Nahlášení Helper+ PolakJack • Minicraft.cz



PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1270 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 2 let

Je to pravidlo 3.1.2.

Nejaké obsiahle vyjadrenie pre vás písať nejdem, je to strata času, pretože si stále budete tvrdiť svoje bez ohľadu na to, čo poviem. Ale niečo sem predsa napíšem.

Samozrejme, že je ničenie majetku hráča trestné, či to je v rezidencii alebo nie je. Na to príde každý logickým rozmýšlaním, že to asi nie je všetko kóšer. Len to by ste sa nesmeli správať tak, ako sa na tom serveri správate. Videli ste, že sa snažia hrať, tak nechápem, prečo sa im musíte mstiť a niečo si na nich kompenzovať. Určite by sa vám nepáčilo, keby ste v ich koži. Porušujte si koniec koncov čo chcete, je to vaša vec, len potom nepindajte na môj účet, že vám dám ban, keď to začnem riešiť. 

Ak to je nejaká forma žiadosti o unban, tak ju zamietam, tu nie je o čom. Na to moje nahlásenie, kde ma chcete vyhodiť sa môže vyjadriť @saffers , ak vám na tom tak záleží. Vlákno uzatváram, aby sa tu predišlo zbytočným hádkam.






E-mail: polakjack@minicraft.cz



saffers
Majitel

5333 postů
7509 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 2 let

Zdravím,

 

@rafabirds dodej prosím chronologicky popis z tvého pohledu, k čemu konkrétně došlo, jak jsem tě žádal v příspěvku na mém profilu, abych to mohl co nejrychleji vyřešit. Vyvaruj se také vulgaritám, aby to nedopadlo jako tvé poslední nahlášení, jelikož ty nic pozitivního pro nikoho nepřinesou a poté to jen vypadá, že vzniklo pouze ze vzteku.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



saffers
Majitel

5333 postů
7509 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 2 let

Zdravím,

 

prošel jsem logy změn zůčastněných hráčů a došel jsem k závěru, že sice proběhlo nějaké ničení bloků nedaleko residence, které by někomu mohlo překážet a postavení nevzhledné konstrukce z cobblestonu a hlíny, nicméně nešlo o nic závažného, takže jsem bany ukončil.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva