Žádost o unban - psstyrr • Minicraft.cz



psstyrr
Sponzor++

13 postů
0 reputace

IGN: psstyrr
Od psstyrr » okolo 1 roku

co je hybridní client? jestli je to něco dobrýho, tak si zkusím, jinak nevím, tyto mody jsem našel ve složce











134 postů
reputace

IGN:
Od » okolo 1 roku

Nie je to nič, všetky tie otázky boli k ničomu. Ty nemáš o tých módoch ani páru. Nedajú sa nainštalovať tak aby fungovali súčasne a ty si mi sladko odpovedal, že dajú. No ale Mato? Co když to fakt jde? D: [v skutočnosti nejde] Stále to je mód, ktorý ovplyvnil požitok z hry, tak ako je v pravidle 1.17. Môže byť akokoľvek ukradnuté, že to služi na zlepšenie výkonu. Ten mód ti pomohol neférovým spôsobom voči ostatným.

 

Mato








psstyrr
Sponzor++

13 postů
0 reputace

IGN: psstyrr
Od psstyrr » okolo 1 roku

když to používám, tak asi jde, ale to je jedno... řekni mi, kterej z těch módů je proti pravidlům

 








ChocolateLPCP
E.Builder

134 postů
110 reputace

IGN: ChocolateLPCP
Od ChocolateLPCP » okolo 1 roku

Zdravím,

Upřímně nechápu co zde řešíš, na videu máš jasný důkaz že tě to vůbec neodhazuje což znamená že máš antikb, je jedno co máš za módy pokud se ti dělo že tě to neodhazuje kvůli módu měl si to nahlásit a přestat používat, taky tě upozorňuji na afkování za účelem získání věcí, byl jsi od počítače tedy jsi měl modifikaci která za tebe dělá práci což je další porušení stejného pravidla, takže tvá věta 'potom při odchodu stačí zapnout a dát minecraft na lištu, minecraft tě na serveru pořád bere jako připojeného, akorát, že se nehýbeš, prostě nic' ti už vůbec nepomáhá.








iHqteKonikk_
Moderátor

118 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » okolo 1 roku
Ahoj, Já jen podotknu, že tvá výše zmiňovaná věta úplně nesouhlasí s tím videem. Pokud se "nehýbeš, nic", jak je možné, že dokážeš těžit? Každopádně to nemění nic na tom, že je to jistý mód, který dělá věci za tebe a je to nefér vůči ostatním hráčům. A tvrzení, že se ti nestačil MC ani načíst je také zajímavé, když jsi stihnul hlasovat v anketě... Tudíž si myslím, že tady je ban oprávněný.





DC: matess43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz


 

 

 
 

 

 



psstyrr
Sponzor++

13 postů
0 reputace

IGN: psstyrr
Od psstyrr » okolo 1 roku

za prvé zpráva pro čokoládu, nikde jsem neuvedl, že bych těžil při afkování, přečti si to celé znova jo? nikde jsem nepsal, že mám modifikaci, co by dělala něco za mě a afkování za účelem získávání věcí... myslíš mojí farmu, která udělá za hodinu maximálně 6 staků bambusu?.. vtipné... a ano, modifikace, která omezí jakoukoli činnost minecraft znamená, že to nezatěžuje cpu a jiné komponenty, nikde není napsáno nebo řečeno, že to těží...

 

za druhé, koníku, v podstatě to stejné, myslíš, že afkování je stejné jako těžení? mě to přijde celkem rozdílná činnost... a ano, víš, on je rozdíl napsat /ne, nebo dlouhou zprávu :)

 

 








iHqteKonikk_
Moderátor

118 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » okolo 1 roku

Ahoj,

V tom případě chápu dobře, že ti to vypne všechny ostatní pohyby, jako například tady odhození (pohyb)? Mod neznám, nepoužívám, ale tak jako tak je to zvýhodnění oproti ostatním, které to odhazuje normálně. Odhazování tam je přesně z tohoto důvodu, aby tam lidi jenom nestáli a netěžili... To by pak bylo až moc jednoduché... ;) Za zvýšením výkonu tento mod být klidně může, ale musí to být nastavené tak, aby to nepůsobilo jako cheat. Což tady to jako cheat bylo.

S pozdravem, iHqteKonikk_






DC: matess43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz


 

 

 
 

 

 



psstyrr
Sponzor++

13 postů
0 reputace

IGN: psstyrr
Od psstyrr » okolo 1 roku

koníku, fakt to není cheat a když je to zaplé, tak to dělá jen to, že se to nehýbe, miinecraft se mi sníží na 0-1 fps max a všechno taky, načítání atd... a co furt mluvíte o těžení? já to zapínám, když nejsem u ntb, aby mi to nebralo výkon notebooku, u těžení to zapnutý mít nejde, protože to ani nenačte klik jestli chápeš... a jak už jsem jednou psal, těžit bez odhazování jde








testrgames
Admin

220 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » okolo 1 roku

Zdravím,

Takže si to asi nějak shrneme. 
 V jednom z prvních příspěvků jsme se od tebe dozvěděli, že těžit M-coin blocky bez odhození je možné. To stejné píšeš i teď.
 Rád bych tedy věděl jak, protože způsob jak toho legálně v rámci pravidel dosáhnout moc není. Můžeš nás tedy prosím poučit.
Po dotazu od Matina na mody, které používáš jsi si taky celkem naběhl viz Matinovo poslední příspěvek.


Celé jsi to následně zazdil svojí odpovědí, že je to vlastně jedno, takže mi z toho osobně přijde, že už to dál řešit nechceš (mody omezující běh hry).
 






S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_



psstyrr
Sponzor++

13 postů
0 reputace

IGN: psstyrr
Od psstyrr » okolo 1 roku

Zdar testre, nijak jsem ty mody nezazdil, jen jsem se zeptal jaký to jsou a odpovědi se mi stále nedostalo... není mi to jedno, protože na mini se hraje dobře, takže je jasné, že chci unban... jen mě zajímá, co se vlastně řeší, jednu chvilku jsou to mody, potom váš antiknockack, potom zase kopání bloků. Chvilkama přemýšlím, proč ten ban vlastně mám :D. Mám pocit, že jsem vše vysvětloval dostatečně, jenom vy si furt hledáte něco dalšího. Pokud vám opravdu tak moc vadí, že chci unban za mody, který mi zvyšujou fps a pomáhají nezatěžovat komponenty, tak mi to řekněte rovnou a já se na to vykašlu a nebudu tam už hrát... btw to kopání, stačí vykopat blok, počkat cca 3 vteřiny (více méně) potom kopat dál... pokud na videu je vidět, že kopu nepřetržitě, tak to neví pravda, vykopu blok potom párkrát kliknu, zase kopu atd atd...