóru, kterým akorát bezcenně spamuješ forum a tvoříš nekonečnou debatu, která stejně nepovede k tvému vysněnému výsledku?

Spíše mi to připadá, že máš k danému členovi nějakou nesnášenlivost, jelikož mi to co jsi zde napsal nedává smysl k vyhození, místo toho zde akorát vytváříš zbytečný rozruch, což vypadá, že se akorát snažíš nabrat pozornost od hráčů a pocítit nějakou důležitost.






ghosteeed@gmail.com



tophx
Developer

1006 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » 8 měsíců

Zdravím, nic takového tam není, tak tu přestaň plátat nepodložené kraviny. Máš asi velice spolehlivý zdroj typu "bába řekla".
Udělal jsem práci za autory pluginu Event Systém a zas se ti něco nelíbí.
Jinak jeden z nich mi napsal, že by to pak stejně udělal.
A ohledně té dražby s reskama vám odkazuje, že je tam napsáno, že se na tom pracuje a nemá smysl se zde k něčemu vyjadřovat.

A já s tím i docela souhlasím.

To že se tobě moc věci nelíbí tak na to jsme zvyklí. Až budeš mít reálný důvod zakládat nějaké vlákno např. porušení pravidel tak až poté ho založ.

 






Poslat zprávu na webu.


E-Mail: dev@minicraft.cz



Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » 8 měsíců

@samochalupka a @GejmronCZ:

"Máš pravdu, Developeri to majú ťažké. Ale ak sa na ten post uchádzali museli vedieť čo ich čaká. Museli vedieť že im do zoberie dosť voľného času. Ak toho času nemajú tak to potom asi robiť nemali nie? Dobrovoľne ste tu všetci, to je jasné. Každý ma svoj život..... Ale mali ste vedieť že byť členom admin teamu vyžaduje obetovať aj svoj voľný čas pre server a hlavne pre nás, aby sme sa na servery cítili čo najlepšie. To čo robia developeri, builderi, admini..... To predovšetkým by ste mali robiť pre nás a pre naše pohodlie na servery. Chrániť pred cheatermi ktorý nam zneprijemňujú hru. Mať lepšie a prepracovanejšie pvp arény......."

 

Každý z nás se dobrovolně vzdává něčeho. Já jsem se třeba za těch 6 let vzdal nespočetného množství hodin, které jsem věnoval Vám, hráčům, a celému serveru. Ať to bylo jako Hlavní Builder při vedení BT nebo nyní jako EB na občasné hodnocení hráčských staveb. Ale je důležité si uvědomit, že Minecraft je v první a poslední řadě pouze hobby, které je vůči ostatním věcem podřadné.

Ale chápu, kde se tento názor bere. Když jsem zde začínal, hrával jsem zde dnes a denně. Později jsem ale již měl méně až méně času. Musel jsem kompletně přehodnotit svůj životní směr a můj seznam priorit. Bohužel Minecraft pochopitelně jedna z těch posledních na seznamu.

Představ si, že musíš od pondělí do pátku do práce, abys měl na nájem, na jídlo, na volnočasové aktivity. Jedině tehdy opravdu člověk pochopí hodnotu vlastního času a začně své priority posuzovat pravdivě. Byť i jedna hodina, kterou Developer, nebo kdokoliv, dobrovolně věnuje serveru je hodina, za kterou jsme mu vděční.

Spousta z Vás si neuvědomuje, že čas se posunul, a již máme úplně jiné povinnosti než tomu bylo před lety. Mojí jedinnou povinností v patnácti letech bylo udělat si domácí úkoly včas a jaké nové hlavy a bannery přidám do svého obchodu na BuildCreativu.

Ano, víme, že na Fóru je spousta dobrých nápadů a u některých je opravdu škoda, že se nikdy nerealizují. Ale koneckonců na to nejsou lidi. Proto zopakuji svou závěrečnou větu z předchozího textu. Pojďte s námi tyto nápady přetvořit v realitu. Začněte stavět, začněte programovat, zkuste ty nápady přetvořit do reality.

Tyto pravidelné debaty o ničem nás jako komunitu absolutně nikam neposunou. Naopak odradí potencionální nové hráče.

Chápu, že moje odpovědi jsou takového "abstraktního" charakteru a nikterak nepovedou k vyřešení této situace, avšak si myslím, že je důležité tyto názory s Vámi sdílet.

S pozdravem,

~653

 






⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

 



samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » 8 měsíců

@Adam653 Máš pravdu, neviem ake to je chodiť od pondelka do piatka do práce. Ja som študent strednej školy, popritom mam brigádu. Takže už pomaličky viem aké to je a popravde, nechcelo by sa mi na servery nič robiť ak by som bol členom teamu. Radšej by som to prenechal tým čo maju viac času. Ale kto môže za to že dnes ma človek 15 rokov a o nič sa nemusí starať. Nikto si nevyberie kedy a kde sa narodí. Tak je pochopiteľné že my ty mladší nemáme o takom živote ani šajnu. 








Harpajs
Sponzor

4 postů
0 reputace

IGN: Harpajs
Od Harpajs » 8 měsíců

Zdravím,

Už pár dní pročítám vlákno a zdá se, že celé situaci rozumím.
Samozřejmě by každý měl respektovat Developery, ale i Buildery a AT obecně.
Server je jasně za svými nejlepšími lety, ale podle mého názoru je stále hratelný.

Není také zcela úplně nové, že se občas vyskytne nějaký problém a proto vzniká toto vlákno. Samozřejmě to musíte respektovat a o věcech diskutovat, ale ne tak, aby se to stalo hádkou, protože jsme se dostali do fáze, do které jsme se asi úplně nechtěli dostat.

Myslím, že nebylo úplně vhodné zakládat toto vlákno.
Nic hrozného se nestalo, musíme se smířit s tím, že je to přeci jen hra.

Myslím, že by to měl někdo z vedení rozlousknout a ukončit toto vlákno, jinak se budeme bavit o stejných věcech znovu a znovu a je to zbytečné.

@GejmronCZ Nechci aby to znělo nějak špatně, ale neodpovídat je neslušné.
Pokud si myslíš, že někdo něco porušil, tak by bylo nejvhodnější kontaktovat vedení a následně to vyřešit.

@WolfinkaCZE Na serveru hraješ poměrně často, takže to asi nejhorší server i podle tebe nebude. @tophx_ Není žádný eventer, ale to že udělal event je pouze jeho vůle, jak tu píšeš "takže omlouvám se ale Night by si mohl se Sonickou podat ruce, oba jsou totiž eventéři budiž k ničemu... " @Sonicka_cz s tím nemá vůbec nic společného.

Vše je pouze můj názor a z tohoto pohledu to vidím já.






S pozdravem a přáním hezkého dne, Harpajs
Discord  Harpajs#7067


simcikotatko
Sponzor++

13 postů
9 reputace

IGN: ryutko
Od simcikotatko » 8 měsíců
Harpajs said:

Zdravím,

Už pár dní pročítám vlákno a zdá se, že celé situaci rozumím.
Samozřejmě by každý měl respektovat Developery, ale i Buildery a AT obecně.
Server je jasně za svými nejlepšími lety, ale podle mého názoru je stále hratelný.

Není také zcela úplně nové, že se občas vyskytne nějaký problém a proto vzniká toto vlákno. Samozřejmě to musíte respektovat a o věcech diskutovat, ale ne tak, aby se to stalo hádkou, protože jsme se dostali do fáze, do které jsme se asi úplně nechtěli dostat.

Myslím, že nebylo úplně vhodné zakládat toto vlákno.
Nic hrozného se nestalo, musíme se smířit s tím, že je to přeci jen hra.

Myslím, že by to měl někdo z vedení rozlousknout a ukončit toto vlákno, jinak se budeme bavit o stejných věcech znovu a znovu a je to zbytečné.

@GejmronCZ Nechci aby to znělo nějak špatně, ale neodpovídat je neslušné.
Pokud si myslíš, že někdo něco porušil, tak by bylo nejvhodnější kontaktovat vedení a následně to vyřešit.

@WolfinkaCZE Na serveru hraješ poměrně často, takže to asi nejhorší server i podle tebe nebude. @tophx_ Není žádný eventer, ale to že udělal event je pouze jeho vůle, jak tu píšeš "takže omlouvám se ale Night by si mohl se Sonickou podat ruce, oba jsou totiž eventéři budiž k ničemu... " @Sonicka_cz s tím nemá vůbec nic společného.

Vše je pouze můj názor a z tohoto pohledu to vidím já.

ne pls jeste to nezavirejte me to bavi