IGN: PlesatyCloud
1. Důvod banu: Odpojení z boje
2. Datum a čas banu: 13:42
3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasný
4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @kufir
5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Zajímalo by mě, kde kufir vzal důkaz že jsem odpojil z boje.
7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne
8. Odůvodnění oprávněnosti banu: -
9. Důkazní materiál: -
10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: SkyPvP
IGN: samochalupka
Zdravím. Veľmi ma mrzí že píšem do tohto vlákna. Len mám pocit že tvoje video nie je dostačujúce. Má to 11 sekund, nebolo jasné či hráčovi už nenapísalo že sa môže odpojiť. Nebolo vidno či ho ten sp hitol a po 2 sekundách to odpojil. Ešte raz prepáčte že do toho zasahujem.
IGN: ImB0T
kufir said: Nevím zda jsi s tím obeznámen ale k odpojení z boje slouží teleport na Spawn. Buď v menu nebo pomocí /warp Spawn (což trvá 3s) ne disconnect který tě odpojí okamžitě.
Ahoj, ak by sa odpojil cez disconnect a bol by v boji, napísalo by to do chatu, že sa Odpojil z boja. Taktiež si myslím, že video je nedostatočné a vyzerá to tak, že hráča po celých 11 sekundách nehitol, čo znamená, že sa mohol v pohode odpojiť - nebol v boji.
Bot
IGN: kufir
Video mi příjde také nedostačujúcé, hráč mě nehilt 10+ sekund takže jsem to mohl v klidu odpojit, ty jsi mi dal hned ban za odpojení z boje, dávno mi to napsalo, že se můžu odpojit :)
IGN: drxgsobsession
cc sry ze taky sem pisu jj ale kufir ma pravdu mohu si timto zpusobem 2x skocit do voidu a odpojit se (2x protoze to neni zneuzivani tedy pokud stale plati 3 a vice za 5 min) a pak se odpojit mas si proste pockat na miste 5s nebo kolik tam je nastaveno ban bych ti nechal:D