Žádost o unban - xApproved • Minicraft.cz

xApproved
Hráč

4 postů
3 reputace

IGN: xApproved
Od xApproved » přes 3 let

1. Důvod banu: Cheating (ac)

2. Datum a čas banu: 10.04.2022 15:43

3. Druh banu (dočasný, trvalý, dočasný IP, trvalý IP): Dočasný

4. Nick admina, který ban udělil (za zavináč uveď nick): @kufir

5. Důvod, proč by jsi chtěl unban: Nemám ac :-D

7. Myslíš, že je ban oprávněný? (ano/ne): ne

8. Odůvodnění oprávněnosti banu: nemám ac, kufir pouze nepozná techniky klikání a automaticky ten, kdo kliká víc jak 5cps má AC.

9. Důkazní materiál: tady

10. Část serveru, kde došlo k prohřešku: ThePit

kufir
Sponzor++

30 postů
7 reputace

IGN: kufir
Od kufir » přes 3 let

Zdravím, tvoje cps se pohybovali kolem 18-19, hrál jsi cca 10 minut a tvé cps se neměnili. Z mého pohledu nejde cps držet na jednom čísle různými klikacími metodami nejde, tedy dle mě šlo o Autoclicker. Zde je důkaz o tvých cps: https://youtu.be/lj0-O_Yrej8 (omlouvám se za nižší kvalitu)

Dále je tam určitě vidět že hituješ někam kde vůbec nejsem, ale to mohlo být způsobené několika způsobama. 

Pokud cokoliv potřebuješ napiš mi na discord: kufir #3966

xApproved
Hráč

4 postů
3 reputace

Zdravím @kufir,

na dále s banem nesouhlasím, jelikož video nepoukazuje na zvláštní CPS hodnoty. Při technikách, jako je jitter nebo dragclick jsou tyto hodnoty (a jejich držení) zcela naprosto v pořádku. Ty tedy na videu nejspíše vidíš hodnoty pouze od 18-19, nicméně já tam tedy vidím od 15-19 a v mnoha případech je 17 - 18, ale v hodně případech je také 14 - 15. Jako důkazní materiál mi toto příjde nesmyslné rozhodnutí, jelikož jsem pouze používal jitterclick, dragclick zatím pouze zkouším. Vzhledem k tomu, že jsem hrál na ThePit, tak bych očekával férovější jednání a tak trochu nebanovat někoho, kdo zvládá držet jitter delší dobu, než samotný moderátor. Zdá se mi to spíše jako dokazování něčeho, co rozhodně k mému banu nepatří, vzhledem k tomu, že jsi z mé strany byl několikrát slušně uražen. To ale s banem nijak nesouvisí, takže bych požádal opět o unban. V případě nevyhovění budu kontaktovat Vedení serveru.

S pozdravem,

xApproved

kufir
Sponzor++

30 postů
7 reputace

IGN: kufir
Od kufir » přes 3 let
Toto není žádné dokazování něčeho co k tomuto banu nepatří. Držení cps (17-19) a jejich skokový nárůst mě přesvědčuje že ban oprávněný je. hráče s podobnými technikami vídám denně, ale s mnohem nižšími hodnotami cps (7-10).

Pokud cokoliv potřebuješ napiš mi na discord: kufir #3966

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 3 let

Ahoj,

xApproved kedy ti vyhovuje vpustenie na server spolu s preverením PC, natáčania ruky pri jitteri a podobných, a zdielanou obrazovkou pri ukážke toho ako držíš bez problémov také CPSka? Osobne som voľný zajtra od 20.00, ale teoreticky na toto stačí i niekto z helperov a vyšších. 

Milenkovo 

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

xApproved
Hráč

4 postů
3 reputace

Ahoj, než abych měl podstoupit tyto šílené zbytečné kroky, nějaké současné natáčení ruky a podobné extrémy, si raději založím alt a zapnu VPN a jitterovat nebudu 😀 Osobně třeba neznám nikoho, kdo jitteruje 7 - 10 CPS. Prohlídku PC ok, sdílení vzhledem k nízkému výkonu počítače nějak nepůjde, protože když zapnu any a MC, tak se skoro ani nemohu hýbat. Prohlídka nejak jako klidne, natáčení ruky - nesmysl. Mohu vyzkoušet natočit v nízké kvalitě záznam, kde otevřu spravce úloh, otevřu mc a půjdu hrát. Víc pro vás a dělat nebudu a   v krajním případě pokud se tedy stane někdy, že budu mít chuť si na minicraftu někdy zahrát (nebývá casteji než 3x do měsíce) tak půjdu obcházet. Rikam vám to upřímně tak jak to je, nemám potřebu lhát. 

Hezký zbytek dne,

xApproved

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 3 let

Ahoj,

No ako chceš teda. Ja som ti len ponúkol ľahkú cestu ako dokázať, že tam nedošlo k nekalým praktikám. Toto je za mňa overený spôsob, ako som sa musel kedysi natáčať pri hraní pro turnajov v inej hre. Taktiež doba je celkom vysoko a neviem, či len ja, ale trošku neverím, že nemáš telefón, ktorý by dokázal nahrávať cca 5 minút v HD kvalitke - 720p, prípadne tvoj notebook / PC nespustí majnkraft a zdielaný hovor s monitorom na discorde. Btw, natáčanie ruky je celkom nutnosť pri takomto treste, keďže program dokážeš prekryť, no myšku a presné mierenie pri jitteri tak ľahko nepôjde, ak tam samozrejme nemáš double / tripple click, ktorý je taktiež zakázaný.

Na záver ešte také info, že VPNku a hráča by nemal byť problém pri aktuálnych pluginoch odhaliť.

Milenkovo 

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

xApproved
Hráč

4 postů
3 reputace

Ahoj. Počítač by určitě natáčet nebo sdílet obrazovku vážně současně s minecraftem nezvládl. Brzy bude upgrade, tak to půjde lépe. K té VPN... Používám AppVPN, svůj program. Odebírám adresy z Prahy, Pardubic, Olomouce a pár větších měst Slovenska, například Bratislava. VPN proces není dohledatelný a taktéž program encryptuje stringy. Běží v druhém systému na dualbootu v linuxu. Zatím žádný server ani žádná služba nedokázala mé VPN detekovat. Ani webové stránky, které jsou pro to tvořeny.

Když mi bez důvodu znemožňujete hrát a chcete posílat nebo dělat nějaké nesmysly, najdu si alternativní řešení. To je občas velmi užitečné nejen ve virtuálním světě. AppVPN pochopitelně nelze dohledat a ani jeho sourcecode. Ten se nachází na mém přenosném disku. Můžete vlákno uzavřít.

Hezký zbytek dne,

xApproved