Žádost o unban - Termix_Bro (Termiix) • Minicraft.cz

Termix_Bro
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: Termix_Bro
Od Termix_Bro » přes 3 let

1. Důvod banu:Drzba nabugovanych itemov

2. Datum a čas banu:31.10.2021

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP):Trvalý (Byl jsi trvale zabanovaný)

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @MatinoTekkit Nevím jestli myslíte můj nebo jeho můj: (Termix_Bro,ale te´d mám origo na Termix_Bro jsem dostal ten trvalej jakoby asi IP takže nemůžu přes můj novej origo účet Termiix) nick kdo mi ban udělil (MatinoTekkit)

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban:Unban bych chtél /.Myslím si že už je to dost dlouho co jsem ban dostal takže za tu dobu jsem si toho už hodně uvědomil a vím že už by se to nikdy nestalo a moc se za to omlouvám za to co se stalo znal jsem tam hodně lidí na serveru mně bavilo hrát a nechci aby to skončilo a ktabik je můj brácha tak kdyby jste mu to taky propustily/nepropustily to už je pouze na vašem rozhodnutí . Předem Děkuji za odpověd Termiix

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne):ano

8. Odůvodnění oprávněnosti banu:Ban byl oprávněný opravdu jsem drželi nabugovaný/zakázaný item

9. Důkazní materiál:nepochopil jsem otázku tak tady posílám screen snad jsem to pochopil dobře :D

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku:Survival

Termix :D

134 postů
reputace

IGN:
Od » přes 3 let

Ahoj,

pouvažujem nad unbanom, no stále mi nebolo povedané ako si sa k týmto priam op veciam dostal. Bol by som teda rád, keby mi to bolo nejako vysvetlené.

Mato

Termix_Bro
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: Termix_Bro
Od Termix_Bro » přes 3 let
MatinoTekkit said:

Ahoj,

pouvažujem nad unbanom, no stále mi nebolo povedané ako si sa k týmto priam op veciam dostal. Bol by som teda rád, keby mi to bolo nejako vysvetlené.

Mato

-Odpověď ban jsem dostal za to že můj brácha konkrétně ktabik vlastnil ten spawner na withery já nebo já dostal ban za to že jsem to nenahlásil vím je to moje chyba a moc mně to mrzí nikdy se to už nestane opravdu na serveru se budu chovat zadpovédně, ale prosím chci se vrátit mněl jsem tam kamarády i mám komunita skvělá vśechno skvélé chybí mi ty časy kdy jsem tam hrával opravdu aktivně a chci v tom nadále pokračovat

S pozdravem Termix

Termix :D

134 postů
reputace

IGN:
Od » přes 3 let

Fajn, máš unban, ktabikovi ban ostane. V prípade podobnej situácie sa už nezľutujem.

Mato