návrh na server • Minicraft.cz



Milan_GX
Sponzor++

4 postů
0 reputace

IGN: Milan_GX
Od Milan_GX » okolo 1 roku

dobrý den mám návrh že by jste mohli udělat na těchto stránkách že když si chcete koupit 22k coins na lobby že by jste to dali za 180kc jako to je na stránkách když si to chcete koupit z kreditní nebo debetní karty aby to bylo fér úči lidém který nemůžou přes kartu a že by jste třeba dali ještě rank sponzor + kterej by měl nějaký výhody n= vvíc než sponzor++ že by byl za 400kč bylo by to lepší a mozná by to lidi kupovali! Tak že by spoznor dostal třřeba nějaký ještě výhody aby to bylo víc fét za těch 1000kč a sponzor+ by byl teda za těch 400kč a měl by jen o 3 výhody nebo o 4výhody navíc než sponzor 

-milan








ZoubkovySkritek
Admin

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » okolo 1 roku

Ahoj,
nákup přes internet a nákup přes SMS/paysafecard apod. je značně odlišný a to zejména v tom, kolik si poskytovatel těchto služeb (např. operátor) z každé utracené částky bere. Vzhledem k tomu, že platba např. přes převod anebo kartou je u většiny bank bezplatná a veškeré peníze odeslané nákupcem jdou serveru, není důvod u těchto typů plateb navyšovat cenu jako je tomu např. u SMS, u kterých si operátor bere nějaká % ze zaplacené částky a proto je cena za produkt vyšší. Právě proto jsou odlišné ceny na lobby, kde je uvedená cena za SMS a odlišné ceny ve storu, kde se nákup zaměřuje zejména na internetové platby. Zlevnění produktů za SMS by poté znamenalo, že by server sám sebe obíral o dary hráčů. 
 

Pokud jde o novou hodnost na serveru, tak momentálně nekoluje informace, že by se měla nějaká nová vytvářet. Hodností je poměrně dost a za léta fungování s těmito hodnostmi se relativně dobře podařilo vyvážit výhody v poměru k ceně za hodnost. Nová hodnost by tak znamenala, že by bylo potřeba znovu vyhodnotit, jestli je nějaká výhoda pro danou hodnost až příliš nebo naopak málo výhodná. Pokud hráči nemají dostatečný finanční obnost na úhradu některé z lepších hodností, mají možnost zakoupit si jednu z nižších a poté, až našetří, mohou si zakoupit upgrade z dosavadní hodnosti na lepší. Založení nějaké nové, řekněmě střední hodnosti, momentálně nebude mít žadný smysl. 

 

S pozdravem,

ZoubkovySkritek






discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek