IGN: rafabirds
Takže oni si pokojně hrají a my jsme si přišli něco kompenzovat? Tímto názorem tedy tvrdíš, že šikana je pokojné hraní. Ti hráči ho napřed zabili a to metodou TPAKILL, což je zakázané a trestá se BANEM, pokud se nemýlím :), toto vše pokračovalo tím, že ho po dalším portu zavřeli do cely, odkud nemohl odejít, průběžně ho hitovali a do doby, než jsem přišel, když hráč prosil o pomoc, tak mu nechtěli vrátit jeho věci. Jak si psal, tak hráč dostal UNBAN, přitom porušil pravidla, která jsou jasně daná a srozumitelně vysvětlená. Pokud vím, tak existuje toto pravidlo: 3.2.3 Je zakázáno úmyslně ničit okolí cizí residence v rozmezí do 5 bloků od konce residence. V opačném případě se nesmí jednat o zásadní změnu vzhledu okolí, což já jsem neporušil a ani jsem zničením pár ametystových krystalů, které dorostou nezměnil zásadně vzhled okolí resky. Tudíž jsem dostal BAN neoprávněně, žádám o UNBAN a přestaň si kompenzovat své mindráky na nás.
Děkuji za pozornost, rafabirds :)
IGN: PolakJack
Prezrel som si ešte raz log tpa killu, a áno, bolo to ešte pred tým, než ste tam napochodovali. Pomýlil som si časy, nahodil som mu znova ban.
Čo sa týka Vás, bolo tam vyše 30 stránok v záznamoch, konkrétne teba 6 poodbných strán. https://ctrlv.sk/lQek. Nejak som si tam okrem toho amethystu všimol aj iné bloky, čím to asi bude?
Dostali ste bany rovným dielom, je to jasný grief a tu nie je o čom disktuovať. Žiadosť zamietam, môžeš sa sem potom ešte vyjadriť, ale odo mňa to je všetko.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: ImB0T
IGN: Amelii_
ImB0T said:Amelii_ said:trolololl, dramaaa
TICHO!!! BER
OMGGG ANOO!!!
Šulínek.
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Mohli by ste to sem niekto spísať aj s predošlým vláknom, že o čo vôbec ide? Aj keby budete požadovať iného člena AT o vyjadrenie, tak sa musí opäť skúmať celá vec od začiatku a vaším spísaním to podstatne zjednodušíte.
Ďakujem,
Milenkovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz