Odpojení z boje - PlesatyCloud • Minicraft.cz

PlesatyCloud
Hráč

4 postů
1 reputace

IGN: PlesatyCloud
Od PlesatyCloud » přes 2 let

1. Důvod banu: Odpojení z boje

2. Datum a čas banu: 13:42

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @kufir 

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Zajímalo by mě, kde kufir vzal důkaz že jsem odpojil z boje.

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: -

9. Důkazní materiál: - 

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: SkyPvP

kufir
Sponzor++

30 postů
7 reputace

IGN: kufir
Od kufir » přes 2 let

Zdravím, zde máš důkaz jak jsi se odpojil z boje.

https://www.youtube.com/watch?v=cqdrtqHF10c&ab_channel=kufir

Tímto zamítám žádost o unban.

Pokud cokoliv potřebuješ napiš mi na discord: kufir #3966

samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » přes 2 let

Zdravím. Veľmi ma mrzí že píšem do tohto vlákna. Len mám pocit že tvoje video nie je dostačujúce. Má to 11 sekund, nebolo jasné či hráčovi už nenapísalo že sa môže odpojiť. Nebolo vidno či ho ten sp hitol a po 2 sekundách to odpojil. Ešte raz prepáčte že do toho zasahujem. 

kufir
Sponzor++

30 postů
7 reputace

Od kufir » přes 2 let
Nevím zda jsi s tím obeznámen ale k odpojení z boje slouží teleport na Spawn. Buď v menu nebo pomocí /warp Spawn (což trvá 3s) ne disconnect který tě odpojí okamžitě.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 2 let
kufir said: Nevím zda jsi s tím obeznámen ale k odpojení z boje slouží teleport na Spawn. Buď v menu nebo pomocí /warp Spawn (což trvá 3s) ne disconnect který tě odpojí okamžitě.

Ahoj, ak by sa odpojil cez disconnect a bol by v boji, napísalo by to do chatu, že sa Odpojil z boja. Taktiež si myslím, že video je nedostatočné a vyzerá to tak, že hráča po celých 11 sekundách nehitol, čo znamená, že sa mohol v pohode odpojiť - nebol v boji.

Bot 

kufir
Sponzor++

30 postů
7 reputace

Od kufir » přes 2 let
Jelikož nejde o vaší žádost o unban, musím vás požádat aby ste se sem nevyjadřovali. odpojení z arény je povolené skrze již zmiňované způsoby, ne pomocí disconnectu. Hráč se klidně mohl odpojit už několik minut, ale při správném procesu se nesmí 3s pohybovat, takže video dostačující je. Jelikož je tam moc dobře vidět jak se za běhu odpojil.

PlesatyCloud
Hráč

4 postů
1 reputace

Video mi příjde také nedostačujúcé, hráč mě nehilt 10+ sekund takže jsem to mohl v klidu odpojit, ty jsi mi dal hned ban za odpojení z boje, dávno mi to napsalo, že se můžu odpojit :)

drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

IGN: drxgsobsession
Od drxgsobsession » přes 2 let

cc sry ze taky sem pisu jj ale kufir ma pravdu mohu si timto zpusobem 2x skocit do voidu a odpojit se (2x protoze to neni zneuzivani tedy pokud stale plati 3 a vice za 5 min) a pak se odpojit mas si proste pockat na miste 5s nebo kolik tam je nastaveno ban bych ti nechal:D

kufir
Sponzor++

30 postů
7 reputace

Od kufir » přes 2 let
Zdravim, momentálně se vše bude ještě řešit. Ale ban který ti byl udělen byl neprávem. Tímto bych se chtěl omluvit a nabídnout odškodné v podobě 1000 coinů?

PlesatyCloud
Hráč

4 postů
1 reputace

Dobře, to by šlo.