Žádost o unban - Kruidead • Minicraft.cz



Kruidead
VIP

2 postů
0 reputace

IGN: Kruidead
Od Kruidead » okolo 1 roku

1. Důvod banu: Okradanie hrača killer9789

2. Datum a čas banu: 14.7.2022 - 20:59

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): dočasny

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @ VencaSemCZ

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Hráč killer9789 sa ma pokusil zabit na jeho novo vytvorenom warpe /warp nebudetuvarp ktorý sa nachádza na jeho ostrove kde mal zapnute pvp hráča som zabil z dôvodu obrany samého seba. Človek z AT ma zabanoval a riešil iba hrača killer9789 bez mojho vedomia a bez otázok na moju osobu teda vypočul si iba jeho krivú výpoveď

 

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): NE

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: Ospravedlňujem sa ale nerozumiem danej otázke

 

9. Důkazní materiál: Žiaden nemám z dôvodu toho že som si nemyslel že hráč ktorý sa ma pokúsil zabiť že ma reportne kvôli tomu že som sa bránil

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: SkyBlock








PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1270 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » okolo 1 roku

@VencaSemCZ






E-mail: polakjack@minicraft.cz



VencaSemCZ
Sponzor++

34 postů
38 reputace

IGN: VencaSemCZ
Od VencaSemCZ » okolo 1 roku

Když píšeš, že se tě pokoušeli tpakillovat, proč jsi to nenahlásil? Hráče killer9789 jsi ale zabil ty s full netherite setem, zatímco on měl sotva iron vybavení. Hráč pvp na ostrově poté vypnul, ale ty jsi ho lákal, aby to znova zapnul https://ctrlv.cz/sG4H. Jeho věci jsi potom začal házet do voidu https://ctrlv.cz/xH4B. Warp byl vytvořen už dříve, takže si nemyslím že byl vytvořen na tpakilling a taky jsem nikde nenašel, že by ti hráč psal, aby jsi se na warp teleportoval. Je pěkné, že to podáváš jako obranu sebe, tak proč to nenahlásit, ale věci zničit.

Do pm jsi mi psal, že mi to ještě lépe vysvětlíš, takže teď můžeš, vlákno zatím nechám otevřené.

 





- Venca



Kruidead
VIP

2 postů
0 reputace

IGN: Kruidead
Od Kruidead » okolo 1 roku

Prišiel som sa pozrieť wwarp lebo ma zaujímalo to čo tam je nemožem zato že on ma začal hitovat. Takže ak spravne chapem mam sa nechať každym zabiť lebo mam lepší armor? Treba sa pozriet na to z oboch strán. Nejak som ho chcel potrestať za ten pokus o tpakill tak som ho zabil. Veci by som si nechal tak či tak. Bolo na mne čo s nimi spravím. Na tomto servery som bol až príliš dlho dobrý hráč. Takžia žiadam vás o zabanovanie hrača killer9789 nech sme rovnako potrestaný alebo vás žiadam o unban. Hráča som nenahlásil z dôvodu toho že už som ho pripravil o veci takže som ho už nechcel viac trápiť. 








VencaSemCZ
Sponzor++

34 postů
38 reputace

IGN: VencaSemCZ
Od VencaSemCZ » okolo 1 roku

Opakuji, že jsem nikde nenašel, že by hráč chtěl, aby jsi se na warp teleportoval. Na ten warp jsi se stejně potom ještě třikrát teleportoval. To že se máš nechat zabít nepíšu, jen ten netherite set ti dělá větší výhodu a tím jsi získal čas na reakci. Ty sis však vybral tu zřejmě zábavnější možnost a jak jde vidět v mojí předchozí zprávě a v druhém odkazu, ještě ses v tom vyžíval. Příště ti nedoporučuju si vzít situaci do vlastních rukou a jak ty píšeš “potrestat ho za ten pokus“.

Žádost o unban tedy zamítám.






- Venca