Stížnost na Buildera kubikber • Minicraft.cz



_M4gii
Sponzor

4 postů
6 reputace

IGN: _M4gii
Od _M4gii » okolo 1 roku

Ve dne 14.8. 2022 - Nadávání a nevhodné vyjadřování člena admin teamu 
Kubikber společně s Eldarem nadávali na discordu v hovoru hráčům Sunimoon, _M4gii  nevhodnými výrazy "drž h*bu", ... .  Domnívám se že by členovi měla být strhnuta role Builder o stupeň dolu nebo úplně.  Dosvědčit vám to mohou někteří lidi co byli v hovoru s námi : Filip0202, Sunimoon, bleskmaster, Deno1906, Foxinnka, Vexxoslav, King2108_MC, MichalGamer. 






Magi♡~


kubikber
E.Builder

31 postů
28 reputace

IGN: kubikber
Od kubikber » okolo 1 roku

Zdravím, nevím kde jsi/jste tuto informaci vzali, ale nic z toho co jsi zde napsala, jsem v hovoru neřekl, chápu že ti možná nevyhovuji jako člen AT, ale budeš se s tím muset smířit a nebo předložit nějaký zřejmý důkaz. 

Děkuji, kubikber.






Discord: ArOgAnTnÍ_jAkUb_S_zAbOu#6969



PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1270 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » okolo 1 roku

Svedok sa nepovažuje za dôkaz. Ak neexistuje nejaký záznam toho hvooru, tak sa to nemá moc kam posunúť.






E-mail: polakjack@minicraft.cz



Filip0202
Sponzor

36 postů
16 reputace

IGN: Filip0202
Od Filip0202 » okolo 1 roku

Zdravím. Zde svoje vyjádření musím napsat, protože jsem byl přítomen v room. I když to k ničemu nepomůže je mi jedno. To co psala Magi je pravda. Když jsi prišel s Eldarem začali jste se chovat špatně. Začali jste holky vulgárně napadat. Např. ,,Drž hubu, drž p*ču ty šlapko atd..." Když jsem oba upozornil, že by se měli chovat slušně bylo mi odpovězeno ,,drž piču" Kubo ty sám víš, že jsi to říkal a tvůj kámoš Eldar taky, ale je jasné že to nepřiznáš. Protože když ano, tak bys asi na funkci nepůsobil a to nechceš. Ještě bych rád podotkl, jak jsi říkal že na maymam jsou samé stížnosti a že tam může Eldar poslat taky stížnost. Toť vše :)

Pěkný den.

Filip :) 








kubikber
E.Builder

31 postů
28 reputace

IGN: kubikber
Od kubikber » okolo 1 roku

Promiňte, ale já už nemám co dodat, jen to, ať vám tenhle šprým jednou vyjde. :D

kubikber






Discord: ArOgAnTnÍ_jAkUb_S_zAbOu#6969



ZoubkovySkritek
Admin

333 postů
685 reputace

IGN: ZoubkovySkritek
Od ZoubkovySkritek » okolo 1 roku

Zdravím,

co se týče roviny pravidel, zde je úryvek: "1.12 Jako důkazní materiály se používají nezfalšované screenshoty (snímky obrazovky) nebo videa. Svědka nelze brát jako důkazní materiál."

Jak už uvedl PolakJack, stížnost se bez důkazů nemá kam posunout. Pokud máte někdo nějaké důkazy k této stížnosti, tak je zašlete sem do příspěvku nebo do soukromé zprávy někomu z vedení AT. Jestliže se k tématu nikdo dále nevyjádří a nedoloží nic z výše uvedeného, tak se stížnost během nadcházejících hodin / dní zamítne. 

Příjemný zbytek dne,
ZoubkovySkritek
 






discord | zoubek#0456

e-mail | zs@minicraft.cz

web | soukromá zpráva/profil

•ve hře | ADMIN ZoubkovySkritek



_urmommy
Sponzor++

65 postů
50 reputace

IGN: _urmommy
Od _urmommy » okolo 1 roku

Ahoj, 

je sice fajn že tu napíšeš, co se událo, ale i tak to jako důkazní materiál nestačí. Přeci jen jste nic nenahráli, což jste měli když jste slyšeli tyto urážky a nadávky, či upozornit jiného člena AT, který byl on-line v tu dobu, aby to šel prověřit hned. Což nevím zda-li jste udělali, někomu to oznámili, či jste se rozhodli až teď oznámit onu stížnost. Tak či tak je super, že tu napíšeš přesně co tam kubikber a Eldar říkali. Nepsal jsi si to rovnou do deníčku? Navíc si myslím že by si kubikber, jakožto builder a člen AT nedovolil zalhat a rozhodně ne u takové věci. I tak si dovolím a opět opakuji, není to dostačující důkaz, protože taky mohu přijít se stížností, že mě ten a ten uráželi tam a v tu dobu, a že jsem u toho měla svědky, kteří budou kývat a souhlasit, i když to mohl být pravý opak. Taktéž si jsem vědoma, že jsem tam tehdy nebyla a proto nemohu přesněji soudit.






„Pocítit strach je vždycky zkouška, která člověka naučí většího sebevědomí.“



 



Filip0202
Sponzor

36 postů
16 reputace

IGN: Filip0202
Od Filip0202 » okolo 1 roku

Ahoj. Ve své zprávě jsem to už psal, že to ničemu nepomůže, ale napsat jsem to musel. Do AT nepatřím, ale že bych měl důvod si něco vymyslet proti hráči to taky ne. Nevím co bych z toho měl mít. To co si myslíš to já ti neberu, já jsem psal to co jsem slyšel včera a záznam jsem si neudělal moje chyba.

Filip :)








xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

IGN: xTomikk
Od xTomikk » okolo 1 roku

ja treba nechapem na co tu riesite chovanie mimo serveru :D pochybujem, ze sa vsetci cleni AT chovaju isto aj mimo server 








Filip0202
Sponzor

36 postů
16 reputace

IGN: Filip0202
Od Filip0202 » okolo 1 roku

To se odehrálo na discordu (minicraftu) to je součástí serveru. Nebo snad ne? :)