Ban za ?Nic? • Minicraft.cz



WolfinkaCZE
Sponzor++

10 postů
7 reputace

IGN: WolfinkaCZE
Od WolfinkaCZE » okolo 1 roku

Zdravím

Nechápu jakýho blba napadlo mi jen tak dát ban. Upřímně jsem 19.12 asi v 20:00 byla jen vyzvednout odměnu a zase jsem šla. Jako jestli někdo se mi bude furt motat do osobního chatu na instagramu tak mu už teď píšu takhle.... JESTLI MÁTE NĚKDO SEMNOU PROBLÉM TAK MŮŽETE ZVEDNOUT TEN SVŮJ LÍNEJ ZADEK A JÍT SI TO SEMNOU VYŘÍDIT Z OČÍ DO OČÍ JÁ ZA TO NEMŮŽU, ŽE NIKDO NEUMÍ PŘIZNAT PRAVDU A JE TO TOTÁLNĚ SRABACTVÍ!! Jenže co to furt řeším? Prostě pak brečíte že tam nikdo nechodí, ale co to má za smysl tam hrát když dáváte hráčům ban za nějakou slabou urážku?! Mě taky někdo napíše že jsem kráva a řeším to? Ne! Protože je to tak slabá urážka jak nevím co.

Takže teď prosím ať se mi okamžite stručně vysvětlí ban! 








samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » okolo 1 roku

https://www.minicraft.cz/forum/view_forum/?fid=24 

žiadosť o unban si treba podať takto. 

 








_urmommy
Sponzor++

65 postů
50 reputace

IGN: _urmommy
Od _urmommy » okolo 1 roku

S tímhle přístupem se upřímně ani nedivím.. :D Možná prvé zapracovat na sobě a neřešit furt jedno a to samé, jako vždy na mini.. a jak píše samochalupka, tohle není žádost o unban, ale svým způsobem zbytečné vlákno. 






„Pocítit strach je vždycky zkouška, která člověka naučí většího sebevědomí.“



 



WolfinkaCZE
Sponzor++

10 postů
7 reputace

IGN: WolfinkaCZE
Od WolfinkaCZE » okolo 1 roku

Jistě jako vždy... -_- Jo a chyba byla jsem tam 18.12 v 18:00... Jako já můžu poslat i důkaz že jsem jí nic nepsala, mám log který jsem poslala figimu. Mě nevadí že je v a-teamu ale to její chování spol. s faktne je pomalu na úrovni Shopaholicadel s prominutím... A na unban se vám s radostí vykašlu... Nevím který vůl to zase napsal, ale opět je v tom podezdřelá faktne a klidně se zeptejte barufrajerka že tam nikdo pod tímhle nickem v mojí instagram skupině není. A taky nejsou to mojí rodiče a mojí sourozenci aby se mi hrabali v mých osobních věcech.

A napište jí že se veeeeeeelice moc omlouvám za to co jsem postnula na insta story 18.12 nevěděla jsem, že je to tak smrtonostně urazí -_- (a taky píšu že jsem to nepostnula aby mi záviděli, protože aby mi někdo něco záviděl na to jsem docela alergická, postnula jsem to jen jako aby nikdo to nedělal když má low pc)... That is..








ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » okolo 1 roku

Podľa toho ako píšeš je dobré, že máš obmedzený prístup na server. Zároveň ale podľa toho čo píšeš si dostal/a ban kvôli tomu, čo si si dal/a na vlastný instagram? Ak to je pravda, tak čo to je za hlúposť spájať niekoho instagram so serverom laugh








simcikotatko
Sponzor++

13 postů
9 reputace

IGN: ryutko
Od simcikotatko » okolo 1 roku

Ban jsi dostala za normalni duvod a to je ze me neustale obvinujes z kravin a navazis se do moji sestry ktera tam ani nechodi protoze na to nema cas :d Nevim proc porad mas potrebu si vymejslet kraviny jakoze se kvuli mne nekdo zabil nebo ze ti kradu hesla od uctu a rozesilam tvoje coiny. Ja na mc byla ted jednou asi po mesici a fakt nemam tak nudnej zivot aby jsi me zajimala zrovna ty a tvoje coiny prosimte nech me zit a uz se do me nenavazej protoze siris falesny informace a jak vidis tak z toho vyjdes za spatnou akorat ty. Jeste chvili se navazej do moji sestry a uz to resit zacnu i jinde nez na froku. Dokonce me nezajimas natolik ze to po sobe ani opravovat nebudu <3 Resim to pouze kvuli segre ahoj xd.








sim0nkka
Helper

17 postů
29 reputace

IGN: sim0nkka
Od sim0nkka » okolo 1 roku

Zdar,

hned pro zacatek, o nic, co neni spojene se serverem se nejedna. Nestaram se o to, co zverejnujes na Instagram nebo kamkoliv jinam, nemam tu potrebu. Nebudu to tu vypisovat zdlouhave, obe vime, oc se jedna a rozhodne nejsem jedina, ktera vidi tve chovani a pristup ke vsemu.

Jestli si chces na serveru pouze „v klidu hrat“, tak prosim, nikdo ti v tom nebrani, ale nepujde to bez zbytecneho vytvareni problemu. Vetsinu casu, co resis me nebo jine hrace na serveru, ani nejsme pritomne. Ja si te nijak nevsimam, nu coz, stále se v globalnim chatu objevuji zprávy o tom, jak se nemam divit, az mi jednou nekdo hackne PC a prijede mi, cituji – „vytriskat zuby“, i kdyz jsem ted par tydnu na serveru nemela moznost byt.

Tve chovani je neakceptovatelne. V historii mas jiz ne malo banu za konstantni pravidel serveru. Stezujes si, jak Tobe vsichni jen ublizuji, nekonecne vystupy na serveru jak te vsichni pomlouvaji a tak dále. Kazdopadne doporucuji si to vzit i z druhe strany, i ty muzes naopak ublizovat ostatnim tim, co o nich pises a siris.

Asi je na case, zacit resit problem trosku nekde jinde.
 

 

//Nechavam jeste prostor k vyjadreni, pote zamykam.








testrgames
Admin

219 postů
348 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » okolo 1 roku

Zdravim,
To hlavni ti uz zde bylo napsano. Ja asi jen doplním jednu tvou radu z tvého logu. Občas by bylo namístě, aby stejná akce, kterou popisuješ na screenu proběhla i z tvojí strany a nevznikaly by pak třeba takovéto vlákna.







S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_



WolfinkaCZE
Sponzor++

10 postů
7 reputace

IGN: WolfinkaCZE
Od WolfinkaCZE » okolo 1 roku

Simono dobře za to slovo ,,Vytřískám zuby'' se omlouvám to jsem přehnala, jenže to píše miliarda lidí, vy dvě jste zrovna důvody proč tam někdo nechce vůbec hrát. Já tady chci hrát ale kruci fix jak je možný že já a Sonicka jsme si dali přes tlamu v msg a od tý doby se ignorujeme a tady bychom se umlátili a do ignore se nedali, prostě to píšu naposled

Dej

si

do 

ignore

/ignore WolfinkaCZE

ok? Já si tě tam taky dám a nebudu tě řešit prostě hotovo tečka.

Sonicka to pochopila tak snad to pochopíš i ty faktne...








WolfinkaCZE
Sponzor++

10 postů
7 reputace

IGN: WolfinkaCZE
Od WolfinkaCZE » okolo 1 roku

Mám kvůli tomu psychické problémy a už mi je to i jedno že nějaké mám.