Žádost o unban - Technical_Play • Minicraft.cz



Harpoonek
VIP

6 postů
0 reputace

IGN: Harpoonek
Od Harpoonek » okolo 1 roku

1. Důvod banu: Opakovaný cheating, porušení dohody (IP ban)

2. Datum a čas banu: 23.4 - 2022, v čase 19:17

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP):  dočasný IP + ban na nick 

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @_ItzzSimona

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Především mám ban už velmi dlouhou dobu. (Na server se chci už vrátit bez cheatingu). Ban mi nebyl za celou dobu ani jednou zkrácen (tím nemyslím, že to je podmínkou) s daným členem jsme si vždycky ohledně mého banu psali přes platformu discord. Momentálně jsem psal 4 dny zpět členovi, jestli se rozhodla zrušit nebo zkrátit můj ban, k tomuto dotazu jsem nedostal žádnou odpověď a myslím si, že za 4 dny je schopný člověk odpovědět, přestože člen byl aktivní několikrát. Proto touto cestou prosím @_ItzzSimona jestli by mi ban nezrušila či ban nezkrátila z větší části.

 

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): Ano

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: -

 

9. Důkazní materiál: -

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: PVP

Budu sledovat odpověď, 






S pozdravem a přáním hezkého dne, Techniček
Discord  Harpoon#7067

 



testrgames
Admin

220 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » okolo 1 roku

Zdravím,

Jelikož většinu tvých trestů jsem řešil i já, vyjádřím se ti k tomu.

Začal bych asi tím, že tohle je asi už osmý ban za cheating, takže tomu, že se k nám vrátíš bez cheatingu se těžko věří.
Dále jsi se mnou za jeden svých discord účtů uzavřel dohodu( https://ctrlv.cz/Lsmf), která ti vydržela zhruba měsíc než jsi dostal další ban za cheating, tím pádem jsi dostal původní trest tak jak znělo v dohodě + ještě něco za ten další cheating.
Ano, tento ban ti nebyl ani jednou zkrácen, protože jak jsi nám sám ukázal, nemělo smysl ti ho zkracovat. Tak proč bychom ti ho měli zkrátit poněkolikáté nyní?


Takže žádost o UB zamítám, navíc ti podle logu 20.10.2022 ban končí.
 

PS:Co jsem tak slyšel tak danému členovi jsi ohledně svého trestu psal neustále i když jsi několikrát dostal vyjádření proč ti snížení/zrušení trestu zamítá, ale furt jsi si psal svoje pohádky. Takže mi to přijde celkem pochopitelný, proč s tebou komunikaci na DC vzdala.






S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_



Harpoonek
VIP

6 postů
0 reputace

IGN: Harpoonek
Od Harpoonek » okolo 1 roku

Zdravím, 

Respektuji, že jsi si převzal daný trest, nicméně podmínku jsem měl se Simčou, kterou jsem následně porušil, jak píšeš, proto mi dala také ban ona, takže ta podmínka s tebou s tím vůbec aktuálně nesouvisí.

Ohledně těch "pohádkách" o tom nic nevím, nicméně jsem jí dostal na to, že mi psala, že jsem nechtěl přiznat ty ostatní účty: lhani mi, když jsem se ptala na tvoje ostatní účty, nikdy ses nepřiznal hned https://prnt.sc/eg2R11YN2k-d lhaní? Najednou mi na to napsala: psala jsem ti předtim jeste na mc :d v podstatě to okecala, že to je jedno, že už se to stejně dohledat nedá, přitom jsem měl pravdu (takže to asi úplné pohádky nebyly) :D. Dále jsem si myslel, že by jste mohli po takové době změnit názor. Komunikaci na DC se mnou nevzdala, spíš si myslím, že je momentálně méně aktivní, ale na tom DC odpovědět za tolik dní mohla, ale o tom se nebavme.






S pozdravem a přáním hezkého dne, Techniček
Discord  Harpoon#7067

 



testrgames
Admin

220 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » okolo 1 roku

Zdravím,

Nevím nic o tom, že by jsi měl podmínku právě s ní. Podle logu byla dohoda se mnou poslední, kterou jsi uzavřel (https://ctrlv.cz/zQtr). Mezi unbanem, který jsi odemně dostal nepadl žádný jiný trest od jiného člena, tudíž nevím proč by s tebou měla mít nějakou dohodu, když prakticky nebylo na čem se domlouvat. Nicméně se jí na to zeptám.
 

Netuším proč sem pleteš nějaké tvoje "nachytání". Příště až budeš posílat nějakej screen pošli ho rovnou celý. 
Každopádně, když už to tu řešíš tak konkrétně: lhani mi, když jsem se ptala na tvoje ostatní účty, nikdy ses nepřiznal hned .  Screen jak se tě ve hře ptá (https://ctrlv.cz/mn3q), následně ti napsala podle chatu o tvůj discord, kde pokračuje tvůj screen, tentokrát celý (https://ctrlv.cz/62wG).

Já osobně tedy ani po takové době názor nezměním, šancí dokázat, že už to myslíš vážně jsi měl dost.
Simča myslím také názor nezmění, ani po lákavých nabídkách na to, že by jsi byl její otrok a tal dále. 

 

 






S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_



Harpoonek
VIP

6 postů
0 reputace

IGN: Harpoonek
Od Harpoonek » okolo 1 roku

Zdravím, 

 

takže prvně jak se mě ve hře ptá. Jsi poslal screenshot, který je starý a to byla ta první podmínka - to mi ještě omluvila poté mi dala druhou a ta byla už poslední (na toto se jí klidně zeptej, to i ona sama ví) dále furt k té fotce ze hry napsal jsem dvě zprávy a z toho nevyplývá žádné lhaní. To, že hned nevim o co jde, to je něco jiného. Hlavně jsem se napojil až po 15 minutách, což si přesně pamatuji, jak to proběhlo. Dali jsme si na sebe discord a tam jsme se už dále domluvili. (to už jsem měl ip ban, který mi zrušila a dala mi tu podmínku ona, což znamená, že tvoje podmínka se mnou už nebyla). Já nevím jestli si na to vzpomínáš, ale ty jsi mi dal tu podmínku, kterou jsem pak nějak porušil no a to bylo právě to jak se mě ptala, že jestli jsem neměl náhodou před pár minutama ip ban) to bylo přesně to s těma účtama ZzzXD, XreskoX - to bylo porušení té tvé podmínky se mnou pro ujasnění, potom jsem to teda obešel, takže mi dala tu podmínku no a potom už to postupovalo dále, takže tvoje podmínka s tímto vlastně vůbec nesouvisí, jak už jsem říkal, nevím jak moc si to pamatuješ, ale vím o tom do podrobna.

 






S pozdravem a přáním hezkého dne, Techniček
Discord  Harpoon#7067