IGN: Glimiton
1. Důvod banu: AFK u farmy
2. Datum a čas banu:10.2. 12:50
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @Gamma_Lucy @Hauvikk
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: protože jsem dostal ban za něco co nené v pravidlech
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: četl jsem pravidla na serveru a nikde jsem nenašel že je zakázané být afk u farmy. Jediné co jsem našel je že se nesmí stavět nic co by zamezovalo být AFK. Ale ohledně AFK u farmy jsem tam nic nenašel. A zdá se mi 10Dní za tohle dost.
9. Důkazní materiál: Není to v pravidlech
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: survival
IGN: Hauvikk
Zdravím, v důvodu banu máš "AC u Farmy", což znamená že si používal Autoclicker. (Pravidlo 1.17) Tím došlo k porušení pravidla
Ještě k tomu jsem tě 3x označil v chatu, ještě jsem si tě portl a nereagoval si na to ani jednou.
S pozdravem Hauvik ;)
IGN: Hauvikk
Máš to tam, hned na začátku... Viz dole
1.17 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hacků, cheatů, módů nebo resource packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče.
Porušil si pravidlo a dostal si za něj ban, co chceš furt dál řešit? Máš to tam jasně napsané...
S pozdravem Hauvik ;)
IGN: Glimiton
budu si stát za svím že pravidlo 1.17. je o programech ale stejně vy to takhle berete takže nic moc s tím už neudělám no
jsem chtěl ušetřit ale jak na to koukám tak neušetřím xd
příště se radši budu ptát na každou jednu věc než číst pravidla
no nic užívej zbytek dne se stejně uvidíme za chvilku xd
(jinak bych bral kdybych odpověděl třeba po delší době ale bylo to po 10min co jsem dostal ten ban ale tak nevadí)
směj se měj se
s láskou pozdravuje Glimiton