Firma • Minicraft.cz

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

IGN: Kukys
Od Kukys » přes 3 let

Zdravím, myslím si, že by bylo fér, kdyby mohl hráč vlastnit jen 1 firmu a ne třeba 2 nebo více firem. Přijde mi to nefér vůči ostatním hráčům.

Napiš :3 <3

keksik37@minicraft.cz

Yomo
Sponzor++

100 postů
65 reputace

IGN: YomoSK
Od Yomo » přes 3 let

Ahoj,

počkám na vyjadrenie ostatných hráčov a následne vykonám podľa toho zmeny.

Kontakt: Steam | Profil | Discord - Yomo#6982 | Email

FadyGamer
Hráč

9 postů
0 reputace

IGN: FadyGamer
Od FadyGamer » přes 3 let

Súhlasím dal by som šancu ostatným hráčom je to nespravodlivé že má niekto 2 firmy

18 postů
reputace

IGN:
Od » přes 3 let

Nevidím na tom nic nespravedlivé, většina hráčů stejně na firmy nemá peníze.

A navíc si myslím že to Kukys píše kvůli tomu že je proti mně a má se mnou problém.

FadyGamer
Hráč

9 postů
0 reputace

Ako ze nema ? pozri sa do ebaltop a minimalne 20 ludi na tu firmu ma... neviem teda aku ma cenu ale urcite to bude nad 500m

18 postů
reputace

IGN:
Od » přes 3 let

Ano 20 lidí v baltopu na ní má peníze akorát většina z nich na serveru nehraje nebo o firmu nemá zájem firmy se tam poslední dobou draží hodně a nikdo moc nepřihazuje a ceny se hodně zvedly protože hráči kteří vlastni firmy chcou 1 miliardu.

FadyGamer
Hráč

9 postů
0 reputace

Tak je mi jasne ze budes stale popierat kedze ide o tvoju firmu ale mal by si ju nechat niekomu inemu :D kedze to je nefer voci ostatnym lebo ju nemoze mat nikto iny ked ty mas dve

18 postů
reputace

IGN:
Od » přes 3 let

Ale pochop to že derlo pořád draží firmu každý den tam jde a draží jí a nikdo tam nepřihazuje takže kdyby ji někdo fakt chtěl tak si ji koupí.

FadyGamer
Hráč

9 postů
0 reputace

Nie kazdy chce davat biliardy za firmu :) mozno chce len vacsiu ciastku aku to ma

18 postů
reputace

IGN:
Od » přes 3 let

Tak ty tady píšeš že ji někomu mám nechat a pak napíšeš že Nie kazdy chce davat biliardy za firmu :) tak co tady potom řešíme.    ta