Žádost o unban - Dr3lin_YT • Minicraft.cz

Dr3lin_YT
Sponzor++

7 postů
0 reputace

IGN: Drelincz
Od Dr3lin_YT » přes 2 let

1. Důvod banu:prej xray

2. Datum a čas banu:17.02.2023

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP):dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @MILENAJETETA

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: tak protože za to nemůžu já, a nevěděl jsem vůbec o tom že to někdo udělal na mém účtě. Každopádně kdyby to nebyl přímo unban tak alespoň zkrácení banu.Děkuji

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):není protože jsem to nezačinil já ale podle mě někdo jiný (brácha)

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:nemám

9. Důkazní materiál:nemám

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:survival

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 2 let

Ahoj,

Zhliadol som si tvoje tresty a toto je asi tretí za pár mesiacov. Posledný trest bol od testrgames, kde ti dával napomienku, nech sa to už neopakuje. Dôkazy som ti ukázal v hre, môžem ti ich poslať i sem. Zatiaľ zamietam.

Milenkovo 

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Dr3lin_YT
Sponzor++

7 postů
0 reputace

Oka, v pohodě já si počkám pár těch pár dnů :). a vyjádřovat se k tomu nebudu je to zbytečné.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

Ahoj,

Neviem ako ostatným, ale mne 90 dní nepríde celkom máličko.

Milenkovo 

Dr3lin_YT
Sponzor++

7 postů
0 reputace

Ahoj, já nechápu to, proč nemužeš prověřit jestli tam někdy jiný byl na tom účtě jelikož v ten datum a čas kdy si psal že jsem údajně používal x-ray, tak jsem byl ve škole. Děkuji Dr3lin_YT

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

Ahoj,

Dňa 13.02.2023 o 08:48:15 si sa napojil z jedinej IP (78.XX.X2X.5X - kvôli ochrane súkromia väčšina zaXkovaná), ktorá sa používa na účte Dr3lin_YT odo dňa 29.01.2022 (podľa jednoducho overiteľných logov). Na survival si sa pripojil o 08:49, kde si všetkých pozdravil správou "čauves", následne v čase 8:53 si šiel do netheru - konkrétne /warp tezbanether, kde si strávil podľa kopania a chatu 18 minút (9:11 si vykopal posledný Ancient Debris) -> na serveri si potom hral do 12:09, kde si medzitým normálne kecal s hráčmi a ako poslednú správu si napísal tvoju zvyčajne zaužívanú frázu AFK (link). Chceš dodať i screeny tvojich jasne viditeľných kopaní v pekle? Pýtam sa z toho dôvodu, keďže som ti na serveri ukazoval tvoje kopania, kde si tvrdil, že o ničom nevieš, keďže "si bol v škole".

Taktiež počas dní 17.2 si sa napojil v čase 08:15 s pozdravom "čauves" na Survival a dňa 16.2. o 09:21 s pozdravom "čauves". Chceš mi tvrdiť, že 3 dni si nebol v škole počas toho týždňa, kedy aktuálne od 6.2 do 19.3 prebiehajú jarné prázdniny? Inak, podľa tohto screenu neverím, že si verný študent a teda tam niečo svedčí, že si buď nemal školu alebo si tam nešiel.

Milenkovo

Dr3lin_YT
Sponzor++

7 postů
0 reputace

ahoj, nevím jak ti mám dát nějaký důkaz že jsem byl ve škole nebo nevím, v tu dobu jsem měl praxe tak nevím jak to to mám dokázat. chceš tam zavolat nebo co abys měl důkaz že jsem byl :D.

děkuji

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

Ahoj,

Mne je to v konečnom dôsledku i tak jedno, že sa nejedná priamo o teba. Na účte bol niekto, kto sa písaním podobá tebe a mal k nemu prístup. To, že používal xray, tak naša chyba nie je. 

Milenkovo

iHqteKonikk_
Moderátor

119 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » přes 2 let

Zdravím,

Příště bych si rozmyslel, než začneš trest obcházet. Takto sis uzavřel i možnost zakoupení unbanu. A místo těch pár dní máš dvojnásobek. Příště budeš mít prostor na rozmyšlenou. ;-)

-iHqteKonikk_

DC: mates43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz