tophx_ - problém, co musí pryč • Minicraft.cz



WolfinkaCZE
Sponzor++

10 postů
7 reputace

IGN: WolfinkaCZE
Od WolfinkaCZE » 8 měsíců

Můj názor je takový, je to docela ubohost co se na tomhle serveru děje, dřív to byl family friendly server ale teď? Každý se vám směje do ksichtu.... člověk nemůže napsat svůj názor, když je jiný tak je to prostě s prominutím sr*čka a je to. Tenhle server se musí v týhle komunitě změnit a taky jsem netušila že Night má takovouhle minulost... takže omlouvám se ale Night by si mohl se Sonickou podat ruce, oba jsou totiž eventéři budiž k ničemu... Eventér nemá dělat za 1. Eventy na přání hráčů (I když jsou to třeba youtubeři nebo mají prachy), Za 2. Když už někdo pošle prachy do /ddr tak už nemá co kecat a prostě je daroval na nějakej velkej event a né na mrňavej kterej stejně všichni prohrajeme a vyhrajou to jen ti nejlepší (nebo dokoce eventérům BFF) a za 3. Když už je někdo eventér tak nemá dělat ze sebe toho největšího rebela. 

Takže přestaňte nadávat Gejmronovi, je to jeho názor.... A je to od vás dost trapný, raději se zamyslete jak se chováte/ Jak se chová celá tahle podělaná komunita. 








samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » 8 měsíců

Je to ako z Marvelom, staré Marvel filmy nemajú chybu. V dnešnej dobe ked to vydím tak mi ze na grc. 

A tak je to aj z Minicraftom. 

Staré časy kedy admin team nebol tak arogantný, zaujímal sa o pravidla a nemial sa pod Gejmronove príspevky. 

Eventer ktorý vedel čo robil. Dnes tam pustia nejakého týpka ktorý robí nahovno eventy, ešte horšie odmeny. Ved koho to zaujíma aspoň že tam je. 

ImBot ktorý zjavne bráni admin team, aké prekvapenie :O 

Niekto sa tu snaží niečo zmeniť Matino mu rovno napľuje do tváre, lebo on môže ved je veľký DEVELOPER. On môže. On sa na nás pozera z oblakov. 

Je jasné že saffera to až tak netrápi. Ani on to nejak nechce zmeniť k lepšiemu. 

Prečo sa vôbec snažiť ked stačí Matino aby všetko zakopal pod zem. Najpr ti riadne napľuje do tváre zasmeje sa na tebe a potom ten príspevok zakope pod zem. 

No,čo viac dodať.








tophx
Developer

1006 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » 8 měsíců

Zdravím, není to žádná nevýhoda pro warez hráče, jelikož na serveru existuje Skin server a příkaz /ownskin .

Jestli si myslíš, že někdo z AT porušuje pravidla tak kontaktuj Vedení.

Každý tu může napsat svůj názor od toho je diskusní fórum.

A jaké eventy se tedy mají dělat, takové co hráči nechtějí?

Áno správně, dary z /DDR se nevrací.

K ostatnímu se radši vyjadřovat nebudu, je to jak házet hrách o zeď.






Poslat zprávu na webu.


E-Mail: dev@minicraft.cz



Bius_
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: mommybianca
Od Bius_ » 8 měsíců
GejmronCZ said:

Zdar, nebudu to okecávat, takže tady to je.

Ono není žádným tajemstvím, že @tophx_ spousta lidí nemá rádo (a právem), ale to, co se stalo dnes už je prostě moc.

Jen pro připomenutí si tu shrňme pár věcí, které za své působení dělal.

- 2x serverový Annihilation event, přičemž to v obouch případech 50x spadlo než to vůbec začlo a ani pak to nebylo ideální. A to ani nemluvím o tom, že trvalo přes měsíc než rozdal odměny.

- několikanásobný odchod a následné vrácení se do AT v řádu dnů (chudák @saffers s nastavováním práv)

- asi jediný plugin, který na serveru má nebo jej alespoň založil (co vím podle mých zdrojů) jsou firmy... ty firmy, které akorát ničí ekonomiku a jsou zcela nedosažitelné pro někoho, kdo nemá vyšší stovky milionů ne-li miliardy

- krom zmíněného pluginu, který tušim tak nějak teď spravuje s @YomoSK nedělá absolutně nic a je tu doslova na okrasu, tedy spíš na zkažení krásy serveru


Dnes to završil oficiálním eventem na Survivalu o miss skinů. Už to je samo o sobě naprosto postižené, protože pro tento kontent je vyloženě vytvořený FunCreative. Co bylo tedy opět špatně? No, víc věcí.

- nesmyslný event, kde hraje roli pouze subjektivní krása a vztahy s hráči

- částky, které se dávali jako odměny jsou zcela mimo měřítka a nekonzistentní (celkem 17M$ pro první 3 místa)

- 4 rozdané ceny útěchy v jediném eventu, kde byla celková cena 1,8M$ ve 3 různých částkách

- chat na Survivalu je už takto dost zahlcen děckama, obchodem, debatami, někdy hádkami a normálními eventy

- evidentně vytvořil event ačkoliv si vůbec není vědom v jaké míře se obvyklé částky pohybují a jaký dopad to může mít na ekonomiku (jak ale už dávno víme, tak ta ho vůbec nezajímá)


Pokud chcete znát přesné odměny, zde je vyčištěný výtažek z logu.

[17:28:39] SURVIVAL • Administrator tophx udelil vyhru hraci LeitoCz001 [ Duvod: Cena | Castka: 500,000$ ]
[17:28:44] SURVIVAL • Administrator tophx udelil vyhru hraci faktne [ Duvod: Cena | Castka: 500,000$ ]
[17:32:36] SURVIVAL • Administrator tophx udelil vyhru hraci majo1222 [ Duvod: Cena utechy | Castka: 200,000$ ]
[17:41:19] SURVIVAL • Administrator tophx udelil vyhru hraci xRazerty [ Duvod: Cena utechy | Castka: 600,000$ ]
[17:47:04] SURVIVAL • Administrator tophx udelil vyhru hraci Scar3cr0w_ [ Duvod: 1. misto - Soutez skinu | Castka: 10,000,000$ ]
[17:47:34] SURVIVAL • Administrator tophx udelil vyhru hraci klajnyy [ Duvod: 2. misto - Soutez skinu | Castka: 5,000,000$ ]
[17:47:58] SURVIVAL • Administrator tophx udelil vyhru hraci _ItzCryGirl_ [ Duvod: 3. misto - Soutez skinu | Castka: 2,000,000$ ]


A jako poslední věc navrhuji, aby přibylo pravidlo o vytváření takových eventů na celém serveru. Pravidla (BC) 5.2.4 a (FC) 5.3.4 zahrnují pouze tyto části. Tím pádem by tedy nové pravidlo mělo být jako další v obecných pravidlech.

1.27 (nebo pokud bude přidáno dříve jedno jiné navrhované, tak 1.28) Pořádání tzv. "miss skinů", "seznamky" apod. je povoleno pouze na Fun Creativu.


Myslíte, že by někdo jako on neměl být v AT? Nebudu pro to zakládat hlasování na jiných stránkách, které jdou nabotovat.

Souhlas vyjádříte tak, že dáte tomuto postu +1 reputaci.

Pro ty, co nesouhlasí, tak napište onů XXXX jako komentář, který stejně nikoho nebude zajímat.


Přeju pěknej večer a pro ty, které to roztopilo do běla, tak si dejte čokoládu :)

IMAGINE 😹😹😹😹😹








GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » 8 měsíců

Tak co? Už jste se dost podusili?
Z první stránky komentů je mi smuto, protože to je smutné. Ano, velmi smutné... anyway...

Vezmu to v bodech postupně.
@MatinoTekkit
1. Opravdu se nenudím Matino. Štve mě, že tyhle věci musim dělat já, ale nikdo jinej to neudělá, protože jsou všichni hrozně líní ačkoliv je to taky štve.
2. V AT nejsem a přesto toho vím dost. Sice ne všechno, ale dost.
3. Ekonomika sice vpořádku úplně není, ale za dlouhou dobu je to zatím asi nejlepší a nestojím o to, aby se to zase podělalo. Uvidíme, co přinese 1.20 s trimama a dalšíma věcičkama. To budou zas rakety jako s Netheritem.
4. Nemyslím, že takové částky jsou OK. Tohle, co se tu rozdalo by vyšlo na úplně vpohodě 15 normálních eventů ne-li víc. Já na eventu nebyl, protože zpravidla na takové kraviny nikdy nechodím. Vím ale, že s takovým typem eventu se nedá udělat nějakej větší, aby za to reálně ty ceny mohli být byť jen na stejné úrovni jako od normálního. Odměny musí odpovídat velikosti eventu a jeho náročnosti. To se tady nestalo ani náhodou. Pokud by se takové odměny dávali neustále za normální, tak ano, ekonomika je zase v hajzlu jako předtim.
5. Banalita se mi nezdá. Takový typ eventu neměl vůbec vzniknout a už vůbec ne jako oficiální event serveru. Tenhle typ eventu je z 90% subjektivita a 10% vztahy s hráči. S tím, kdo je lepší nebo má větší štěstí to nemá vůbec nic společného. Zcela upřímě mi je aktivita FC úplně jedno, ale tyhle věci by se měli držet tam tak jako tak. Proto byla ta minihra vytvořena.

@MajklPlayer
6. Dlouho jsem přemýšlel, jestli vůbec mám na tak bizardní komentář odpovídat, ale nakonec jsem se rozhodl, že se tě alespoň pokusím uvést na pravou míru.
7. Na eventu jsem nebyl vůbec, jak jsem psal. Na takové eventy nechodím, protože nejsou nijak přínosné, zábavné ani fér.
8. Stěžuju si oficiálně na člena AT.
9. Nikdy jsem tě tam neviděl a opravdu mi je jedno, co si o mě, kdo myslí. Zejména pak někdo jako ty. Nevíš o mě evidentně vůbec nic.
10. Na saffovu obhajobu musim podotknout, že se nejedná jen o 3 příkazy. AT práva má zabezpečené a trvá než se nastaví. Hlavně některá na každé části serveru zvlášť, pokud se nemýlím.
11. No, ano. Od toho tu jsou. Pokud nejsou jejich, tak je ani upravovat nemohou. To řeší zase saff s jejich majiteli na různých stránkách. Viz třeba ta chyba na Survu s fly, kde se při přepnutí světa vždy vypne. To je už nvm jak dlouho nahlášené a stále to neni opravené. Kdyby to byl plugin tady ze serveru, tak už si vesele lítáme všichni. (Mám dojem, že to dělá i při výlezu z vanishe ne?)
12. Ono to tak vypadá, že ten jeden nebo 2 skutečně udělal.
13. Za šaška... Mno, já se nebojím napsat svůj názor nebo předložit nějakou novinku, či vylepšení narozdíl od mnoha ostatních. Ne vždy to je populární, ale to mě nezajímá, pokud je to nutné. Takových věcí jsem navrhl za těch asi 8 let, co tu hraju desítky, ne-li něco přes stovku.

@cybooo
14. Co ty tady sakra ještě děláš. Tys tady nebyl X let a hned se ženeš do tohohle jen, aby ses tady někoho zastal.
15. Nemám problém s tím, že bylo v prvním Anni eventu dost chyb. Ty se stávají a je to poprvé. Nicméně si velmi dobře pamatuju, že Night psal při začátku druhého, že je to všechno pošéfené a připravili se. No, evidentně ne dost a zase z toho bylo hodinové čekání.
16. Co se týče odměn, tak má odměny rozdané za půl hodiny - hodinu. Doslova jen posílá prachy. No a čekat celej měsíc na ofiko rozdání je fakt neskutečný. Jo jasně, vim, že tam zas bylo snad něco, že nějakej tým PREJ cheatoval nebo co, ale to sakra netrvá měsíc.
17. Nevypadá to vůbec dobře a bejt saffem bych ho už dávno poslal doháje jen za tohle. Navíc kolikrát ani nevěděli lidi jestli tam je nebo neni, když furt skákal sem a tam.
18. Za těch 9 let, co Mini existuje vynášeli, řekl bych desítky členů, ať už aktuálních, či bývalých v dané době. A rozhodně jsem nebyl zdaleka jediným, komu někdo něco vyzvonil. Kolikrát jsem to slyšel od daných hráčů nebo od hráčů, kterým to řekli tamti hráči. Samozřejmě to je už nějaká doba a vim prd kdo co. Jen mi netvrď, že tě překvapuje, že zrovna mě někdo něco řekl.
19. To mělo bejt rejpnutí, ale to tvůj mozek asi nepochopil.
20. Vysvětlil jsem v bodu 4.
21. Alespoň si to mohl zkopírovat celé a ne vytrhnout jen děcka.

@ImB0T
22. Aspoň jeden ironický koment, co se snaží pobavit. Dík.

@kapieu
23. Yes @kapieu ten konec byl na pobavení.

@tophx hlavní perlička dne, let's goo
24. Víme jak dopadli SuperAnni. SmallAnni... to tady vůbec bylo? A co je sakra JailBreak? Jsem v životě nic takovýho na serveru neviděl.
25. TheBridge? Pokud vím, tak tahle minihra nevznikla tady.
26. Redstone plugin? Takže to tys mohl za to, že tady dřív redstone fungoval stylem, že nefungoval? Sorka, na event plugin jsem zapoměl, to uznávám.
27. Hm, přepojování při vysokém pingu z lobby na lobby jsem slyšel, že byl taky tvůj nápad. Jeden z nejhorších nápadů ever. Hráč s vysokým pingem nemá ani šanci si vybrat odměnu, protože než si jí stihne vybrat, tak ho to zase portí na druhý lobby a zase se všechno načítá znova. Fakt bomba jako. Takhle jsem ztrávil asi hodinu jednou než se mi to podařilo konečně. (Nvm co bylo za okolnosti.) Jsem měl chuť vraždit, když už jsem klikal na odměnu a nepřičetlo mi jí to než mě to zase přepojilo.
28. Jako on snad někdo čeká, že za to bude placen? Na análním MC serveru v anální zemi? To si můžou dovolit jen ti bohatší majitelé a mnohem větší servery jako Hypixel, kde to je na úplně jinym lvlu.
29. Je mi jedno, co děláš. I kdybys dělal striptéra, je mi to fuk.
30. Dobře, tak 3x no, jsem se seknul. Moje paměť neni dokonalá.
31. Ironie je, že naposled se přihlásilo sotva 10 hráčů, tak byl zrušen. To jsem ale osobně očekával s ohledem na hráčskou aktivitu, takže žádné překvapení. Mi neřikej, žes to taky nečekal. To bylo nad Slunce jasný.
32. Jak jsem psal několikrát. Eventy, kde hraje roli jen subjektivita a případně vztahy s hráči by neměli být vůbec oficiálně podporovány. Do těhle 2 dnů jsem na Survu ultra dlouho neviděl žádný takový event. Je ale zvláštní, že jakmile přijdeš ty, tak to tady najednou je. Čiže se opět držím toho, že na co sáhneš, to poděláš.
33. Pamatuju si, že mi sám psal, že ho spravuješ s ním. Asi se něco změnilo, co já vim.
34. To tvrdíš ty. Mezitim, co někteří jedou ankety, dražby atd., tak tamti inkasují nehorázné prachy. Samozřejmě vím, že sem tam je to a to horší/lepší.
35. Tak by to mělo být. Vím, že se mazali celé miliardy z DDR.
36. Něco takového už dlouho neproběhlo, co si pamatuju. To se ale stejně dělo jen, když někdo neplatil inkaso a byla mu firma odebrána.
37. Hrubé částky znám, protože na ten server alespoň jednou za čas zavítám pane nekativní DEV. (Vim, že DEV nemá povinnost chodit na server.)
38. Interní věc...takhle AT označuje hromadu věcí, které interní vůbec být nemusí. Asi pojistka, aby se mohlo kdyžtak něco snáze zamést pod koberec. I o tom vím.

@samochalupka
39. Přesně, vysvětlil jsem proč v bodu 32.
40. Nahrabání hodin některých členů, jen aby se udrželi je typický už "pár" let. Vim, že v tom jsou vztahy a jisté interní věci, ale tak když je tady chtěl pořád držet, tak ať si je držej. Sám bych vyházel asi půlku AT s timhle. Nicméně to neni předmětem tohohle vlákna.
41. Ti se ničej už dlouho a žasnu, že tady ještě někdo hraje. No a že já tady vydržel tak dlouho.

@WolfinkaCZE
42. Chápu tvou pointu, ale šlo to napsat značně lépe. Vysvětlím, proč s ní v něčem souhlasím.
43. Tohle smání se do ksichtu tu bylo vždy, ale teď žijeme v době, kdy je každej ublížená **** a hned na tebe volaj poldy, sociálku a kdo ví co všechno.
Jak řekl Joker "Žijeme ve společnosti."
44. Soničku zcela vynechám, ta s tím nemá nic společného. BTW Night je DEV, ne Eventer.
45. Když dovolíš zkusim to přeložit, jak si myslím, žes to myslela. "...kterej stejně všichni prohrajeme a vyhrajou to jen ti nejlepší (nebo dokoce eventérům BFF)" Mám za to, že to mělo být, že to vyhrají ti, co mají subjektivně podle pořadatele hezčí skin nebo lepší vztahy s ním. Čili opět to, co jsem říkal v bodě 32.
46. Komunita se horší neustále, to víme všichni. Je to jeden z aspektů toho, proč tu přestávají hrát ti fajn hráči, co tu hráli kdysi. No a AT nedělá pro jejich udržení už vůbec nic s čestnou vyjímkou saffa, co se snaží dělat aspoň updaty na nové verze. (Ačkoliv i to v jakém pořadí by chtělo vylepšit. Víš jak jsem ti to psal ve f msg.)

@samochalupka
47. Legendární první Iron Man... to je film sakra.
48. Nevim, kde žiješ, ale vždycky se našel někdo, kdo se smál.
49. Jakoby je žalostná pravda, že právě, když byli první Eventeři leks a pepo, tak ty to skutečně bavilo a každý event měli neskutečně propracovaný a opravdu každý z nich stál za to. To se nedá s nikým, co nastoupil po nich, srovnat. Odměny byli originální.
50. Je fakt, že se saff ani nesnaží něco změnit. Když web trvá X let a stejně by nebyl hotovej ani za X let, nebo že tu stále neni to RPG, co mělo být na Survu při 1.19 updatu. Jen některé členy bych pochválil, že dělají maximum. Tak či tak aspoň nemůžeme saffovi upřít, že to dělá pořád a neustále a že se to snaží alespoň v menší míře držet s ohledem na množství volného času.

@tophx
51. Když už, tak skiny by měli být vlastní a ne ze skinserveru. To pak není jejich práce. Teď pominu to, že ten typ eventu je úplně mimo.
52. Tady vidíš Nighte, že používat fórum pro tohle je téměř nemožné, protože se tady na tebe vždycky každej sesype. Je to jako dávat nějakej veřejnej příspěvek na FB, kde tě vyhlásej důchodci a maminy.
53. Eventy se mají dělat takové, aby vyhrál reálně nejlepší (nebo nejvíc lucky) hráč a ne někdo, koho máš nejradši nebo má podle TEBE nejlepší skin.

Teda čekal jsem to trochu kratší. No, aspoň další hodina vpr***i, Supr. Tady mít vůbec nějakou naději, že se tu bude vést normální diskuze je jako si myslet, že Země je placatá, když vidíš 3D Zeměkouli v hologramu od mimozemské multidimenzionální civilizace několik úrovní nad námi.






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



tophx
Developer

1006 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » 8 měsíců

Zdravím, ano nejdřív bylo SuperAnnihilation poté SmallAnni.
JailBreak se připravoval byl ale pozastaven je to naroční projekt, myslím si že aktuálně už by to ani nemělo smysl.
Nikdo neříká, že zde vznikl TheBridge (nápad minihry), ale měli jsem vlastní plugin na to pro Event server.
Myslel jsem redstone plugin pro AT (wireless redstone), to nemělo nic s tím, jak fungoval samotný redstone.
Žádný check na vysoký ping hráče tam není, nevím co meleš. Vůbec do toho nevidíš a zas děláš chytráka. Je tam, že pokud spadne Lobby tak se automaticky přepne na druhé.
Nikdy jsem nenapsal, že čekám, že budu placen.
Tak zkusil jsem to aspoň uspořádat no, není to můj problém.
Už jsem ti psal, že žádné nové peníze nevznikají jen jsou v oběhu ty aktualní v případě eventu a firem.
Aktivita na serveru není náplň mojí pozice.
Podle tebe jsem to hrozně podělal, jiným se to líbilo.
Ja ty skiny ze skin serveru všechny neznám, takže to ničemu nevadí.
Když ti tolik tak ten jeden event ublížil tak nevím co k tomu říct no. Asi bude problém jinde.

Za mě asi vše.
Můžeš si zavolat k vyjadření Vedení serveru, pokuď ti to nestačí.

Ješte bych dodal, že právě jsem resetoval rozpočet a víc jak miliarda je pryč ze serveru. :)

image.png






Poslat zprávu na webu.


E-Mail: dev@minicraft.cz



samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » 8 měsíců

@tophx Prosím ťa, ja by som chcel vedieť jednu vec. Ohľadom dražby, je tam už cez rok možnosť dražby svojej resky ale stále nie je funkčná. Viem že na tom robí vraj Yomo alebo aký ma nick. Len netuším prečo to trvá tak dlho. Možno o tom nič nevieš, neviem kto na tom ešte pracuje okrem Yoma ale mali by ste im dať padáka a dať tam niekoho kto to už naozaj spraví. 








cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » 8 měsíců
Viz gejmronovo SUPERDLOUHÁ ODPOVĚĎ, nechceš jít psát knihy? @GejmronCZ 

Mohl by ses podívat na proměrné likování tvých a např Nightovo komentů, pak pochopíš, že z většiny fakt jen meleš blbosti, proto s tebou většina nesouhlasí. Uznej občas svou nesmyslnost.

14. Co ty tady sakra ještě děláš. Tys tady nebyl X let a hned se ženeš do tohohle jen, aby ses tady někoho zastal.

 - Můžu tu dělat uplně co chci, kdy chci a jak chci, co tohle je za otázku či argument. Jestli s tím máš problém, můžeš zabořit hlavu do polštáře a ronit slzy. Občasně tu potají zkoukávám forum a nejsem ani přihlášenej, pochybuju že sis mě všímal, furt se točím kolem správy Discordu (i když ne aktivně už moc), ale na takové platformy tvůj mozek nedosahuje, sorry, ICQ/Skype asi Minicraft nevede. (pokud jo divil bych se). Zastávat se můžu kohokoliv a nic s tím nikdy v životě nenaděláš, normálních lidí se zastávám rád.


15. Nemám problém s tím, že bylo v prvním Anni eventu dost chyb. Ty se stávají a je to poprvé. Nicméně si velmi dobře pamatuju, že Night psal při začátku druhého, že je to všechno pošéfené a připravili se. No, evidentně ne dost a zase z toho bylo hodinové čekání.

- A co? Tam furt platí můj argument, člověk může ošéfit tisíc věcí a můžou se objevit další chyby, to je magie programování, pokud děláš v noční směny v továřně u pásu, chápu, ale programování je věc kde se ti můžou stát chyby co by nikdo nečekal, nemusíš se z toho hroutit, get over it.


16. Co se týče odměn, tak má odměny rozdané za půl hodiny - hodinu. Doslova jen posílá prachy. No a čekat celej měsíc na ofiko rozdání je fakt neskutečný. Jo jasně, vim, že tam zas bylo snad něco, že nějakej tým PREJ cheatoval nebo co, ale to sakra netrvá měsíc.

- Cokoliv může trvat měsíc, nemuselo to ani být ovlivněný přímo Nightem, nemusela to vůbec být jeho vina.

"Jo vím že tam bylo něco že někdo cheatoval nebo co" Něco nebo co.. takže vůbec vlastně vůbec nevíš, tak nevím proč se tím měsícem obhajuješ. "joo něco se stalo, nevím co, ale stalo, tak to využiju jako validní argument proti někomu i když to nemusela být jeho vina!"


17. Nevypadá to vůbec dobře a bejt saffem bych ho už dávno poslal doháje jen za tohle. Navíc kolikrát ani nevěděli lidi jestli tam je nebo neni, když furt skákal sem a tam.

- Seš jedinej kdo tohle řeší, hráčům je uplně u zadku kdo má někde kdy prefix dev a kdy ne, uplně absurdní zbytečnost. "Bejt saffem".. saff nejsi a saff nebudeš, sorry not sorry.


18. Za těch 9 let, co Mini existuje vynášeli, řekl bych desítky členů, ať už aktuálních, či bývalých v dané době. A rozhodně jsem nebyl zdaleka jediným, komu někdo něco vyzvonil. Kolikrát jsem to slyšel od daných hráčů nebo od hráčů, kterým to řekli tamti hráči. Samozřejmě to je už nějaká doba a vim prd kdo co. Jen mi netvrď, že tě překvapuje, že zrovna mě někdo něco řekl.

- Takže někdo porušil pravidla za 9 let tak ty můžeš taky - co? Mě překvapuje víc že se ještě denně otálíš Minecraftem, než že ti něco někdo řekl, lel.


19. To mělo bejt rejpnutí, ale to tvůj mozek asi nepochopil.

- Rejpnutí nepatří do obhajování aby byl někdo vyhozenej z týmu, tvůj mozek nechápe kam co patří a co ne, navíc ne, v tomhle vůbec "rejpnutí" nebylo poznat.


20. Vysvětlil jsem v bodu 4.

- no comment, ztrácím se v tom jakým bodem myslíš co, máš v tom bordel, nevím co tímhle myslíš. Zmiňuj na jaký věty odpovídáš, prosím.


21. Alespoň si to mohl zkopírovat celé a ne vytrhnout jen děcka.

- Mohl nemusel, napsal jsi tam tolik kojotin že se mi absolutně nechtělo odepisovat na každou blitku co jsi tam zprodukoval, fakt se nechci celý den zaobírat psaním slohů na Minecraftu, mám už jiný cíle v životě narozdíl od tebe, taky bys mohl občas kouknout mimo Minecraft.








Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » 8 měsíců

Připojím velmi krátké a hodně subjektivní vyjádření k některým věcem.

Čím více čtu toto vlákno, tím více se nestačím divit.

Jen právě díky DOBROVOLNÉ A NEPLACENÉ práci našich developerů je server vůbec schopen fungovat. Ne všechny pluginy co se zde vytvoří jsou viditelné. Spousta věcí je pouze interních nebo se jedná o vylepšení věcí stávajících. Já sám se osobně divím, že se naši developeři neseberou a neodejdou. Snažit se tu vytvořit něco dobrého, vkládat do toho svoji kreativitu, skills v programování a hlavně OSOBNÍ ČAS a co je jim odměnou? Vynadání na fóru? Nevděk?

Všichni jsme tu DOBROVOLNĚ, máme osobní životy, práce, vztahy či krize. Souhlasím s tím, že server není stejný, jako býval při mém nástupu v roce 2017. Ale toto můžeme pozorovat napříč celou MC scénou. Ale když Vám všem tolik na Minicraftu záleží, tak pro něj pojďte společně něco udělat. Podejte si přihlášku na Buildera, stavte dobrovolně stavby, nabídněte pomoc, začněte programovat pluginy.

Programování není sranda, programování je koníček, práce či životní cíl. Rozhodně to není jednoduchý job, já sám si nedokážu představit, že bych aktivně programoval zde a pak ještě profesně na sebe nebo jako zaměstnanec. Programování není o "ťukání" znaků do klávesnice. Programovat znamená logicky myslet, být kreativní, přicházet s novými nápady.


Říkáte, že je tu spousta neaktivních členů, včetně mé osoby. Tak nás poďte s námi a né proti nám, jsme všichni přeci jenom lidi.

 

Se znechucením,

~653






⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

 



GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » 8 měsíců

@cybooo Na takovou snůšku blitek nehodlám vůbec ztrácet čas odpovídáním. To by bylo plný sprostejch slov.

BTW jo, píšu si příběh, jen nevim do kolika knih se vejde. Je to spíš scénář než knížka. Aktuálně tak 8, ale bude minimálně 9. Síla no. Už teď bys to četl aspoň 3 hodiny.

@Adam653 Musím uznat, že tohle si napsal hezky. Konečně normální post, děkuju. Nicméně s něčím z toho nesouhlasím, ale to už asi víš z minulých postů s čím.

Jinak, tady je pár hráčů, co se snažili něco změnit a já patřím k nim. Nicméně se stejně nikdy nic nezměnilo. No a pokud se nezmění váš přístup k těm věcem, tak se ani nic nikdy nezmění. Tenhle server je odepsanej a můžete si za to sami. V mailech, na fóru nebo ve hře je miliarda nápadů, návrhů na vylepšení, ale všechno moc práce ačkoliv to mnohdy není pravda. Proto lidi odcházej, protože vědi, že se tu nic nezmění a viděj mrtvej server. Radši půjdou jinam, kde budou jejich nápady oceněny.

@tophx
To ohledně přepojování z lobby na lobby tam je. Mě bylo řečeno, že to byl tvůj nápad.
Když rozdáš třeba miliardu jen tak, tak se to těm dotyčným taky bude líbit. To je úplně stejnej příklad. Jenže pak je někdo, kdo musí koukat za tyhle populistický kraviny na ty důsledky a to už se pak lidem nelíbí. Hlavně ne tomu, koho imič to poškozuje. V tomhle případě tebe.

No vidíš, díky tomu, že se díky mě začala řešit ekonomika, tak je hned miliarda včudu. Neskutečná vychcanost to udělat takhle, aby se neřeklo, že nic neděláš.

Tím končím diskuzi, akorát to tu čím dál víc smrdí nulovým intelektem a bez řádných argumentů.
Další posty nehodlám číst, pokud se nevyjádří vedení, což bych celkem ocenil.






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."