Žádost o unban - maury_789 • Minicraft.cz

prcQooo
Sponzor

1 postů
0 reputace

IGN: maury_789
Od prcQooo » přes 2 let

1. Důvod banu: Vraj som odmietol SS

2. Datum a čas banu: 6.1.2023

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): Dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @MatinoTekkit

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Jako neviem z akeho dôvodu som dostal ban ked za mnou prišiel člen admin teamu a povedal mi že nech si niečo stiahnem čo mi vraj preskenuje počítač. Automaticky som to odmietol kedže som nevedel s akým zámerom by som si mal skenovať počítač pretože mi to Helper neozámil a následne som dostal vyjadrenie citujem ,,oke tak fajn" a došiel mi ban na 2 mesiace tak to nechapem akože či je toto normálny postup ale ked som ja pôsobil ešte ako admin na serveroch tak sme určite nedávali bany bez toho aby sme dopredu neozámili o čo nám ide. Za pochopenie vopred dakujem.

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Rozhone si nemyslím že je normálne dať ban za to ked si nedám preskenovať počítač ked nepoznám dôvod alebo mi nebol vopred oznámený.

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Odmietol SS, pardon ale neviem o čo ide vraj o nejaký sken.

9. Důkazní materiál: https://ctrlv.sk/Wl3z

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: Murder

PS: Rád by som si s pánom helperom zavolal na DC ak by to bolo možné a vyriešili to ako 2 dospelé osoby. Dakujem. wink

134 postů
reputace

IGN:
Od » přes 2 let

Ahoj,

prikladám moju zbierku úlovkov maury_789 - YouTube a rád ju okomentujem. Presuňme sa teda na čas 0:07, aj keď si už bol len spectator, toto normálne lietanie nie je. Ďalej môžeme vidieť na čase 0:32 zvlášne pohyby, keď skáčes na autách a posledný zvláštny úkaz bol ešte na čase 1:00, kde si ešte v hre bol. Po tomto úkaze som ťa vyzval na kontrolu PC, síce troška zbrklo za čo sa ospravedlňujem, [už budem dobrý] no odmietnuť si ju nemusel, kedže si aj ty vedel, že je to anticheat.

A áno na tých nahrávkách si Ty. https://ctrlv.sk/5tqA len murder je trocha neštastne naprogramovaný.

Mato